Pulzar

Belépő
Lányoknak990 Ft
Fiúknak1 490 Ft

Partyajánló

Club Prince Szezonnyitó @ Club Prince, Mende

Fellépők
Dátum 2009. szeptember 5.
Helyszín Club Prince, Mende
Stílus Minimal, Tech-house, House
Club Prince SzezonnyitóA 2 hónapos nyári szünet után ismét szeretettel vár mindenkit, a nagy múltú mendei Club Prince. A szeptember 5-i szezonnyitó alkalmával egy igen eklektikusra sikerült line up-al kedveskedik a szórakozóhely, az egybegyűlteknek.Club Prince, Mende,
Az esemény résztvevői:
7 vendég igazolt vissza, például: Szandra:) manocska kismuso arnee1 SSissykke Dj Xi nettit
összes résztvevő megtekintése

Club Prince Szezonnyitó @ Club Prince, Mende

A 2 hónapos nyári szünet után ismét szeretettel vár mindenkit, a nagy múltú mendei Club Prince. A szeptember 5-i szezonnyitó alkalmával egy igen eklektikusra sikerült line up-al kedveskedik a szórakozóhely, az egybegyűlteknek.

Szeptember 05. Szezonnyitó @ Club Prince Mende

 

Az egyik meghívott vendég a Hairy üdvöskéje, Beta lesz, ezúttal Naga nélkül. Beta kedves ismerős lehet mindenki számára, ugyanis Magyarország legjobb hangulatú bulijaiban pakol hétről-hétre. A saját projekteken kívüli fellépések (Hairy Present, Hairy Night, Ablak A Dubra) kívül a Balaton Sound, Kecel Fest, Coke Club, Ozora Fesztivál fellépői listáján találkozhattunk nevével. Az ő és a másik Hairy tag  - és egyben mendei rezidens - Nigel Snorter játékát teszi még teljesebbé Duel.

Az ezerarcú zenei szellemiséggel megáldott úriembert mindenki őstehetségnek tartja a szakmában. Emiatt csatolható a neve a Hairy-hoz, a Chriss által vezetett Foundation Records-hoz, vagy a Badgirls kru-hoz. Élő játékával (gitár, szintetizátor), mellyel a DJ-k szettjét egészíti ki, maradandó élményt nyújt.

Rony Breaker is ismerős lehet minden vájt fülű számára, sokadjára szerepel már ő is Mendén. Deep / tech és soulful hangzású szettjeivel mindenkit levesz a lábáról. Változatos, de mégis egységes produkciói miatt lehetett rezidens a Sundance Park-ban, a nyár folyamán.

Természetesen nem maradhatnak ki a fellépőlistából a mendei rezidensek: a már fentebb említett Nigel Snorter, valamint Arnou.

A club teraszán ezúttal feszesebb hangzás fog uralkodni. A Mind the Tech sorozat cereblája a party-t, Tamas Markus aka Jay Cortez, Benzol és Benji vezérletével. Tamas Markus, ismertebb nevén Jay Cortez már igen régi arcnak számít az elektronikus zenei szcénában. Hyperspace fellépőként, lemezbolt tulajdonosként és producerként is ismerősen cseng a neve. Barátja Benzol is bizonyított már néhány techno buliban, hogy nem mindennapi lemezlovas.

A jó hangulatról Performance Dance, VJ show, Bacari italpromo és ajándékok gondoskodnak.

Belépő: lányoknak 990.- fiúknak 1490.-

www.clubprince.hu

Kapcsolódó cikkek

  • Club Azuli ismétlésre készül!

    Club Azuli egyike volt azon kluboknak, amelyek Ibiza legjobb bulijait szolgáltatták tavaly, tették mindezt egy atmoszférában. De ha lemaradtál a tavalyi évről, vagy éppen annyira élvezted, hogy újra szeretnéd csinálni, akkor mindezt megteheted, ugyanis újra szervezik Június 3-tól, amikor is megrendezésre kerül opening party-juk!

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2013-02-09] Felipe a Night Shift Documentary következő állomásán
    @ Club Prince, Mende

    Felipe a Night Shift Documentary következő állomásán a mendei Club Prince-ben @ 2013.02.09
  • [2011-10-31] Halloween Jay Lumennel és Sanfranciscobeattel
    @ Club Prince, Mende

    Ha hónod alatt a töklámpással céltalanul akarsz kóvályogni a hűvös őszi éjszakában: lelked rajta! Ám, ha mégis arra vágysz, hogy forró ritmusokkal átitatott masszív buliban ropjad hajnalig, akkor október 31-én kapd fel a legszebb mosolyodat (ami nem egy töklámpás vigyora), és nyomás a mendei Club Prince, ahol erőt próbáló táncos mulatsággal inthetsz búcsút a punnyadásnak – mindezt teljesen INGYEN!
  • [2011-10-08] Monitor
    @ Club Prince, Mende

    A legendás Monitor partinak ad otthont október 8-án a mendei Club Prince. A két hazai éllovas, Chriss és Dandy mellett a két házigazda, Nigel Snorter és Nortio veszi kezelésbe a vázizmokat, hogy kellő mennyiségű kalóriát égethessenek el a táncparkett huncut ördögei ezen a minden bizonnyal erőt próbálóan frenetikus buliban!
  • [2011-09-24] Deadcode
    @ Club Prince, Mende

    Mende-mondák helyett vessük bele magunkat a híres mendei partik vibráló világába! Szeptembe 24-én végre ismét Deadcode Dj-k lepik el a legendás Club Prince DJ-pultját!
  • [2011-09-10] Club Prince Szezonnyitó
    @ Club Prince, Mende

    Az igazi vagányok ősszel sem pihennek! Az éjszakai baglyok híres mendei gyülekezőhelye most újra nekik kedvez, hiszen a Club Prince már szeptember 10-én szélesre tárja kapuit, hogy egy laza csuklómozdulattal és 9 DJ-vel búcsút intve a hőségnek forráspontig izzítsa a hangulatot a falai között.
  • [2011-08-19] Club Prince Open Air
    @ Club Prince, Mende

    A Club Prince először mozdul ki a zárt térből, hogy egy frenetikus szabadtéri party-ra csábítson. Az open air bulik utánozhatatlan atmoszférájával és minden hozzá kapcsolódó extrával várunk, hogy érezd a zene és természet ősi harmóniáját. Gigantikus méretű hang-és fénytechnika, 8 DJ és a jól megszokott minőségi feeling ezúttal egy valóban különleges éjszakán, amit Te sem hagyhatsz ki!
  • [2011-06-12] Szezonzáró a Club Prince-ben
    @ Club Prince, Mende

    Elérkezett a mendei Club Prince idei első szezonjának záróakkordja, melynek méltó megünneplésére a pünkösdi vasárnap éjjelét választotta a klub, méghozzá Yvel & Tristan vendégszereplésével! A lemezjátszók mögött a két házigazda, Nigel Snorter és Nortio ad majd füleket gyönyörködtető körítést a szettjükhöz. A Teraszon a Midnight Star Marathonnal búcsúzik a Club Prince, a teljes Szapi Family felvonultatásával a DJ-pultban. Nem titok, hogy június 11-én a Szapy Family szezonnyitó szabadtéri partiját tartják az Ecseri-tó partján, így a 3 nyári alkalom egyike után folytatják Mendén a hepajt – innen ered hát a „maratoni” jelző…
  • [2011-05-28] House Session
    @ Club Prince, Mende

    Lekerültek a vastag kabátok, sufniba vágtuk a komor telet, ideje a zenében is igazodni a forró szezonhoz! A mendei Club Prince már májusban a nyarat idézi nyitott teraszával és programkínálatával egyaránt!
  • [2011-05-07] Andrewboy & Manic N
    @ Club Prince, Mende

    Fejedelmi nyárhangulat lesz úrrá május 7-én a mendei Club Prince-en! A „hercegi” helyszín DJ-pultjában ezúttal a Coronitás nappali partik két királya, Andrewboy és Manic N izzítja a légkört. A főidő előtt és után pedig a hőn szeretett házigazdák, Nigel Snorter és Szapi Jr. keresi majd a közönség kedvét.
  • [2011-04-24] Húsvéti Party
    @ Club Prince, Mende

    A kikelet kellős közepén kelhetünk ki magunkból teljes odaadással a mendei Club Prince Húsvéti Party-ján április 24-én, vasánap!
  • [2011-04-09] Different Faces of Tech-House
    @ Club Prince, Mende

    Újra a legújabb zenei trendek hullámain lovagolhatunk a Club Prince-ben: április 9-én a táncparkettet a tech house hazai mesterei izzítják, ráadásul a szombat esti láz új értelmet nyer a hosszú idő után ismét felcsendülő kongadobok révén, s a kedélyállapotra vet huncut hurkokat a kimondottan hölgyek kedvéért beiktatott chippandale show!
  • [2011-03-26] Prince Classics
    @ Club Prince, Mende

    Új koncepcióval rukkol elő a méltán híres Club Prince klasszikus parti sorozata, immár a 21. század követelményeinek megfelelve. Az évezred első évtizedének legnagyobb klubhimnuszait és egykori Prince-rezidenseit felvonultató, igazi nagy szellemidéző szeánsz részesei lehetnek a táncparkett elszánt megszállói.
  • [2011-03-14] Talpra Clubber!
    @ Club Prince, Mende

    Nemzeti ünnepünk előestéjén a jelenkor egyik legnagyobb hazai hősét, Jay Lument látja vendégül a mendei Club Prince! A nemzetközi karriert befutó magyar DJ/producer mellett a két rezidens, Nigel Snorter és Szapi Jr. hivatott a hangulatot megfelelő hőfokon tartani. A március 14-ei parti fényét tovább emeli majd a Parformance Dance csoport szemet gyönyörködtető táncosainak fellépése.
  • [2011-02-19] Truesounds Farsang
    @ Club Prince, Mende

    Mendén tart maszkabált a Truesounds február 19-én. A Club Prince falai között most mindenki kedvére kivetkőzhet magából, de csak, hogy valaki más bőrébe, ruhájába bújjon. A farsang visszavonhatatlanul a tavasz előszele, a bolondos évszak már a lábát lógatja az ablakokban. A mendei Club Prince idén is megadja a módját, hogy tisztességgel tessékelje ki a hideg évszakot a naptárból: az ország egyik legnépszerűbb DJ-csapatával kedveskedik a táncparkett ördögeinek.
  • [2011-02-05] Szezonnyitó
    @ Club Prince, Mende

    A januári pihenést követően február 5 - én nyitja meg kapuit a mendei Club Prince. A Szezonnyitó alkalmával a környék legkomolyabb lemezlovasai / producerei kerültek meghívásra.
  • [2010-12-31] BUÉK 2011
    @ Club Prince, Mende

    Az óévbúcsúztató / újévköszöntők Mendén mindig is a rezidensekre épültek. Nem szakítva ezzel a hagyománnyal idén sem, a line up "gerincét" a házigazda lemezlovasok adják. Az évközbeni sok alázatos munka - sok warm up / levezető szerepek - után végre itt az idő, amikor kiélvezhetik a közönség szeretetét.
  • [2010-12-25] Decks In The City X-Mas
    @ Club Prince, Mende

    A karácsonyi party-k különös ízét mindig a meghittség és a szeretet adja. Ennek szellemében került meghívásra, karácsonykor Mendére a Decks In The city project.
  • [2010-12-11] Badgirls
    @ Club Prince, Mende

    Az idén 10 éves Badgirls projekt apropóján kiadásra kerülő Badgirls 10th Anniversary DVD „elő – lemezbemutató” partyja Mendén, a Club Prince-ben! A Kecskemétről indult DJ triumvirátus az elmúlt egy évtized alatt meghódította a hazai party szcénát. A nevükhöz fűződik a legendás keceli Club Korona, számos DTS – s party, a DJ Fesztiválok és a Badgirls Club Tour, ami ismét Mendére látogat.
  • [2010-11-27] 16. Születésnap & Wild West Classic
    @ Club Prince, Mende

    A tradicionális november végi születésnapi party-k és Wild West Classic-ok, az év csúcspontjai Mendén. A 16 éves clubban ez az éjszaka is várhatóan egy kiemelkedő eseménynek fog számítani, melyet előrevetít a fellépők névsora.
  • [2010-11-13] The Dirty Dance
    @ Club Prince, Mende

    Magyarország legnagyobb nappali (after) partyjának húzónevei vendégeskednek Mendén, a Club Prince-ben. Az Andrewboy & Manic N duó „The Dirty Dance” elnevezésű clubestje több ezer partyzónak mozgatja meg a fantáziáját.
  • [2010-10-31] Halloween, Club Prince
    @ Club Prince, Mende

    A mendei Halloween party-k mindig óriási sikerrel zajlanak. Nem lesz ez várhatóan másként most sem, ugyanis meghívott vendégként fellép DJ Budai.
  • [2010-10-22] We Love Freedom
    @ Club Prince, Mende

    Az október 23-i munkaszüneti nap előestéjén az ország – sokak szerint - legjobb DJ-ét látjuk vendégül Mendén, a Club Prince-ben. DJ Chriss neve egybeforrott a minőségi szettekkel, produceri mestermunkákkal és kiadófőnöki pozícióval.
  • [2010-10-09] Hairy Night
    @ Club Prince, Mende

    Október 09-én az ország egyik leginnovatívabb party sorozata vendégeskedik Mendén, a Club Prince-ben.
  • [2010-09-18] We Love Tech-House & Terasz Záró
    @ Club Prince, Mende

    A party arcok egy része a progresszívből, másik része a techno felől, megint mások a tört ütemek nyomán találták meg a számukra kedvenc zenei stílust. Azonban kapcsolódási pontok mindig vannak: egyik ilyen a tech-house, ami nem egy gyűjtőnév, hanem egyik kedvenc stílusunk.
  • [2010-09-04] Szezonnyitó – Welcome The New Residents
    @ Club Prince, Mende

    A nyári pihenő után, szeptember 04-től ismét nyitva áll a mendei Club Prince kapuja. Mostantól azonban nem a megszokott felállásban várjuk a közönséget, ugyanis a házigazdák személye változott. Nigel Snorterre - aki már 4 és fél éve erősíti a mendei rezidensek sorát - természetesen továbbra is, mint a club elsőszámú lemezlovasára számíthatnak vendégeink. Benji és Arnou helyett Nora Naughty és Szapi Jr. veszik át a stafétát. Szezonnyitó bulinkat az új rezidensek bemutatkozó estjének szenteljük.
  • [2010-06-26] Szezonzáró
    @ Club Prince, Mende

    Már évek óta jellemző, hogy a mendei Club Prince a nyárra bezárja kapuit. Idén júliusban és augusztusban sem dübörög a legendás hangrendszer, a június utolsó szombatjára eső szezonzárót nagy hiba lenne kihagyni.
  • [2010-06-12] Dirty Dance & Midnight Star
    @ Club Prince, Mende

    Az iskolai nyári szünet első napján, egy igazi, a piszkos fantáziád által megálmodott táncra csábítunk Mendére, a Club Prince-be! A leghíresebb magyarországi after party-k koronázatlan királyai, az Andrewboy - Manic N páros teszi tiszteltét a club-ban.
  • [2010-05-23] I Love Deep & Mind the Tech
    @ Club Prince, Mende

    Pünkösd vasárnapján az I love Deep csapata vendégeskedik Mendén. A napokban 8. éves party-sorozat hazánk legrégebbi, masszív sikerű house buli szériája.
  • [2010-05-15] Monitor Party és Spirit & 3l3kto Groove Birthday Party
    @ Club Prince, Mende

    Magyarország több éve legsikeresebb és legjobb DJ – inek közös clubestje elérkezik Mendére is.
  • [2010-04-30] Tech – Session & Terasz Nyitó
    @ Club Prince, Mende

    A május 1-i munkaszüneti napot megelőző éjszaka, egy igazi tech-house megőrülésre invitálunk Mendére, a Club Prince-be!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó