Pulzar

Belépő
Mindenkinek400 Ft

Partyajánló

A BÁRÁNYOK DNB-T HALLGATNAK @ Tőzegtó

Fellépők
Dátum 2008-08-02
Helyszín Tőzegtó, Fót
Stílus Drum and Bass, Goa, Minimal
A BÁRÁNYOK DNB-T HALLGATNAKHát igen, ilyenek ezek. Pedig tavaly már hallgattak egyszer. Fóton, a rét közepén. És látjátok, nem nyugszanak az istenért sem, ideges bégetésükkel megőrjítik a környéken lakókat, és abba sem hagyják, amíg fel nem csendül újra a fülüknek oly kedves zúzás-zakatolás.Tőzegtó

A BÁRÁNYOK DNB-T HALLGATNAK @ Tőzegtó

Hát igen, ilyenek ezek. Pedig tavaly már hallgattak egyszer. Fóton, a rét közepén. És látjátok, nem nyugszanak az istenért sem, ideges bégetésükkel megőrjítik a környéken lakókat, és abba sem hagyják, amíg fel nem csendül újra a fülüknek oly kedves zúzás-zakatolás.

A *drumandbass*-vonal hazai kiválóságai vonulnak fel idén Fóton, új helyszínen, a fóti tőzegtó mellett. Hajnalig tartó mészárbéz várja a zúzni vágyókat, az idei előadók közt üdvözölhetjük a tavaly is megjelent nagysikerű *deep upstairs* dj-it, *dtr*-t és *HUman-*t, valamint a *V8 live formációt volkoval és prohypnollal /black hoe/*, hajnalban pedig silicon hippie borzolja a kedélyeket break- illetve speedcore ütemeivel.
Ha kimerülnél, a kisszínpadon délutántól másnap kifulladásig szóló *goa, minimal és dubstep* muzsika segíti a feltöltődést (fellép *mandrake, andrija jäger, meta, moksa*), a *vizuális élmények*et pedig az *asl
crew* biztosítja.

 A rendezvényt a fiatalokból álló non-profit *Fóti Ifjúsági Kulturális
Egyesület* szervezi, amely azzal a céllal alakult, hogy Fót fiataljai számára változatos szórakozási lehetőségeket biztosítson.

 Hallgass Te is a juhokkal!!!


Helyszín: Fót tőzegtó

Időpont: 08.08.02.

Behopp: 400HUF

Fellépők:
Dtr, HUman (deepupstairs)
volko, prohypnol (black hoe)
mandrake (pararadio)
andrija jager (ills records)
meta
moksaAjánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó