Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Újra DirtyBASS a Club K2-ben! @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 14.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Hard Techno, Techno
Újra DirtyBASS a Club K2-ben!2008 november 14.-én egy speciális estére invitál minden techno szerelmest a DirtyBass csapata, ahol két teremben fog nemkevesebb mint 18 fellépő gondoskodni arról, hogy mindenki egy fergeteges élménnyel legyen gazdagabb.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Újra DirtyBASS a Club K2-ben! @ K2, Budapest

2008 november 14.-én egy speciális estére invitál minden techno szerelmest a DirtyBass csapata, ahol két teremben fog nemkevesebb mint 18 fellépő gondoskodni arról, hogy mindenki egy fergeteges élménnyel legyen gazdagabb.

A nagyteremben a techno és hard techno lesz a domináns műfaj, ahol is a Dreadfull Beats két nagyágyúja fogja pörgetni a lemezeket. Egyikőjük a 21 éves Svetec akinek a neve egyre többször és egyre sűrűbben tűnik fel a műfajban, és természetesen a saját zenéire sem lehet panasz('Fullmoutthed','Lost Couse','Between Life and Death', hogy csak egy párat említsünk). A csapat másik üdvöskéje pedig
nem más mint Tilthammer, akiről szintén csak hasonlóan jó véleménnyel lehet nyilatkozni. Az est folyamán fellép továbbá a DirtyBass csapatból Sade Rush, Neo G és Simon, Hadova, Nils illetve Slave-t is hallhatjuk zenélni.

A kisteremben pedig fellép a teljes Total Destruction team: FazeCore vs Exos, Adam Bass, Whirl és WayOut, a Narg Entertainmenttől Mercenary, HCHead és Migu a Black Hoe Recordings vezetője. A terem különlegessége, hogy nem csak a lemezjátszók fognak üzemelni, hanem a mikrofon is, Mc Roku nyelve mindenbizonnyal 150 BPM felett fog pörögni.

2008/11/14

DirtyBass

Techno & Hard Techno Room:


Svetec  (Dreadfull Beats)
Tilthammer  (Dreadfull Beats)
Sade Rush & Neo G (DirtyBASS)
Nils & Hadova (DirtyBASS)
Slave (Adult Rec.)
Simon (DirtyBASS)


Total Destruction 2 & HardCore Explosion  Room:

FazeCore vs Exos [Total Destruction]
Adam Bass [Total Destruction]
Whirl [Total Destruction]
WayOut [Total Destruction]
Mercenary [NARG Entertainment]
Adrenalin K. [Death Noize Clan Hungary]
HCHead [Death Noize Clan Hungary]
Migu [Black Hole]
Mc Roku


Place: Club K2
Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Extras: Friendly Prices, Balloon
Entry: 1000HUF

Ajánlott lemezek

  • Butch – Papillon

    A Great Stuff Recordings főnöke, Rainer Weichold is a legnagyobb kedvencei közé sorolja az idén szerzői albummal debütáló Butch-ot, avagy polgári nevén Bülent Gürner-t.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó