Pulzar

Partyajánló

Need4Speed pres. THE SECT @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. június 7.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass
Need4Speed pres. THE SECTA tavalyi sikerre való TECHintettel ismét látogatását teszi nálunk a szekta! Múlt évben kétszer is, idén először köszönthetjük Budapesten az angol The Sect-et. Nem kell tehát senkinek bemutatni őket, de azért tekintsük át, hogy honnan indultak a fiúk, és hol tartanak most!K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: ×eni nvrGP
összes résztvevő megtekintése

Need4Speed pres. THE SECT @ K2, Budapest

A tavalyi sikerre való TECHintettel ismét látogatását teszi nálunk a szekta! Múlt évben kétszer is, idén először köszönthetjük Budapesten az angol The Sect-et. Nem kell tehát senkinek bemutatni őket, de azért tekintsük át, hogy honnan indultak a fiúk, és hol tartanak most!
A történet 2003-ra vezethető vissza, amikor is, az akkor már jó ideje együtt dolgozó Paul Durant, Dave Edwards és Ben Key, leszerződik Distance labelhez és megjelenik az első 12”-esük a ’Geotherm’-el és az ’Acid Storm’-al. Ez persze csak egy kis ízelítő volt a fiúk munkájából, mindaddig amíg ki nem jött az Obscene-nél az ’Axon’. Ekkor kezdtek csak igazán kibontakozni a srácok, és kezdték megismerni a The Sect nevét a világ minden táján. Az Offkey is felfigyelt rá, hogy itt valami nagy dolog van készülőben, majd hamar piacra is dobta a fiúk első EP-jét, stílusosan ’The Sect EP’ címmel. Azóta folyamatosan jönnek ki a jobbnál jobb darabok, és egyre több kiadó ad lehetőséget az angoloknak (köztük a Position Chrome, a Habit Recordings), idén pedig Temper D kiadónál fognak felbukkanni.

Fellép a nagyteremben továbbá Migu, a Black Hoe label feje, a Weekandbass crewból Sickboy és Danny Darko, illetve a Need 4 Speed csapatból Soundhunter és Vida L. A kisteremben pedig Android & Khaist, Igg, és Damien az NKOTB színeiben, és a Consciousness Dilating csapata zenél: D.O.B. & Span és a The Phelics.
 
 
2008.06.07.

Need4Speed pres.
The DrumAndBass Madness

THE SECT (OFFKEY, POSITION CHROME - UK)
MIGU (Black Hoe))
SICKBOY (WeekAndBass)
DANNY DARKO (WeekAndBass)
SOUNDHUNTER (Neeed4Speed)
VIDA L (Need4Speed)


NewKids Stage:

Android & Khaist (NewKidsOnTheBass)
D.o.B. & Span (Consciousness Dilating)
The Phelics (Consciousness Dilating)
Igg (NewKidsOnTheBass)
Damien (NewKidsOnTheBass)


VJ: PRAXINOSCOPE


Helyszín: Club K2
Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Belépő: 1000HUF - 1500HUF


http:/​/​www.myspace.com/​thesectdnb

Next Event: 2008 július 19.


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó