Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Subvibe pres. DJ Vadim’s U Can’t Lurn Imaginashun Tour @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2009. július 24.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Hip-hop
Subvibe pres. DJ Vadim’s U Can’t Lurn Imaginashun TourNem lehetett könnyű év a 2008-as DJ Vadim számára. Édesapja félig megvakult, édesanyja majdnem elvesztette házát a gazdasági válság átkaként, felesége Yarah Bravo is betegségekkel küzdött, és Vadim-nál az orvosok tavaly szemrákot diagnosztizáltak.Mokka Cuka

Subvibe pres. DJ Vadim’s U Can’t Lurn Imaginashun Tour @ Mokka Cuka

Nem lehetett könnyű év a 2008-as DJ Vadim számára. Édesapja félig megvakult, édesanyja majdnem elvesztette házát a gazdasági válság átkaként, felesége Yarah Bravo is betegségekkel küzdött, és Vadim-nál az orvosok tavaly szemrákot diagnosztizáltak.

Subvibe pres. DJ Vadim’s U Can’t Lurn Imaginashun Tour

DJ Vadim, Sabira Jade, Pugs Atomz, Ste Keyz

2009. július 24., péntek

Mokka Cuka

 

Belépő: Az első 100 db a Subvibe-ban 1000 HUF.

Július 6-tól 24-ig 1500 HUF

A helyszínen 2000 HUF

 

Line up

DJ Vadim (Ninja Tune – RUS)

band: Sabira Jade, Pugs Atom, Ste Keyz

 

Cadik (All Soundz, Membran)

Suhaid (Bomb The Jazz)

MC Zeek (Realistic Crew)

 

www.myspace.com/djvadim

www.facebook/djvadim

www.djvadim.com

 

DJ Vadim (Ninja Tune - UK)

 

Nem lehetett könnyű év a 2008-as DJ Vadim számára. Édesapja félig megvakult, édesanyja majdnem elvesztette házát a gazdasági válság átkaként, felesége Yarah Bravo is betegségekkel küzdött, és Vadim-nál az orvosok tavaly szemrákot diagnosztizáltak. Szerencsére a viharfelhők felszakadoztak, Vadim túl van egy sikeres operáción, amely után újult erővel vethette magát a zenélésbe. „Soha ennyi szeretetet és pozitív energiát nem kaptam a rajongóktól, mint életem legnehezebb szakaszában, ennek eredménye ez az új album, amely kifejetten életigenlő lett” – mondja Vadim új lemezéről, amely a U Can’t Lurn Imaginashun címet kapta.

Ami nem öl meg az erősebbé tesz, vallja a DJ, és miután Vadim szembenézett saját félelmeivel albumra vetett egy benne rejlő, de eddig meg nem mutatott zenei világot. Az új albumon Vadim billentyűsökön játszik és vokóder, talkbox, valamint autotune effekteken keresztül énekel is. 

„Képzeld el úgy az új lemezt, mint a Soul II Soul találkozása a Daft Punk-kal, vagy tudod mit? Hívjuk soulstep-nek!” – jellemzi Vadim a U Can’T Lurn Imaginashun albumot, amelyet július 24-én, pénteken a Mokka Cukában mutat be társaival, Sabira Jade énekesnővel, Pugs Atomz rapperrel és Ste Keyz szintissel. 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó