Pulzar

Partyajánló

I Love Deep with Kevin Yost @ Prestige (ex Privé), Budapest

Dátum 2008. augusztus 30.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus ismeretlen
I Love Deep with Kevin YostAugusztus utolsó szombatján I Love Deep, Kevin Yost májusi elmaradt fellépésének pótlásával, Budai & Vic, Suprise és Lank közreműködésével.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

I Love Deep with Kevin Yost @ Prestige (ex Privé), Budapest

Augusztus utolsó szombatján I Love Deep, Kevin Yost májusi elmaradt fellépésének pótlásával, Budai & Vic, Suprise és Lank közreműködésével.
A már hagyományosnak mondható augusztus végi megmozdulás, eredetileg a hajdani szép emlékű Budapest Parádé afterparty-jaként rendezett bulik az utóbbi években is megrendezésre kerültek és Parádé nélkül is rendszerint parádésra sikerülnek.

Ezúttal sem lesz ez másképp: garancia erre többek között Kevin Yost, az úriember, aki 11 éves kora óta szerelmese a lemezjátszóknak, aki a műfajban egyedülálló módon debütáló albumából a "One Starry Night" –ból világszerte több mint 50 000 példányt adott el, miközben mind amellett, hogy végig DJ-zte a világot, saját jazz zenekart alapított, amellyel a legnevesebb fesztiválokon és a műfajt meghatározó helyszíneken lép fel rendszeresen. Természetesen a stúdió munka sem kerül hanyagolásra, az éves szinten, több tucatra rúgó megjelenésekkel olyan lemezeken találkozhatunk, mint Saint Germain En Laye Café dupla CD-je, New York House Sessions, Destinations, The Trendy Eastern..... Tokyo, vagy a már negyedik szériánál tartó saját mix sorozata, a Small Town Underground.

Produceri munkáit és DJ szettjeit leginkább az instrumentálitás, az élő hangszerek a house zenével való fuzionálása jellemzi, mely nyomokban jazz-es hangzással párosul, hogy aztán így alkotván teljes egészet, kápráztassa el a tánctéren partyzókat.
És hogy igazán különleges legyen az éjszaka: ismételten az I Love Deep line-up-jában köszönthetjük Surpriset, aki egy igazán hangulatos warm-up-ot ígér, illetve a rezidenseket Budai & Vic-et és Lank-ot.

Bízunk benne, hogy mindenkit kárpótol majd a májusi elmaradt fellépés, a zenei felhozatal mellett a szokásos (nem emelt) belépőkkel is igyekszünk mindenkinek kellemes estét szerezni.


I Love Deep Mix minden szombaton este 8-tól 10-ig Budaival és Vic-kel a justmusic.fm műsorán. www.justmusic.fm


2008. augusztus 30. szombat
I Love Deep / Season Closing Party
Club Privé

Kevin Yost ( i! Records / USA )
Budai & Vic
Surprise
Lank


Club Privé
1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail:vip@ilovedeep.hu

www.ilovedeep.hu HYPERLINK "http://www.djbudai.com/" www.djbudai.com HYPERLINK "http://www.prive.hu/" www.prive.hu HYPERLINK "http://www.kevinyost.com/" www.kevinyost.com HYPERLINK "http://www.myspace.com/kevinyost" www.myspace.com/kevinyost HYPERLINK "http://www.myspace.com/thepressures" www.myspace.com/thepressures
Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft (ILD VIP CARD / Privé membership card) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (kedvezmények nélkül)e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról





Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó