Pulzar

Partyajánló

Unique season opening @ Prestige (ex Privé), Budapest

Dátum 2008. szeptember 20.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus ismeretlen
Unique season openingKedves Club Privé rajongók és leendő Közönségünk, ezzel a pár sorral szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a szeptember nem csak az iskolakezdést jelenti, hanem egy újabb szezon indulását is hirdeti és ismét felpezseg az éjszakai élet kedvenc klubunkban a Privé-ben !Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Unique season opening @ Prestige (ex Privé), Budapest

Kedves Club Privé rajongók és leendő Közönségünk, ezzel a pár sorral szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a szeptember nem csak az iskolakezdést jelenti, hanem egy újabb szezon indulását is hirdeti és ismét felpezseg az éjszakai élet kedvenc klubunkban a Privé-ben !
Szeptember 20-án egy önállő saját klub estel a UNIQUE-al veszi kezdetét a dübörgés a Privé falai között.
Ezúttal a klub felavatja első rezidens lemezlovasát is DANDY-t, aki egy új szerepkörben mutatkozik be és a tőle megszokott temperamentummal vezeti fel az estet és készíti elő a terepet az IBIZAI SPACE házigazdájának WALLY LOPEZ-nek aki egy dinamikus szezonkezdéssel vár majd Titeket a Privé-ben.

A bemelegítés felelősei YVEL és TRISTAN lesznek, míg a beteljesedés ezen az estén MOONLINE nevéhez köthető.

Sok sok szeretettel, udvarias személyzettel és a legmagasabb színvonalú szórakozási lehetőséggel várunk Titeket Budapest ékszerdobozában a Club Privé-ben.

NE FELEDJÉTEK a szórólapokon található letéphető kupon kedvezményes belépésre jogosít, valamint az első 300 vendégünket a Privé önálló estjének hivatalos ajándék cd-jével várjuk!

09.20. szombat
Unique season opening
WALLY LOPEZ (ESP)
DANDY / MOONLINE / YVEL & TRISTAN
A belépő éjfélig 1500, utána 2000 huf.
Az első 300 vendégnek ajándék mix cd.

Club Privé
Budapest, II.ker. Tölgyfa utca 1-3.
Infó:70/333 2112
info@prive.hu
www.prive.hu






Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó