Pulzar

Partyajánló

DJ Fesztivál @ Sportcsarnok

Fellépők
Dátum 2009. november 28.
Helyszín Sportcsarnok, Szekszárd
Stílus House
DJ FesztiválVilágszenzáció Szekszárdon!2009. november 28-án (szombaton) részesei lehetünk a világ első globális diszkó programjának. A szervezők a mai DJ társadalommal összefogva ezen a napon szervezik meg a szenzációnak számító internetes körkapcsolásos televíziós közvetítését.Sportcsarnok

DJ Fesztivál @ Sportcsarnok

Világszenzáció Szekszárdon!2009. november 28-án (szombaton) részesei lehetünk a világ első globális diszkó programjának. A szervezők a mai DJ társadalommal összefogva ezen a napon szervezik meg a szenzációnak számító internetes körkapcsolásos televíziós közvetítését.

 

2009 November 28. szombat

SZEKSZÁRD – VÁROSI SPORTCSARNK

eWorld DJ Show & HOLLYWOOD FLORIDA PRODUCTIONS, INC. (USA)and HUNGARIAN DJ FESTIVALpresents

A világ első globális disco programja!    Los Angeles, New York, San Juan, Sydney, Tokió, Varsó, Párizs, Peking, Új-Delhi, Manila, Rio De Janeiro, Szekszárd…

 

4 terem 50 dj!

 

 A rendezvényhez az összes kontinensről csatlakoztak klubok. Egyes klubokat időnként real-time is összekapcsolnak, így egy-egy helyszínen látható és hallható lesz a többi klubban zajló parti is. A világon először, egy időben több helyszínen, egy lemezlovas produkciójára tombolhatnak a szórakozni vágyók. Csatlakoztak klubok Los Angeles-ből, New York-ból, San Juan-ból, Sydney-ből, Tokióból, Varsóból, Párizsból, Pekingből, Új-Delhiből, Manilából és Rio de Janieroból. A magyarországi helyszín Szekszárd, ahol 50 neves DJ négy teremben pörgeti majd a lemezeket. A magyar hírességek mellett ázsiai, európai és amerikai lemezlovasok is szerepelnek majd a programban.Gyere el Te is és bulizz együtt a világgal!

WEB/ More INFO: www.eworlddjshow.com; www.djfestival.hu

 

BELÉPŐ:

 

Elővételben:CSAK! 2.500 HUF (Első 1000db)             3.500 HUFHelyszínen, a rendezvény napján: 4.200 HUFVIP JEGYCsak elővételben vásárolható, november 25-ig! 19.000 HUFA jegy tartalmazza:- külön parkoló- ruhatár- Elhelyezés a sportcsarnok karzatán kialakított területen, ahonnan közvetlenül betekinthetsz mind a 4 terembe.- A karzaton külön bár található, ahol korlátlan az étel- és italfogyasztás.- after party jegyJEGYELŐVÉTEL:

az IBUSZ az eWorld DJ Show Hivatalos Jegyértékesítője.Jegyek 44 város IBUSZ irodáiban kaphatók!IFOLINE: 0620/3767640eWorld AFTER PARTYA helyszínen vásárolható!Belépő: 600 HUF

 

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2011-03-04] MP presents: Special Nights w Palotai
    @ Sportcsarnok

    A Special Nights szeria folytatodik... A fokusz most minden Magyar Dj Apukajan lesz, Palotain. Egy kulonleges dnb/breakbeat/dubstep settel keszul az esztergomi kozonsegnek. Nagyon regen jart varosunkban es nagyon varja a fellepest! ;) Minden olyan embernek aki egy picit is szereti az elektronikat, kotelezo es ajanlott a megjelenes ;)
  • [2011-02-19] Electronic Steps
    @ Sportcsarnok

    Elérkeztünk a tavalyi év októberében nagy sikert aratott Electronic Steps sorozat folytatásához, amely február 19-én újra a rimóci sportcsarnokban kerül megrendezésre. A színes program mellett barátságos italárakkal, udvarias kiszolgálással, őrzött parkolóval, a kellemes szórakozás érdekében pedig füstmentes tánctérrel várunk Titeket! A Jägermeisternek köszönhetően welcome drink és Swat promóció hostessekkel, ajándékokkal!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó