Pulzar

Partyajánló

Bemutatkozik a Magma Projekt Magyarországon is! @ Colosso Grande, Sopron

Fellépők
Dátum 2009. március 20.
Helyszín Colosso Grande, Sopron, 9400 Lackner K. u. 35. Sopron Plaza
Stílus Progressive Trance, Progressive House, Tech-house
Bemutatkozik a Magma Projekt Magyarországon is!A Magma Project története 2 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor is Rőth Balázs aka Balien, illetve Don Sheroo megismerkedtek. Ez az esemény mindkettőjük életében óriási változást, valamint egy közös célt eredményezett, amit ma már Magma Project néven ismerünk.Colosso Grande, Sopron, 9400 Lackner K. u. 35. Sopron Plaza

Bemutatkozik a Magma Projekt Magyarországon is! @ Colosso Grande, Sopron

A Magma Project története 2 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor is Rőth Balázs aka Balien, illetve Don Sheroo megismerkedtek. Ez az esemény mindkettőjük életében óriási változást, valamint egy közös célt eredményezett, amit ma már Magma Project néven ismerünk.

De ne rohanjunk ennyire előre, Don Sheroo felfigyelt Balien tehetségére, miután meghallgatta első techno szettjét, amelynek hatására az eddigiekhez képest sokkal mélyebben ásta bele magát az elektronikus zene világába. Ez volt a kezdőlökés ahhoz, hogy megismerve még több, eddig ismeretlen dj-vel, megfogalmazódjon benne egy cél. Megismertetni Csallóköz (Szlovákia) közönségét az elektronikus zene világával. A szórakoztatás felsőfokon, akár ez is állhatna a csapat neve alatt. Dekorációra többet költ el a szervezőjük egy rendezvényre, mint egy kisebb party költségvetése.

A team összegyűjtését követően elsőként zártkörű közönség előtt léptek fel. Ezt követte az első komolyabb lépés egy kultúrházban, amely buliba az időjárásnak is volt pár beleszólása, de sikere vitathatatlan volt és szájról szájra járt az emberek körében, hogy valami különleges történik a városban.

Ezt követően fogalmazódott meg a Magma Project név, mely projekt megrendezését kéthavonta tervezték, különböző helyiségek kultúr és sportközpontjában. Ez időtájban fonódott össze a név, a project logójával, a magma sárkányával, amely a kínai legenda szerint a zene és a party védelmezője.

A célok kitűzése után a partysorozat kezdetét vette, és a kezdeti hiányosságok, és nehézségek fokozatos leküzdésével ma már a térség népszerű partysorozata és előadói ma már közismertek Szlovákia szerte. A house-tól a minimálig, rengeteg stílust játszanak a fiúk természetesen mindenből azt kiválasztva, ami a legjobban közel áll hozzájuk! A bulik működtek, és annak ellenére, hogy nem közismert sztár előadók léptek fel, teltházas partykra került sor, amelyet persze néhány rosszakaró nem mindig nézett jó szemmel.

Azonban ezt is sikerült leküzdeniük, és most már céljaik között ott szerepel Magyarország, anyanyelvük bölcsőjének meghódítása is.

 

Március folyamán már találkozhattok is a Magma projektel csak legyetek figyelmesek.

 

 

Mixek letölthetők a weboldalról:

 

www.magmaproject.eu

 

 

(a.r.c.pr)

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó