Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Different Drum pres. Makoto & MC Deeizm @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2009. július 31.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Drum and Bass
Different Drum pres. Makoto & MC DeeizmJapán elsőszámú drum and bass producere és DJ-je sok sok év után végre ismét Magyarországon! Az LTJ Bukem vezette Good Looking kiadónál híressé lett Makoto egy kicsit mindig kilógott a címke producereinek sorából.Mokka Cuka
Az esemény résztvevői:
összes résztvevő megtekintése

Different Drum pres. Makoto & MC Deeizm @ Mokka Cuka

Japán elsőszámú drum and bass producere és DJ-je sok sok év után végre ismét Magyarországon! Az LTJ Bukem vezette Good Looking kiadónál híressé lett Makoto egy kicsit mindig kilógott a címke producereinek sorából.

Different Drum pres. Makoto & MC Deeizm

2009. július 31., péntek

Mokka Cuka

 

Belépő: 1000 HUF

 

Line up:

Makoto (Human Elements, Good Looking - UK)

MC Deeizm (Human Elements, Liquid V - UK)

Bal (Brand:nu, Bladerunnaz)

Mentalien (ImpulseCreator, 3K) – birthday boy

Vida L (Allnightbreakz)

 

Makoto (Human Elements, Good Looking - UK)

 

Japán elsőszámú drum and bass producere és DJ-je sok sok év után végre ismét Magyarországon! Az LTJ Bukem vezette Good Looking kiadónál híressé lett Makoto egy kicsit mindig kilógott a címke producereinek sorából. Míg a többiek általában a futurisztikus „delfin hangzást” erősítették, ő a ’70-es évek soul-jának hangzásából merített, mondhatni ezt a zenei világot öntötte 21. századi formába.

A nagy sikerű Human Elements című első albumot 2007-ben követte a hasonlóan pozitív visszajelzéseket kapott  Believe In My Soul című folytatás. Azóta Makotó és az állandó fellépőtársának tekinthető énekes MC-hölgy Deeizm folyamatosan járja a világot, hogy felejthetetlen bulikkal ajándékozza meg a soulful drum and bass szerelmeseit.

 

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó