Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 800 Ft
Elővételben 2009. június 19.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Hadititok @ Kamaraerdei Airsoft pálya

Fellépők
Dátum 2009. június 20.
Helyszín Kamaraerdei Airsoft pálya, Kamaraerdő
Stílus Drum and Bass, House, Minimal, Techno,
Goa
HadititokA hadititok rendezvény négy nagymultú party-szervező társaság, a Minimalheadz, az Optimal, a Futurefolk, valamint az Avimpulse kóperációjánk agyszüleménye.Kamaraerdei Airsoft pálya
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: monyok zalasound
összes résztvevő megtekintése

Hadititok @ Kamaraerdei Airsoft pálya

A hadititok rendezvény négy nagymultú party-szervező társaság, a Minimalheadz, az Optimal, a Futurefolk, valamint az Avimpulse kóperációjánk agyszüleménye.

2009. 06.20. | Hadititok
Kamaraerdei Airsoft pálya



Minimalheadz - Futurefolk - Optimal - Avimpulse bemutatja:

HADiTiTOK 09.06.20. - 21:00-09:00 KAMARAERDEI AIRSOFT PÁLYA


A hadititok rendezvény négy nagymultú party-szervező társaság, a Minimalheadz, az Optimal, a Futurefolk, valamint az Avimpulse kóperációjánk agyszüleménye. Elsődleges apropója egy olyan hiánypótlás, illetve egy olyan milliő újrateremtése, s újragondolása, melyet a szerencsés közönség csak a múltból ismerhet, s melyek napjainkban állandó nosztalgia tárgyát képezik. Célunk nem csak erre az alkalomra korlátozódik, azon nagy happeningeket kívánjuk különféle, alkalmankint változó helyszíneken újradézni, ahol az aktuális elektronikus zenei stílusok széles palettája keveredik a viziuális effektusok, impulzusok valóságosan valószerűtlen, illuzórikus világával, s melyeket különféle performance , s színházi elemek fűszereznek tökéletes audiovizuális attrakcióvá. Elsö ilyen rendezvényünket a Kamaraerdő felett, egy volt orosz lőtéren rendezzük meg, mely jelenleg airsoft-pályaként funkcionál. A helyszín első benyomásra is felér egy vizuális orgazmussal. Kiégett, romos őrtornyok, barakkok, kaszárnyák, s elhagyott gépkocsik tarkítják, melyet egy mesterségesen kialakított, tökéletesen egyedülálló 1 hektáros bokorlabirintus ölel körbe. Ezt a már önnmagában is különleges atmoszférát a program napján fény-, hangtechnikaielemekkel egy utópisztikus, futurisztikus mesevilággá alakítjuk. A program második apropója pedig az időpont. Azon a hétvégén következik be a 2009-es év nyári napfordulója, mely időpont már az ősi kultúrákban is kiemelt jelentősséggel bírt. Ekkor ünnepelték nagy euforiával a természet állandó ciklikusságát, mely szertartásokat nagy, eksztatikus össztánccal zártak, mely tökéletesen hajaz jelen korunk szabdtéri ravjeire, így teremtvén aktualitást az eseményre. Jó szórakozást, vigyázz, Hadititok!

A helyszínen készült képek és a flyer itt: http:/​/​www.avimpulse.hu/​hadititok

lineup időrendben:

goaTÁBOR:
Kugler
Hruscsov
Hosszú(live)
Xaile
Dolphin
Görgő
Wegha

technológiaiBÁZIS:
Placid
Zefyr
AVI(Tégla/fND)
Dork
Maks
Kontrast

tisztiKÖRLET:
Crimson
Palotai
Ludmilla
Daniel Voltaire
Naga

megfigyelőDOMB:
I.ration
Solomon
Placid
Jácint


Vizuál:
AVImpulse
Kiégő Izzók
Trixx deko

Extrák:
1 hektár bokorlabirintus ,hadtáp, testfestés,herbár,Burundifíling gázgejzír, gorillák ellen gerillák, hőhordók, ingyenes partypuszok

Cím:Kamaraerdei út, Tétényi fennsík

Megközelíthetőség:

Autóval:
Sasadi úttól a régi Balatoni(7es) útón a Szoborpark után az első kereszteződésnél, a Dózsa Gy. útnál jobbra,majd a következő kereszteződésnél ismét jobbra a Kamaraerdei úton tovább 500méter. - Őrzött, limitált parkolási lehetőség, aki teheti használja az INGYENES partybuszokat!

Tömegközlekedéssel:
41es villamossal a Moszkva térről a Kamaraerdei út Ifjúsági Park megállóig, majd onnan gyalog balra felfelé a jelzések mentén a főúton 15-20 perc séta.

87A busszal a Kosztolányi Dezső tértől a Kamaraerdei út Ifjúsági Park végállomásig, majd onnan felfelé a főúton 10 perc séta.

87 busszal a Dűlő út megállóig,onnan 3 perc séta a bejáratig.

Indulások:21:00, 21:29, 22:00, 22:29

Partybusszal:

21:00 órától 30 percenként 04:00 óráig indulás a Fehérvári úti Vásárcsarnoktól (volt Budai Skála,4es villamos végállomása)

Jegyárak: Június 1-től 8-ig elővételben az első 100db. 1500 Ft.
Június 9-től 19-ig 2000Ft, helyszínen 2800 Ft.

Jegyek kaphatók az AKTRECORDSban, IX.Üllői út 51. Nyitvatartás: H-P 12h-19h, Sz 12h-16h

Tel.: 06-1-215-96-92

Esőnap: Június 26 Péntek

Info:+36 30 603-1657 - +36 70 212-2831 - +36 20 546 8917

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó