Pulzar

Partyajánló

Admirable Open Air!

Fellépők
Dátum 2008. június 7.
Stílus Dance, House, House, Progressive House,
House
Admirable Open Air!"Nem hisztek a mesében? Rosszul teszitek, mert most egy mesebeli mulatságra hívunk mindenkit szeretettel!"

Admirable Open Air!

"Nem hisztek a mesében? Rosszul teszitek, mert most egy mesebeli mulatságra hívunk mindenkit szeretettel!"

"A híres Vecsési Kerek Erdő újra megnyitja kapuit, varázslatos hangulattal és mesébe illő élményekkel gazdagítva ismét bennünket! A nagymúltú táncos-zenés mulatság hús-vér lemezlovagjai a zene varázsszőnyegén repítik majd a közönséget a boldogság képzeletbeli szigetére. Hogy kik is ők? A leghíresebb erdős bulik elindítója, az Admirable Night alapítója és a Debut színeit képviselő Garay; a szőrmentén pörgető Hairy legények, Naga & Beta és immár Nigel Snorter is a mendei Club Prince rezidense; a Plastic City és a Private Sounds hajójában evező Forteba; és a Made INN estek, kiadók és Justmusic.Fm műsor társ-alapítója, Pöli. A névsor impozáns, a helyszín már többször bizonyított, a tűsarkút meg el lehet felejteni, hölgyek!"

 

Minden adott egy tökéletes szabadtéri örömünnepre. Ilyen csak a mesében van – és a Vecsési Kerek Erdőben június 7-én éjszaka!   

Íme néhány kép a tavalyi buliból,csak úgy kedvcsináló gyanánt:

Tehát a fellépők:

FORTEBA /Live Act/,
NAGA & BETA,
PÖLI,
NIGEL SNORTER,
GARAY

Helyszín:
Vecsés ,Kerekerdő

Dátum.
2008.06.07
Archív partyajánlók

 • [2013-08-06] O.Z.O.R.A. Festival 2013
   

  1999-ben, a teljes napfogyatkozást egy hipnotikus erejű ünnepléssel köszöntötték az Ozora melletti Dádpusztáról teljes szépségében látható jelenséget csodálók. Több tízezres, a világ minden tájáról érkező tömeg vette át a goa zene lüktetését és tökéletes együttlét hangulatának bölcsőjében teremtették meg az Ozora Fesztivált.
 • [2009-08-11] OZORA Festival 2009
  @ Ozora

  OZORA Festival 2009 - Aug 11-16,2009 (10th Anniversary special edition)
 • [2009-07-15] Hegyalja Fesztivál
  @ Rakamaz

  "A legkönnyebb módja annak, hogy négy napot töltsünk Faithless-szel, Machine Head-del, Basement Jaxx-szel vagy Roni Size-zal, ha RészletBérlettel megyünk a Hegyaljára."
 • [2008-08-06] Ozora Fesztivál
  @ Ozora

  Ismet Ozora ,Aug 6-10,2008 !!!!! Sok ujdonsággal és még több odafigyelessel jövöre!! Ebben az évben uj mottoval : WHERE THE UNREAL BECOMES REALITY !!!
 • [2008-02-22] Kai Alce
  @ Barokko, Budapest

  Február 22-én, a Liszt Ferenc téren, deep house, a Barokko Club & Lounge falai között. Tastemaker Intl. party, Kai Alce és Little Juan Magic, valamint In:Form (Freakyhouse) és a Soulmates a lemezjátszók mögött...
 • [2006-08-20] O.Z.O.R.A. Feszivál
  @ Ozora

  Idén nyáron ismét O.Z.O.R.A. Fesztivál! Augusztus 16-20-ig hazánk legnagyobb és leghosszabb szabadtéri GOA eseménye!

Kapcsolódó cikkek

 • Modellek és fesztiválozók?

  Egyre több fesztivál, rendezvény különféle PR akciókat agyal ki,hogy minél nagyobb hypot érjen el.
 • Világsztárokkal jubilál a Hegyalja

  A jövőre 10. alkalommal megrendezésre kerülő Hegyalja Fesztivál minden eddiginél nagyobb port kavar. Legalábbis ami a programokat és az új fellépőket illeti. Merthogy por aligha lesz, hála a komfortossá változtatott helyszínnek, lesznek viszont nagy nevek, még nagyobb zenék és végeláthatatlan élményáradat.
 • A Basement Jaxx videóklipje

  A VIVA TV eheti Club Chartjának élén a Basement Jaxx vadonatúj videóklipje, a pár hete boltokba került 'Crazy Itch Radio' c. új Basement-korong elsőként kimásolt dalához , a 'Take Me Back To Your House' -hoz készült videóklip vezeti hazánk egyetlen zenei csatornájának klubzenei slágerlistáját!

Ajánlott lemezek

 • Stanton Warriors – Sessions vol. III

  Számos díj és egy világ körüli turné után elkészítette a harmadik nagylemezét a breakbeat stílus egyik legmeghatározóbb formációja, a Stanton Warriors. A félig DJ mix, félig album hatását keltő kiadványon az elmúlt pár év összes nagy Stanton Warriors felvétele megtalálható lesz.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó