Pulzar

Belépő
Lányoknak, éjféligIngyenes
Lányoknak, éjfél után1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft
UraknakIngyenes

Partyajánló

Sound Of Cream @ Tabu, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Blizzard
Dátum 2008. november 21.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Progressive Trance
Sound Of CreamA most már kéthetente jelentkező, „Sound of Cream” újabb nemzetközi állomáshoz érkezett. 2008. november 21-én a Norvég „THE BLIZZARD” formáció egyik dj-je, Lars látogat kishazánkba.Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Sound Of Cream @ Tabu, Budapest

A most már kéthetente jelentkező, „Sound of Cream” újabb nemzetközi állomáshoz érkezett. 2008. november 21-én a Norvég „THE BLIZZARD” formáció egyik dj-je, Lars látogat kishazánkba.

A Blizzard formációt Lars Nyheim és Tore Vatle Jensen DJ-k és producerek alkotják, akik észak Norvégia egyik városából, Sřrreisa-ból származnak. 2007-ben első zenéjükkel, a melódikus, basszusokkal vezetett, progresszív trance stílusú „Kalopsia”-val, mely az Armada Music-nál jelent meg, a slágerlisták élére törtek.

Ezt a zenét olyan jelentős DJ-k játszották, mint Armin van Buuren, Tiësto, Above & Beyond, Ferry Corsten és még sokan mások, ezen kívűl Armin van Buuren igen népszerű műsorában az ASOT Top 20 szavazásában ötször is 2007 legjobb zenéjének választották. Mike Foyle, Envio, The Doppler Effect, Kirsty Hawkshaw with Tenishia, Andy Moor részére és természetesen Armin van Buuren-nek is készítettek remixeket, aki a fiúkat a „művészet melódiájának” nevezi.

A 2008-as év nagyszerű a DJ-producer duó számára, hiszen olyan nevekkel játszottak eddig együtt, mint Paul van Dyk, Aly & Fila, Marcus Schossow, Kyau & Albert, Leon Bolier, Mike Shiver, Airbase és még sokan mások.

Újabb és újabb megjelenéseikkel és fellépéseikkel a tehetséges Armada duó számára a jövő csakis egyre nagyobb sikert tartogat!

 

A zeneszerkesztő és szintetizátoron is játszó Tore Vatle Jensen 1979-ben született Norvégiában. Zenei stílusát nem csak az elektronikus műfaj szeretete határozza meg, hanem a jazz, a 70’-es évekbeli funk, a hip-hop, a filmzenék és a klasszikus zene egyaránt. 12-13 évesen még csak otthoni szórakozásból producerkedett, olyan álneveken, mint Tinnitus Project vagy Koma Supra. Oszlóban hangmérnökként végzett az „NISS”-en, és később, 2006-ban Lars-Christian Nyheim-mel közösen hozták létre a The Blizzard-ot.

 

A DJ és producer Lars Nyheim 1984-ben született Norvégiában. Fiatal korában lett az elektronikus zene szerelmese. A 90’-es évek végén ismerte meg a trance műfaját és kezdett zenéket illetve cd-ket gyűjteni. Néhány évvel később vette meg első lemezjátszóját és kezdett el mixelni. Nem sokkal később a producerkedésbe is belekóstolt és 2006 óta Tore Vatle Jensen-nel közösen alkotják a The Blizzard duót.

 

Diszkográfia:

 

Saját szerzemények:

- The Blizzard - Kalopsia [Armind]

 

Remixek:

- Kirsty Hawkshaw meets Tenishia - Reasons To Forgive (The Blizzard Remix) [Armind]

- Envio - For You (The Blizzard Remix) [A State of Trance]

- The Doppler Effect - Beauty Hides In The Deep (The Blizzard Remix) [A State of Trance]

- Mike Foyle - Pandora (The Blizzard Remix) [Armind]

- Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In and Out of Love (The Blizzard Remix) [Armind]

- Andy Moor - Fake Awake (The Blizzard Remix) [Anjunabeats]

 

 

A parti már így is egy nagy bulinak ígérkezik, de ezt úgy gondoltuk, hogy emeljük kicsit! A „Sound of Cream”-en elsőnek fellép még Magyarország egyik legkeresettebb producere MYON is, akinek olyan kiadóknál jelentek meg a zenéi, mint a Blackhole, Armada, Anjunabeats, stb… Továbbá lesz lasershow, és az elmaradhatatlan italakció! Természetesen a két rezident Antoos, és Tebron is fellép az este folyamán.

 

Aki szeretne a „The Blizzard” első magyarországi fellépésén ott lenni, az ne gondolkodjon, hanem jöjjön el 2008.11.21-én a budapesti Tabu Lounge Music Club-ba, a Mammut II. 4. emeletére!

 

Italakció: Ballantines + RedBull 1=2!!!

 

 

A két rezident mixeit és a „The Blizzard” legújabb mixét innen tölthetitek le: www.soundofcream.com

Helyszín: Tabu Lounge – Budapest, Mammut II, 4. emelet
Web: http:/​/​www.tabulounge.hu - http:/​/​www.soundofcream.com
DJ-k: THE BLIZZARD (NO), Myon, Tebron, Antoos
Belépő:         Hölgyeknek éjfélig ingyenes, utána 1000HUF

Uraknak: éjfélig 1000 HUF, utána 2000HUF

Info: +36.30.270.63.95, +36.30.747.19.31

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó