Pulzar

Partyajánló

Dave Seaman @ Colosso Grande, Sopron

Fellépők
Dátum 2009. augusztus 28.
Helyszín Colosso Grande, Sopron, 9400 Lackner K. u. 35. Sopron Plaza
Stílus Progressive House, House, Electro, Elektro-pop
Dave SeamanDave Seaman fogja prezentálni legújabb albumát, a This is Audio Therpahy 2.-t. A turné helyszínei Augusztus 28-án pénteken a soproni Colosso Club, Augusztus 29-én szombaton a balatonmáriafürdõi Black Magic club.Colosso Grande, Sopron, 9400 Lackner K. u. 35. Sopron Plaza

Dave Seaman @ Colosso Grande, Sopron

Dave Seaman fogja prezentálni legújabb albumát, a This is Audio Therpahy 2.-t. A turné helyszínei Augusztus 28-án pénteken a soproni Colosso Club, Augusztus 29-én szombaton a balatonmáriafürdõi Black Magic club.

A kétnapos turnén olyan hazai mûvészek társaságában lép fel Dave, mint Kühl, Jankec, Köry, SanFranciscoBeat, Letter B, Bardon.
Szeptemberben pedig újabb fellépések várnak a srácokra itthon és külföldön egyaránt, de errõl majd legközelebb számolunk be.
Stúdiómunkák, megjelenések és rádiós szereplések terén is örömteli gyarapodásokról számolhatunk be! Májusban látott napvilágot a Foundation Records színeiben Jankec és producer/stúdiópartnere Silence 'O' Phobia közös remixe, amelyet a Quasar - Magnetic Needle címû zenéjére írtak. Mindezek mellett további három remix készült már el más-más dalokra, amelyek közönség elõtt már nagy sikert arattak, így csak a kiadásra van hátra. Jankec - Sangre EP-je pedig hamarosan egy spanyol kiadónál lát napvilágot, amely videoklipjét is elõszeretettel fogják játszani Ibizán, Mallorcán és Nyugat-Európában is.
A Sangre-n kívül egy újabb saját ötlet megvalósítása is szinte a végéhez közeleg, amelyhez szintén videoklipp készül. Az új zene a vidám hangzásokat tömöríti; a hangzások szakértõjét, Köry ötleteit sem nélkülözte :).
A srácok promói rádiós mûsorokban is szerepelnek: a manapság már nagyon elterjedt internetes rádiókban és persze külföldi országos FM rádiókban. Többek között, Letter B szeptember elején szerepel a nemrég indult nugen-fm-en, ahol még egy interjú erejéig nyilatkozik az olvasóknak, hallgatóknak.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó