Pulzar

Belépő
Lányoknak, éjfélig800 Ft
Lányoknak, éjfél után1 000 Ft
Fiúknak éjfélig1 000 Ft
Fiúknak éjféltől1 300 Ft

Partyajánló

Andro @ Rock Well Klub, Miskolc

Fellépők
Dátum 2009. november 20.
Helyszín Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros
Stílus House
AndroA magáról egyre nagyobb hangot hallató Karma Night partysorozat ismét dj pultja mögött láthatja vendégül a hazai elektronikus zene ifjú titánját Andro-t , aki tehetségével és egyedi stílusával nem csak a magyar tini lányok és tini fiúk érdeklődését keltette fel , hanem olyan nagy külföldi sztárokét is, mint például Sasha, John Digweed, Pete Tong , Nick Waren vagy éppen a Deep Dish duó.Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros

Andro @ Rock Well Klub, Miskolc

A magáról egyre nagyobb hangot hallató Karma Night partysorozat ismét dj pultja mögött láthatja vendégül a hazai elektronikus zene ifjú titánját Andro-t , aki tehetségével és egyedi stílusával nem csak a magyar tini lányok és tini fiúk érdeklődését keltette fel , hanem olyan nagy külföldi sztárokét is, mint például Sasha, John Digweed, Pete Tong , Nick Waren vagy éppen a Deep Dish duó.


A fiatal Andro tehetsége hamar megmutatkozott, amit mi sem bizonyít jobban annál, hogy első saját készítésű track-je 15 évesen jelent meg egy magyar válogatáson. Ezek után hamar elkészítette saját lemezét, ami a példaképe Olav Basoski által alapított Work kiadónál látott napvilágot. Az első album megjelenése után lemezszerződésekkel és remix készítési felkérésekkel bombázták, amik már az Angol Mechanism kiadó neve alatt futottak és egészen a John Digweed által fémjelzett Kiss 100 fm-ig repítette.
A nagy áttörés meghozta a kellő lendületet ahhoz, hogy az eddig is újnak számító egyedi stílusát megújítsa és egyre letisztultabb, dallamosabb és akusztikusabb zenéket készítsen. Ennek az alkotói korszaknak köszönhetjük a mára már klubhimnusszá nőt Pink Floyd - Another Brick In The Wall című prog-rock klasszikus feldolgozását, ami nem csak a közönség, de a szakma teljes jogú elismerését is kivívta és egészen a világhírig emelte hazánk fiát.
2005-ben és 2006-ban megakapta az év felfedezettjének és a legjobb hazai producernek járó díjat is majd első magyarként beválasztották a világhírű DJ Mag 250-jéből a 146-ik helyre. 2007-ben elindult Snake Sedrick-kel, és az Yvel & Tristan duóval közösen, havonta jelentkező rádióműsora az Indigo, ami az amerikai székhelyű, de a világ minden részén fogható Proton Radio-n hallható.
Novembere 20-án pénteken tehát ismét Miskolcon Andro , aki 2 órás exkluzív szettjével fogja elkápráztatni a Rockwell Caféba kilátogató mindig hálás közönségét, de természetesen játszani fog még a Karma alakulata is: Griff, Corey Korosy, Luky Lawley és Dave D, akiknek neve lassan összeforr a miskolci éjszakai élettel.


Technology
KARMA Night

2009.11.20. péntek
------------------
DJs:
ANDRO
THE KARMA TEAM aka.
Griff, Corey Korosy, Dave D, Luky Lawley

RockWell Café - Miskolc, Egyetemváros

START: 22:00 - END: 05:00
BELÉPŐ:
hölgyeknek kapunyitáskor 400, éjfélig 800, éjféltől 1000 Huf
uraknak kapunyitáskor 500, éjfélig 1000, éjféltől 1300 Huf

EXTRA:
Lézer áradat!
Extra klubdekor!

Info:
http:/​/​www.karmanight.hu
http:/​/​www.andro.hu
http:/​/​www.djgriff.hu
http:/​/​www.myspace.com/​hundjgriff
http:/​/​www.myspace.com/​androboyband
http:/​/​www.rockwellklub.hu


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó