Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 000 Ft

Partyajánló

CINETRIP SPARTY: GLOW-BALL @ Rudas Gyógyfürdő

Fellépők
Dátum 2008. december 20.
Helyszín Rudas Gyógyfürdő, Budapest
Stílus Ambient, , House
CINETRIP SPARTY: GLOW-BALLA Cinetrip karácsony előtti kiadása víztükörgömbparti hangulatban zajlik. A vásárlási manővereken innen és túl, az ünnepekre hangolódásképp mindenkire ráfér egy forróvizes fürdő, elvarázsolt vizuállal és sokféle zenei stílus csábításában.Rudas Gyógyfürdő
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: seriakillaz
összes résztvevő megtekintése

CINETRIP SPARTY: GLOW-BALL @ Rudas Gyógyfürdő

A Cinetrip karácsony előtti kiadása víztükörgömbparti hangulatban zajlik. A vásárlási manővereken innen és túl, az ünnepekre hangolódásképp mindenkire ráfér egy forróvizes fürdő, elvarázsolt vizuállal és sokféle zenei stílus csábításában.

"Az acid mikulás után a karácsonyt csillogó tükörgömbök és futurisztikus elektro-disco kíséretében ünnepeljük. Az uszodában Fine Cut Bodies, Grasshop és Marvin-Beta b2b szettje hanghullámoztatja a tömeget, míg a Duotrixx, Fényeső és az Aquadance performanszai kápráztatják a szemet, és az idei utolsó spartyn mutatkozik be Debora, a levegő királynője is! A belépőket fogadó, majd utolsóként záró strandaudiótriumban Waxman, Palotai és Superman pergetik bootleg remekeiket és a papucsos táncosokat. A Kabin Discóban a megszokott forgó félgömbök között Sanyi és Solid járja be a funk-disco-féltekét, a törökfürdőben pedig, a félhold és a plafonon átereszkedő színes sugarak árnyékában Kaszi és Jácint ambient szettjére, és éjfélkor Amira és a fürdő hurijai hastáncára lehet a forró és hideg vízben lebegni. A vizuálmágia felelősei a Skylab VJ’s from Space és a Kiégő Izzók mellett a Cinetrip VJ Torna 2008 díjazottai, a Luma Beamerz."

Gyógyító termál, lélekápoló zenék - mosd ki magadból a félév terheit, készülj az ünnepekre Cinetrippel! Papucs kötelező, és a törülköződ ne feledd!

Belépő: 5000Ft (Jegyelővétel a Merlinben, Gerlóczy u. 4.)
http:/​/​www.cinetrip.hu

Következő Sparty-k: 2009. január 1: The BathDay, 2009. január 2: Plunge Lounge

Figyeld az MTV-vel közösen induló Waterproof vízálló-DJ-válogatónkat:
www.cinetrip.hu/​waterproof
Gyűjtsük együtt a Cinetrip-emlékeket a Futrinkán:
http:/​/​futrinka.hu/​users/​profile/​2440-cinetrip-head


2008. december 20., 21 óra
Rudas Gyógyfürdő

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó