Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Real Your Nature pres. The Gaslamp Killer, The Clonious @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. október 15.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Jazz, Hip-hop, Pop, Rnb
Real Your Nature pres. The Gaslamp Killer, The CloniousBudapest új partisorozata, a Real Your Nature igyekszik szakítani a '90-es évek mára megkopott sikerstílusaival.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Real Your Nature pres. The Gaslamp Killer, The Clonious @ A38, Budapest

Budapest új partisorozata, a Real Your Nature igyekszik szakítani a '90-es évek mára megkopott sikerstílusaival.

Real Your Nature pres. The Gaslamp Killer, The Clonious
2009. október 15., csütörtök
A38 hajó

belépő: 1000 HUF

line up

The Gaslamp Killer (Low End Theory - USA)
The Clonious (Ubiquity/Affine rec - A)
Ozon (Kriminal Music)
Cadik (All Soundz)

 

Hisszük, látjuk és halljuk, hogy az elektronikus zenének most is vannak izgalmas, talán itthon egyelőre kevéssé ismert új irányzatai és képviselői, amelyeket érdemes Budapesten is bemutatni. A Real Your Nature helyzetkép az elektronikus zene valódi jelenéről és jövőjéről - ahogy azt a sorozat rezidense, Cadik és az A38 Hajó legénysége látja. A Real Your Nature azokat igyekszik megtalálni, akiknek fontos, hogy ki játszik, mit, és nem utolsósorban: mindez hogyan szólal meg. A szándékoltan eklektikus sorozatban a jelen és a jövő sztárjai, kísérletező kedvű stúdiómágusok, hadari MC-k, műfaji és stíluskorlátokat hírből sem ismerő előadók és muzsikusok lépnek fel a világ minden tájáról - akik a jelenben alkotnak izgalmasat, és formálják az elektronikus zene jövőjét.

Mivel a Real Your Nature csütörtökönként jelentkezik, havi egy alkalommal, igyekszünk szakítani a késői kezdés rossz szokásával is, a meghívott vendégek fél 12 és éjfél között állnak színpadra. A RYN sorozat második állomásán a San Francisco-i Gaslamp Killer és az osztrák Clonious mutatkozik be.

 

The Gaslamp Killer - aktuális fellépőnk ezt a sokatmondó nevet még DJ-karrierje kezdetén érdemelte ki, amikor a népszerű friscói szórakozónegyed, a Gaslamp District táncparkettjeit ürítette ki előszeretettel. A középosztálybeli aranyifjak és nőik alig győztek menekülni az egzaltált fiatalember agyzsibbasztó szubbasszusai, absztrakt hiphop-ütemei és torzításai elől, Gaslamp Killert pedig az éltette, hogy a legjobb nők mentek oda a DJ-pulthoz azzal a szöveggel: "Tönkretetted az estémet!" Persze Gaslamp Killer nem csak rombolt, hanem épített is: nagyszabású, súlyosan pszichedelikus és szinte követhetetlenül eklektikus hang- és ritmusépítményeket hozott létre, állandó szónikus kísérleteket folytatott, míg végre megtalálta értő közönségét. Ezt mi sem példázza jobban, mint az, hogy a barcelonai Sonar fesztiválon már ezrek tomboltak a látványnak sem utolsó DJ-producer vezényletére.

 

http://www.myspace.com/thegaslampkiller

 

Mindebben kitűnő partner a bécsi Paul Mohavedi, azaz The Clonious, aki poptól és r'n'b-től hiphopon és jazzen át mindenfélét kotyvaszt a pulton. Ahogy Gaslamp Killer, úgy Clonious számára sem léteznek műfaji vagy stílusbeli határok, ám előszeretettel nyúl vissza a klasszikus jazz-bakelitekhez, hogy ezekre pakolja rá széttekert hiphop-ritmusait.

 

http://www.myspace.com/theclonious

 

 

Ajánlott lemezek

  • Itt a Sensation lemez

    Az első Sensation White 2000-ben került megrendezésre Amszterdamban, azóta több mint félmillió ember élvezhette már élőben a világ leglátványosabb elektronikus zenei eseményét.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó