Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

EletroCherry 1. @ Gödör Klub, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 6.
Helyszín Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér
Stílus Electronica, Drum and Bass
EletroCherry 1.Ha valaki azt gondolná, hogy a pár éve a táncparketteket is elöntő, elektronikával spékelt nu-jazz kizárólag az angolszászok, a japánok és a finnek kiváltsága - nos, a francia Sayag Jazz Machine erőteljes és rafinált dzsessze alaposan rácáfol e tévhitre.Gödör Klub, Budapest, 1051 V. ker, Erzsébet Tér

EletroCherry 1. @ Gödör Klub, Budapest

Ha valaki azt gondolná, hogy a pár éve a táncparketteket is elöntő, elektronikával spékelt nu-jazz kizárólag az angolszászok, a japánok és a finnek kiváltsága - nos, a francia Sayag Jazz Machine erőteljes és rafinált dzsessze alaposan rácáfol e tévhitre.

Sayag Jazz Machine, Uno Y Medio, Dj Charly (Sayag)

2008.11.06.21h - Gödör Klub

Beugró:1000huf

A nyolc éve alakult zenekar magával ragadó és koncepciózus muzsikát játszik, melyben pogramozott, betonbiztos elektronikus alapok, kőkemény drum and bassek, csattogós hiphopok és rhythm and bluesok keverednek lebegős szvinggel, éteri tangóharmonika-futamokkal és a szaxofon coltrane-es sikolyaival. A Sayag Jazz Machine intenzív táncparkett-dzsesszének hatását csak fokozza a párját ritkító multimédia-látványvilág. Táncra éhes partiarcoknak és vájtfülű dzsesszistáknak egyaránt óriási baklövés lenne kihagyni a Sayag Jazz Machine totális audio-vizuláis konceptjét.

A Sayag koncertet követi az Uno Y Medio. Ez a formáció a Másfél zenekar legújabb vállalkozása, mondjuk úgy, oldalági projektje: a csapat tagjai 2007-ben úgy döntöttek, hogy az agyas, de elsöprő intenzitású poszt-rock zene terén végzett kutatásuk eredményeit immáron két mederbe terelik és a tánczenei ambícióikat külön projektben élik ki, méghozzá a d’n’b és a jungle jegyében. Ehhez igazán megfelelő társat választottak, a Rewind-okról ismerős MC Zeek-et, aki a színpadon sodró lendülettel pörget és büntet, ha kell.

A koncertek után pedig Dj Charly a Sayagból áll újra a lemezjátszók mőgé.

http:/​/​www.myspace.com/​sayagjazzmachine

 http:/​/​www.myspace.com/​unoymedio

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó