Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Real Your Nature 3 @ A38, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Benji B, Cinnaman, Takeshi
Dátum 2009. november 26.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
Real Your Nature 3A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Real Your Nature 3 @ A38, Budapest

Real Your Nature 3. - Benji B (BBC1, UK), Cinnaman (Beat Dinesions/Rush Hour, NL), Cadik, Takeshi (S-10)

2009. november 26., csütörtök 22h

Belépő: 1000 Ft, elővételben kapható.

SMS-kód: A38BENJI1126

 

Budapest új partisorozata, a Real Your Nature igyekszik szakítani a '90-es évek mára megkopott sikerstílusaival. Hisszük, látjuk és halljuk, hogy az elektronikus zenének most is vannak izgalmas, talán itthon egyelőre kevéssé ismert új irányzatai és képviselői, amelyeket érdemes Budapesten is bemutatni. A Real Your Nature helyzetkép az elektronikus zene valódi jelenéről és jövőjéről - ahogy azt a sorozat rezidense, Cadik és az A38 Hajó legénysége látja. A Real Your Nature azokat igyekszik megtalálni, akiknek fontos, hogy ki játszik, mit, és nem utolsósorban: mindez hogyan szólal meg. A szándékoltan eklektikus sorozatban a jelen és a jövő sztárjai, kísérletező kedvű stúdiómágusok, hadari MC-k, műfaji és stíluskorlátokat hírből sem ismerő előadók és muzsikusok lépnek fel a világ minden tájáról - akik a jelenben alkotnak izgalmasat, és formálják az elektronikus zene jövőjét.

Mivel a Real Your Nature csütörtökönként jelentkezik, havi egy alkalommal, igyekszünk szakítani a késői kezdés rossz szokásával is, a meghívott vendégek fél 12 és éjfél között állnak színpadra. A RYN sorozat harmadik állomásán a a BBC1 kultikus lemezlovas-műsorszerkesztője, Benji B és a holland Cinnaman lép fel.

 

-- Ezúton értesítjük a sajtó képviselőit, és a közönséget, hogy 2009 októberétől az A38 Hajó bizonyos koncertjeire SMS-ben is lehet jegyet vásárolni. T-Mobile- és Pannon-előfizetők az koncert, program kódját (ez megtalálható az előadás promóciós anyagain, a www.a38.hu honlapon vagy az InterTicket honlapján) a 810-0410-es (nem emelt díjas!) számra elküldve vásárolhatnak jegyet. Részletek ezen a linken: http:/​/​www.a38.hu/​?p=cikk&id=190#SMS. --

 

Benji B már hét évesen szaxofonon tanult játszani, 16 éves korától pedig különböző londoni klubokban lépett fel. Nem sokkal ezután csatlakozott Gilles Petersonhoz a Kiss FM-en, akivel közös rádióműsoruk olyan sikeres lett, hogy leszerződtette őket a BBC. Ettől fogva rendszeresen a Radio 1-on jelentkeztek a legfrissebb zenékkel, és Benji B lett a legfiatalabb műsorvezető, aki nemzeti csatornán élőben sugározhatott. Benji B egy másik különlegessége, hogy 10 éven keresztül játszott és tanított gamelán hangszereken Londonban. Rádióműsorai és DJ szettjei az underground soul zenéből merített sajátos válogatások, melyekben megszólalnak broken beats, dubstep, hip-hop, house, UK
garage, jazz, soul vagy akár Detroit techno ütemek is.

 

www.benjib.com

www.myspace.com/​djbenjib

www.bbc.co.uk/​1xtra/​benjib


Az ütem-szakértő Cinnaman és Jay Scarlett által alapított Beat Dimensions kiadó olyannyira a beat-központú zenei fejlődés támogatására összpontosít, hogy lassan saját zenei műfajt hoznak létre. Cinnaman zenei kísérleteit analóg szinti szőnyegekből, pattogó elektronikából, csúcsra tekert, dübörgő MPC beatekből keveri úgy, hogy elektronika és hiphop elválaszthatatlanul egymásra talál.

 

www.myspace.com/​yuricinnaman

www.beatdimensions.net

 

A Real Your Nature partisorozat következő, decemberi állomásán a manchesteri dubstep-grime négyes, a Virus Syndicate élő fellépésére kerül sor, a hazai körítés Cadik, c0p és MC Zeek lesz. A RYN04 időpontja: 2009. december 17., csütörtök 22h. Belépő: 1200 Ft, elővételben kapható.

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható személyesen az A38 Hajón, az összes elérhető jegyirodában, bankkártyával az A38 Hajó honlapján, illetve az ismert online jegyirodákban. Jegyvásárlás SMS-ben T-Mobile- és Pannon-ügyfeleknek ezzel a kóddal: A38BENJI1126 (Részletek a www.a38.hu weboldalon.)

 

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá.

 


 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó