Pulzar

Partyajánló

SZIN @ Újszegedi Partfürdő- Szeged

Fellépők
Dátum 2008. augusztus 27.
Helyszín Újszegedi Partfürdő- Szeged
Stílus Trance, House, Tech-house, Trance
SZINA Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) augusztus 23-24-25-26-án új helyszínekkel, nemzetközi lemezlovasokkal, kultúrális ésszabadidős eseményekkel várja látogatóit. A Tisza parti város Újszegedi Partfürdőjén rendezendő „ifinapok” már évek óta a legSZINesebb nyárbúcsúztató rendezvény a hazai fesztiválpalettán.Újszegedi Partfürdő- Szeged
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: BascatGirl éhes
összes résztvevő megtekintése

SZIN @ Újszegedi Partfürdő- Szeged

A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) augusztus 23-24-25-26-án új helyszínekkel, nemzetközi lemezlovasokkal, kultúrális ésszabadidős eseményekkel várja látogatóit. A Tisza parti város Újszegedi Partfürdőjén rendezendő „ifinapok” már évek óta a legSZINesebb nyárbúcsúztató rendezvény a hazai fesztiválpalettán.

Nemzetközi sztárok a SZIN-en
A 2006-os SZIN számos nemzetközi sztárt vonultat fel programjaiban. A 2006-os SZIN péntek estéjén, azaz 25-én a Borsodi Színpadon lesz vendég a Transglobal Underground. A zenekar, amikor a kilencvenes évek elején az elektronikus zene forradalma kibontakozott, gyorsan utat tört magának más stílusok keretei között is, a metáltól a dzsesszig. A szintén ezekben az időkben népszerűvé váló világzene és az elektronikus hangzások fúzióját a Transglobal Underground valósította meg olyan sikerrel, hogy lemezeik úttörő hatása mellett egyúttal klasszikussá is váltak, ma már senki nem kerülheti meg őket, aki össze akarja hozni ezt a két stílust
A Szigeten már korábban nagy sikert aratott The Tarantinos újra Magyarországra látogat, most Szegedre, az Ifjúsági Napokra. A zenekart hét londoni zenész alkotja. Ihletőjük Quentin Tarantino és a filmjeiből áradó utánozhatatlan hangulat és légkör. Az együttes a rendező összes kultikus filmjének nagy slágerét eljátssza, a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény, a Jackie Brown és az Alkonyattól Pirkadatig dalai mind felcsendülnek a koncerten.
A Covenant egy svéd kisvárosban, Helsinborgban alakult. Eskil, Joakim és Clas nevű fiatal elektronikus zenészek hívták életre a bandát, hogy tisztelegjenek a stílus nagy zenekarai előtt. A banda zenei világát a Depeche Mode, Front 242, Kraftwerk és Pink Floyd zenekar hangzásvilága jellemzi a legjobban, érdekes keveredése ez a rocknak és a szintipop műfajnak.
Az angol ADAM FREELAND eredetileg house DJ-ként kezdte pályafutását, kevert, amit csak bírt: electro-t, hip hopot, deep house-t. Ezt mára kissé átalakította, mondhatni kikristályosította: három lemezjátszón nyomja, plusz bevet samplert is, a ráhúzott terminológia szerint futurista breakbeatet játszik, felütve egy kis technoval és drumandbassel, illetve bármivel, ami csak megtetszik neki.
Németországból érkezik a SZIN-re Tom Novy . Neve kishazánkban sem ismeretlen, hiszen 1995-ös „I House U” című első slágere óta, szinte szakadatlanul, minden harmadik hónapban előrukkolt valami újjal, amely az európai slágerlisták csúcsait döngette. Olyan megaslágerek fűződnek a nevéhez, mint a Superstar, Someday – Somehow, I Rock, Lovin U, Music Is Wonderful, Your Body.
A spanyol Jerry Ropero karrierje úgy kilenc évvel ezelőtt kezdődött a belgiumi N.B.G.–ban (Natural Born Grooves), akikkel olyan slágereket készítettek, mint a Forerunner” és a „Groovebird”.

Globe Party Sátor

Teljesen új helyszín, egy hatalmas (1.500m2) sátor, ami kívül sátor, belül viszont egy igazi igényes party helyszín. E helyszín vendégei lesznek – többek között – Tom Novy, Jery Ropero, Adam Freeland, Mitsura, a Balkan Fanatic, a Neo, a Colorstar, Dj Palotai, Junior

További, teljes körű infó letöltehető itt

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó