Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
Elővételben 2008. szeptember 25.-ig1 200 Ft

Partyajánló

Hajórengető Funzine Party @ A38, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Nafta, Jutasi
Dátum 2008. szeptember 26.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
Hajórengető Funzine PartyMint a révészek a kikötőben, úgy segíti a magyar vizeken lehorgonyozni vágyó külföldieket a Budapest Funzine magazin csapata.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Hajórengető Funzine Party @ A38, Budapest

Mint a révészek a kikötőben, úgy segíti a magyar vizeken lehorgonyozni vágyó külföldieket a Budapest Funzine magazin csapata.

Hogyan is lehetne jobban megismertetni velük ezt az eklektikus országot és kultúrát, mint egy baráti társasággal „egy hajóban evezve”?! Ezért rendezünk egy újabb fal- és hajórengető bulit az A38 hajón szeptember 26-án.

Hajórengető Funzine Party - Üdvözletünk Dicső Expat!
Szeptember 26., péntek, 21:00

Finom és egzotikus étel a gulyás – de még finomabb táncolni rá!

Mert a Hajórengető Funzine Party legfinomabb főfogása a Goulasch Exotica fellépése. Kóstolj bele Te is a 3 DJ - Jutasi, Nafta, Suefo -, és a tangóharmonikán, bőgőn, brácsán, hegedűn és ütős hangszereken élőben játszó zenészek „főztjébe”! A főként népi dallamokból építkező - saját szerzeményekkel, bootlegekkel, remixekkel fűszerezett - egzotikus zene újszerűen magyaros ízekkel és hangulattal lakatja jól a Vendégeket. Ha ezen az estén nálunk kötsz ki és velünk rengeted a Hajót, rengeteg Barátra találhatsz és egy kis időre Te is úgy érezheted majd, hogy révbe értél!

És ahogy az egy Funzine partyn már hagyomány, most is felkészülhetsz a szokásosan nem megszokott meglepetésekre, a „hello-de-jó-hogy-itt-vagy” italra, valamint a kikötő legjobb partyarcaira!

Jegyárak: elővételben 1200 HUF, a helyszínen 1500 HUF
www.funzine.hu

Goulasch Exotica - Betyárvizit




In english:


Funzine Rocks the Boat - Welcome (back) expats!
Friday, September 26, 9 pm

Don’t just eat goulash - dance to it! Courtesy of Hungary’s freshest English program magazine – Budapest Funzine.

Like the Northern Star, guiding non-Hungarians through the brown and spicy Magyar waters, Budapest Funzine wants to help us all understand the eclectic city in which we live: Hence the Funzine Rocks the Boat party at A38 on Friday September 26th.

Featuring Goulasch Exotica, a fusion of 3 Hungarian DJs (Jutasi, Nafta, Suefo) a multi-instrumentalist (Maszkura) who plays accordion, keys, diddly, jew’s-harp, Levi the percussionist, Attila on viola, singer Nóra Ábrahám and Szilveszter on violin the jazz-funk-hip-hop-swing-dub-electro-break sounds the band bring to their music, while retaining a distinct Hungarian grounding, is analogous to life in a rapidly changing and diverse city.

Since it’s a Funzine party expect the usual (and unusual) surprises as well as welcome drinks and the best-looking, and most fascinating, festive partygoers.

Tickets: 1200 HUF in advance, 1500 HUF at the door
www.funzine.hu

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó