Pulzar

Partyajánló

Osztrák e-zene ünnepe @ A38, Budapest

Dátum 2008. szeptember 25.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
Osztrák e-zene ünnepeLouie Austen egy igazi nemzetközi"sztár", zenéjét globális szinten ismerik és elismerik. Louie a hatvanas éveiben járó, osztrák születésű jazz és swing vokalista bárhol és bármikor képes elektronikus alapú tánczenéjével buli hangulatot teremteni. A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Osztrák e-zene ünnepe @ A38, Budapest

Louie Austen egy igazi nemzetközi"sztár", zenéjét globális szinten ismerik és elismerik. Louie a hatvanas éveiben járó, osztrák születésű jazz és swing vokalista bárhol és bármikor képes elektronikus alapú tánczenéjével buli hangulatot teremteni.
Zenéje több stílust is áthidal, ennek köszönhető, hogy muzsikájával szinte minden korosztályt megérint, koncertjein kivétel nélkül mindenkit táncra perdít. Aktuális slágere heteken keresztül szerepelt hazánk vezető országos, alternatív zenei rádiójának TOP 10-es listáján, még ma is többször csendül fel a "Life is so simple - Life in Brazil" refrénű balladája.

Austen napjainkban aktuális albumával, az Iguana-val és a Senor Coconut formációjával járja a világot, ahol rendre teltházas koncerteken lépnek fel. Legutolsó, Iguana névre hallgató albumát így jellemezte: " Az Iguana, egy egyensúlyozó gyakorlat volt, mint szinte minden az egész életem során. Minden megtalálható rajta a táncosabb slágerektől kezdve az igazán sötét dolgokig". Nem véletlenül nyilatkozta ezt Austen mester, ha azt vesszük, hogy élete nagy részét útkereséssel töltötte el Afrikában, Ausztráliában és Amerikában, míg végre ötvenes éveinek hajnalán révbe ért. Sokáig úgy tűnt, hogy a bárénekes örökre a bécsi Hilton és Marriott szállodák bárjainak színpadait fogja koptatni, ekkor jött a nagy változás, amelyre Louie talán egész életében várt. Austen találkozott két roppant tehetséges osztrák fiatalemberrel, Mario Neugebauerrel és Patrick Pulsigerrel, akiket teljesen lenyűgözőtt Sinatrára kísértetiesen emlékeztető hangja.Megkezdődtek a közös munkák, amelynek eredményeképpen Louie méltán híres és népszerű klasszikusait modern elektronikus öltözetbe bújtatták. A zene önmagában is ámulatba ejtő, de ezt tovább fokozza valami, amit a producerek egyedül Louie Austen-ben véltek felfedezni: lefegyverző elegancia és stílus.

Austen mester a Tha Family bécsi formációval lép fel hazánkban, akikkel 2003 óta erősítik egymást élő koncerteken. A Tha Family-ben zenélő srácok tökéletesen megértették elsőre, hogy Austen Úrnak milyen elképzelései fogalmazódtak meg a Donauinselfesten történő fellépésen, ahol egymást követően adtak koncertet ugyanazon a sznípadon. Néhány pofa osztrák sör mellett összebarátkoztak, és eldöntötték, hogy elindulnak a nagy közös úton. Louie elektronikus alapú, világhíres dance klasszikusait tökéletesen bújtatták új köntösbe, teljesen új hangzásvilágot adva ezáltal Louie slágereinek.
A koncert előtt és után a méltán népszerű osztrák lemezlovas, Dj Simon LeBon adja a talpalávalót a népnek.


Louie Austen & Tha Family (A)
Dj Simonlebon (A) (pre- and after dj set)
A38 HAJÓ, 2008. SZEPTEMBER 25.


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó