Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Deadcode Night Show @ Monroe Club

Fellépők
Dátum 2009. január 10.
Helyszín Monroe Club, Maglód
Stílus Techno, Minimal
Deadcode Night ShowHOT X- 1996-ban megalapította társaival (Horváth Attila, Kiss Ákos) a Deadcode Productiont, mely társaság 1996. 03.16-án megrendezte Sopronban az első Hyperspace-t. E nap történelmi dátumként vonult be a magyar party-világ életébe.Monroe Club
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: AmnesiaPCS adam miller
összes résztvevő megtekintése

Deadcode Night Show @ Monroe Club

HOT X- 1996-ban megalapította társaival (Horváth Attila, Kiss Ákos) a Deadcode Productiont, mely társaság 1996. 03.16-án megrendezte Sopronban az első Hyperspace-t. E nap történelmi dátumként vonult be a magyar party-világ életébe.

HOT X- 1996-ban megalapította társaival (Horváth Attila, Kiss Ákos) a Deadcode Productiont, mely társaság 1996. 03.16-án megrendezte Sopronban az első Hyperspace-t. E nap történelmi dátumként vonult be a magyar party-világ életébe. Az óriási érdeklődés miatt a rendezvénysorozat 1998 -ban Budapestre költözött, a mára szintén legendává vált Patex épületébe. 2000-ben a Patex 2, majd 2001 - be a Complex rendezvényközpont lett a rendezvénysorozat útja. 2004 decemberétől új helyszínen a budapesti Events Hall –ba költözött az addigra már Magyarország legnagyobb partsorozatává nőtt Hyperspace.

Az ezredforduló utáni években Hot X és a Deadcode vezető pozíciója a honi elektronikus szcénában egyre inkább megdönthetetlenné vált. Ennek igazolásaként 2003-tól –, a Budapest Parádé Bónusz és a szilveszteri AXEtázis Bónusz után – már az Európa-szerte híres Sziget Fesztivál elektronikus zenei programjáért is Hot X és a Deadcode production felel.
COYOTE – polgári nevén Pörneczi Gábor – 2003-as év második felében csatlakozott Magyarország legnagyobb rendezvényszervező csapatához, a Deadcode Production-hoz. A mindenkori magyar techno-ban immáron 10 éve vezető, irányadó szerepet betöltő party sorozatot, a Hyperspace-t is magáénak tudható csapat tagjaként új kapu nyílt meg  Coyote előtt. A szakma nemzetközi elitjével lép fel rendszeresen, zenei korlátok, megkötöttségek nélkül prezentálva az általa képviselt elektronikus tánczenei vonalat. Aki már hallotta játszani, az tudja, hogy Coyote egy igazi zenei „Freak". A szettjeiben techno, house, rock, electro, acid, minimal, pop zene, hip-hop, minden előfordul, amit mixelni lehet. Sokszínű, friss, modern hangzásvilágával, haladó szemléletmódjával Coyote lemezlovas karrierjének ívelése megállíthatatlannak tűnik.
COLLINS ÉS BEHNAM- Két igazi megszállott, zenei fenomén, a dögös groove-ok, a mély hangzások, a fülbemászó dallamok és a táncoltató ritmusok harmóniájának nagymestere. A friss és egyedi stílus, ami csak rájuk jellemző, mára már hatalmas rajongótábort gyűjtött köréjük Londontól Budapestig és Tokióig.A 2005-ös és a 2006-os Mayday himnuszok szülőatyjai már számtalanszor kivívták maguknak a közönség és a szakma elismerését.Collins és Behnam csillaga egyre magasabban ragyog, miközben rohamosan növekszik rajongótáboruk idehaza és külföldön egyaránt. Nincs is ebben semmi különleges, ha ismerjük a zenéiket, ha láttuk már őket élőben, mert a különlegesség maga a zenéjük, s ahogyan a közönséget képesek megőrjíteni a táncparketten!

Belépő éjfélig ingyenes, utána 1000HUF / Info: 06-70-317-78-78 / web: www.monroeclub.hu / cím: Monroe Club -Budapest XVII.-ker mellett- Maglód, Fő u. 104.
Egész este ingyenes partybusz közlekedik a XVII.-ker. buszvégállomásról, vagy megrendelhető 5 főtől a 06-70-667-5449-es telefonszámon.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó