Pulzar

Partyajánló

All In Rec. Party @ Bowling Center, Dunaújváros

Fellépők
Dátum 2009. október 10.
Helyszín Bowling Center, Dunaújváros, 2400 Papírgyári út 10/A.
Stílus House, Electronica, Techno
All In Rec. PartySurprise, Dave van N, Elexi, GergelyfiBowling Center, Dunaújváros, 2400 Papírgyári út 10/A.

All In Rec. Party @ Bowling Center, Dunaújváros

Surprise, Dave van N, Elexi, Gergelyfi

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Anthony Pappa visszatér - Moments 2

    Anthony Pappa karrierjének története nagyon tartalmas, olyan nevekkel való együttműködését követően, mint a Global Underground, Renaissance, DMC vagy éppen az EQ, csak egy maroknyi példa karrierjéből.

Kapcsolódó cikkek

  • HYPERSPACE 2011 - 15th Anniversary / Kezdődhet a visszaszámlálás!

    Órák vannak már csak hátra, és végre feldübörögnek a hangfalak a Hungexpo "D" arénájában, hogy végre kezdetét vegye a HYPERSPACE régóta várt, 15 éves születésnapi megarendezvénye.
  • Mark Broom interjú

    Az április 16-i 15 éves HYPERSPACE születésnap kiemelt nemzetközi vendége lesz a 2010-es esztendő egyik legsikeresebb és legkeresettebb techno művésze, Mark Broom. A továbbiakban a brit dj / producer-rel készült interjút olvashatjátok!
  • Mark Broom áprilisi promomix

    Az április 16-án a 15 éves fennállását ünneplő HYPERSPACE hivatalos website-ján (www.hyperspace.co.hu) mostantól mindenki számára letölthető Mark Broom legfrissebb podcastja. A HYPERSPACE 15 brit sztárvendégének mixében aktuális kedvencei mellett jó néhány, még megjelenés előtt álló saját munkát is hallhatunk. Nincs más teendő, mint az alábbi linkre kattintani, és élvezni Mark Broom mesteri hangzását.
  • Új megjelenések Mark Broom-tól

    Erőteljes munkatempóban vágott neki az új esztendőnek a tavaly is sikert-sikerre halmozó londoni techno legenda, MARK BROOM. Az április 16-án a HYPERSPACE 15 éves születrésnapon is fellépő művész Gary Beck kiadójánál, a BEK Audio-nál nyitotta az évet egy pazar techno megjelenéssel, az 'Eye Of The Tiger'-el. A kiadványt máris olyan művészek chartolják és játsszák, mint Carl Cox, Spektre, és természetesen Gary Beck, így gyaníthatóan a következő hetek-hónapok egyik nagy techno slágerével állunk szemben.
  • HYPERSPACE 2011 - 15th ANNIVERSARY elővételi jegyek országszerte!

    2011. április 16-án kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb techno rendezvénye, a 15. születésnapját ünneplő HYPERSPACE. A HYPERSPACE 2011 -re január 15-én déli 12 órától megkezdődött az elővételes jegyek árusítása a Deadcode Produkció megújult jegyrendelő rendszerén keresztül, a www.deadcode.hu weboldalon. Január 17-én pedig az összes többi jegyértékesítő helyen is megvásárolhatóak lesznek a legendás rendezvénysorozat belépőjegyei.
  • Mark Broom interjú

    A Russ Gabriel, B12 és Schatrax kategóriájú zenészek előretörésével talán úgy érezhetjük, hogy a brit techno szerelmesei amolyan reneszánszt élhetnek meg.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó