Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Real Your Nature @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 11.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
Real Your NatureBudapest lassan fél éve létező, egyre nagyobb kiritkai és közönségsikert arató partisorozata, a Real Your Nature igyekszik szakítani a '90-es évek mára megkopott sikerstílusaival.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: explo winters vinszent
összes résztvevő megtekintése

Real Your Nature @ A38, Budapest

Budapest lassan fél éve létező, egyre nagyobb kiritkai és közönségsikert arató partisorozata, a Real Your Nature igyekszik szakítani a '90-es évek mára megkopott sikerstílusaival.

Hisszük, látjuk és halljuk, hogy az elektronikus zenének most is vannak izgalmas, talán itthon egyelőre kevéssé ismert új irányzatai és képviselői, amelyeket érdemes Budapesten is bemutatni. A Real Your Nature helyzetkép az elektronikus zene valódi jelenéről és jövőjéről - ahogy azt a sorozat rezidense, Cadik és az A38 Hajó legénysége látja. A Real Your Nature azokat igyekszik megtalálni, akiknek fontos, hogy ki játszik, mit, és nem utolsósorban: mindez hogyan szólal meg. A szándékoltan eklektikus sorozatban a jelen és a jövő sztárjai, kísérletező kedvű stúdiómágusok, hadari MC-k, műfaji és stíluskorlátokat hírből sem ismerő előadók és muzsikusok lépnek fel a világ minden tájáról - akik a jelenben alkotnak izgalmasat, és formálják az elektronikus zene jövőjét.
 
A Real Your Nature sorozatban a Virus Syndicate után ismét egy elsöprő erejő hiphop/grime alakulat érkezik, Manchester helyett ezúttal Londonból. A Foreign Beggars az elmúlt fél evtizedben megjelentett három albumával és elképesztő mennyiségű kollaborációjával kétségkívül a kortárs grime-színtér legfontosabb formációjává vált. A két zabolátlan dumagép, Orifice Vulgatron és Metropolis mellé gyakran becsatlakozik napjaink koronázatlan beatbox-királya, Shlomo, miközben a hol finoman pumpáló, hol fejet leszakasztó tempójú ütemeket és alapokat Dag Nabbit és DJ Nonames tolja alájuk. Az eredmény: eszméletlen kritikai és közönségsiker, aminek köszönhetően a csapat tagjai számtalan együttműködésben vettek részt a mainstreamtól (Björk, Gorillaz, Corinne Bailey Rae) az underground elektronikáig (Noisia, UNKLE, Scratch Perverts). Változatos, szellemes, sokoldalú és kíméletlen: a Foregin Beggars alig pár hete megjelent, United Colours of Beggattron legfrissebb lemezét bemutató élő fellépésén megmutatja Budapestnek, hogy hol tart ma a kortárs hiphop.
 
www.myspace.com/​foreignbeggars
www.foreignbeggars.com/​
foreignbeggars.blogspot.com/​
 
London mellett Párizs is küld nagykövetet a februári Real Your Nature-re. Dbruit, avagy Débruit szaggatott breakbeat/dubstep ritmusokkal operál, ezekre pakolja jellegzetes, „franciás” (Jean-Michel Jarre, Daft Punk, Justice) szintiszólamait, amiket aztán darabokra szabdal, szétteker. Kegyetlen hangmintázásból, pulzáló szintetizátorokból, szétszedett hangtöredékekből rakja össze jellegzetesen egyedi hangzását, aminek legutóbbi dokumentuma a januárban megjelent Spatio Temporal EP.
 
www.debruit.com/​
www.myspace.com/​dbruit
 
A Real Your Nature következő állomása különkiadás lesz: a szokásoktól eltérően csütörtök helyett szombaton, február 27-én egy igazi különlegesség, rég várt fellépő érkezik: A BBC1 műsorvezetője, a grime/dubstep vasladyje, Mary Anne Hobbs. Az egykori groupie és motorkerékpár-őrült, karcsú, szőke ciklon az utóbbi évek legfontosabb elektronikuszenei irányzatának legfontosabb népszerűsítője. Állandó műsora a BBC1-en a naprakész DJ-k legfontosabb iránytűje, válogatáslemezei élményszámba mennek, kurátorként pedig a legfrissebb és legizgalmasabb művészeket-producereket-DJ-ket mutatja be, többek között a barcelonai Sonar fesztiválon. Mary Anne Hobbsnál kevés embernek van nagyobb rálátása a kortárs elektronikára, ezen belül a dubstepre, úgyhogy ezen a Real Your Nature-különkiadáson komoly bemutatóra van kilátás.
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható személyesen az A38 Hajón, az összes elérhető jegyirodában, bankkártyával az A38 Hajó honlapján, illetve az ismert online jegyirodákban. Jegyvásárlás SMS-ben T-Mobile- és Pannon-ügyfeleknek ezzel a kóddal: A38,FORE0211 (Részletek a www.a38.hu weboldalon.)
 
Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá.
 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó