Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Sweet Sound Of Deen @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 17.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus House
Sweet Sound Of DeenAmikor már a füleden is a mákos beigli folyik ki, és zsong a fejed a sok karácsonyi daltól akkor éppen kapóra jön majd, Budapest csúcsán a Tabu Music Club & Lounge-ban az igazán jó zenét kedvelőknek, a SWEET SOUND OF DEEP partysorozat első debütáló estje, ahol egy hatalmasat odacsapunk a karácsonynak.Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Sweet Sound Of Deen @ Tabu, Budapest

Amikor már a füleden is a mákos beigli folyik ki, és zsong a fejed a sok karácsonyi daltól akkor éppen kapóra jön majd, Budapest csúcsán a Tabu Music Club & Lounge-ban az igazán jó zenét kedvelőknek, a SWEET SOUND OF DEEP partysorozat első debütáló estje, ahol egy hatalmasat odacsapunk a karácsonynak.

A hazai klubélet legfőbb hiányossága a megfelelő társaság és az előremutató friss zene, amit ezen az estén olyanok produkálnak, akik már évek óta bizonyitottak itthon, és persze valami féle szinten ismerik is őket, igy az idelátogatók, bizony jó kezekben lesznek.

A Sweet Sound Of Deep rendezvénysorozat égisze alatt tevékenykedő zenebohócok az éter hullámain keresztül is szórják az igét, mely szeánszoknak a globalparty.hu (FM) ad otthont, minden szombaton 12-2ig.  „Az internetes rádiók, nagy népszerűségnek örvendő üdvöskéje.”

A parti résztvevői egy megismételhetetlen, ütemektől vezérelt rituális élménnyel gazdagodhatnak, ha karácsonykor December 25-én velünk tartanak.

Na de ne is csigázzuk tovább a kíváncsiságot! Egy klubest, ahol valóban nincsenek skatulyák és kategóriák, csakis a zene, a forró és tiszta, a lüktető és mély érzések közvetítője kel életre:  SWEET SOUND OF DEEP!

Az este hangulatának felvezetéséért,  egy szolnoki igazi deephouse virtuóz dj H.G. Dance gondoskodik, aki már megfordult a Tabu Lounge-ba is, számos I Love Deep és egyébb más deephouse rendezvényeken, és majd a deep house-tól  a tech house-ig, eljuttat titeket egy következő szinte,  ahol csatlakozik hozzátok  az est két házigazdája, akiktől aztán nem lessz menekvés.

Aaron Drako 8 éve az egyik ismert szereplője a hazai tánczenei életnek, számos helyen megfordult már a zenei scénában, igy vele is találkozhatunk majd ezen az estén.  Eklektikus  stilusa megértő fülekre talál majd.

Swen a new school vonal legismertebb lemezlovasa, aki úgy jobban ismerné , akkor a tabuban rendezett volt „Consonance” partyk állandó residense volt. Technikailag rendkivül preciz és sokoldalú.  Persze ö se adja alább , mint a legjobbat minden stílusból!

Egy biztos: mindhárman a minőségi elektronikus tánczenék éllovasai, amire mi sem lehet ékesebb bizonyíték, mint maga ez a est. És persze ezen az éjszakán a Ballantines angyalkái segitenek majd mindenkit, hogy bővitsd az igazi jóhangulat táborát, és ez generálja azt a túlfűtött aurát, amely körülölel majd minket bulizás közben de mind ez nagyon finoman és diszkréten jelentkezik sajátos energiákkal,  fülbemászó ritmusokkal feldobva.

És persze arról se feledkezzünk meg, hogy a karácsony és az angyalkák jóvoltából, a  BELÉPÉS MINDENKINEK EGÉSZ ÉJJEL INGYENES!!!

Aki esetleg nem mégse tud eljönni, vagy már nem tud a sok töltött káposzta miatt talpra álni, az se keseredjen el mert az est teljes zenei hanganyagát a GLOBALPARTY.HU-n található internetes rádió élő egyenesben közvetíti a helyszínről este 23h-tól.

Találkozzunk December 25-én  a főváros egyik legcsinosabb, legbarátságosabb szórakozóhelyén, a Tabu Music Club & Lounge -ban. Nekünk pedig semmi más dolgunk nincs, mint elmenni, átélni és élvezni a zenét!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó