Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

APOKALYPSA - HUNARIAN SESSION @ K2, Budapest

Fellépők
APOKALYPSA - HUNARIAN SESSIONBizonyára sokan hallottak már Csehország legnagyobb techno buli sorozatáról, melynek neve Apokalypsa. Az évek óta futó rendezvény kinőtte magát, és a DirtyBass csapata kapta a megtiszteltetést, hogy megrendezze az első magyar apokalipszist a K2 falai között. Az est különlegessége, hogy a nagyteremben kizárólag hölgyek tűnnek majd fel a dj pultban, ráadásul nem is akárkik!Ki más is lehetne az est fénypontja mint a csehországi Apokalypsa rezidense, Misa Salacova. Legutóbbi magyarországi fellépésén fergetegeset alkotott, tudhattuk hát, hogy fogjuk őt még látni és hallani.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: SchranzQrush hardstyle22 Zsu_K2 manocska
összes résztvevő megtekintése

APOKALYPSA - HUNARIAN SESSION @ K2, Budapest

Bizonyára sokan hallottak már Csehország legnagyobb techno buli sorozatáról, melynek neve Apokalypsa. Az évek óta futó rendezvény kinőtte magát, és a DirtyBass csapata kapta a megtiszteltetést, hogy megrendezze az első magyar apokalipszist a K2 falai között. Az est különlegessége, hogy a nagyteremben kizárólag hölgyek tűnnek majd fel a dj pultban, ráadásul nem is akárkik!Ki más is lehetne az est fénypontja mint a csehországi Apokalypsa rezidense, Misa Salacova. Legutóbbi magyarországi fellépésén fergetegeset alkotott, tudhattuk hát, hogy fogjuk őt még látni és hallani.

20 éves volt amikor egy prágai clubban kezdett el dolgozni, majd a vártnál is lelkesebb fogadtatás hatására a klub rezidens dj-je lett. A hirtelen jött népszerüségét kihasználva, egyre több radiós műsorban vendégeskedett, interjúkat adott, és európa egyik legnagyobb elektronikus zenével foglalkozó magazinja Xmag is elismerően ír róla.Persze ezt nem csak annak köszönheti, hogy jó dj, hanem szépségének is. Salacova ugyanis főállású top modell, igazi cseh szépség. Nem véletlen tehát, hogy a Rave magazin címlapján is szerepelt már. Jelenleg főleg Csehországban és Szlovákiában játszik, de gyakran kap meghívást Európa többi országába is.


Salacova mellett fellép Miss Groove, Veronica Craft és Dork. A DirtyBass teremben pedig a hazai kiválóságok: BoncsAir, Glonczi, Simon, Nils, Slave és Hadova.

2008.05.10.

APOKALYPSA

Hungarian Session

MISA SALACOVA (CZ)
Miss GROOVE
VERONICA CRAFT
DORK


Small Stage:

BoncsAir

Glonczi
Simon
Nils
Slave
Hadova

VJ: PRAXINOSCOPE


Helyszín: Club K2
Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Belépő: 1500HUF

www.michaelasalacova.cz
www.clubk2.hu
 



Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Robag Wruhme - Wuppdeckmischmampflow

    Január 17-én lát napvilágot Robag Wruhme új mixlemeze. Az előzetes hírekkel ellentétben DJ Koze Pampája helyett az amúgy sem gyenge Kompakt-féle mixpedigrét erősíti a lemez.
  • Matthew Dear – Body Language vol. 7

    A detroiti Matthew Dear készíti a berlini Get Physical kiadó Body Language-sorozatának a hetedik részét. Az otthonában neves indie sztárként is ismert lemezlovas a jelenlegi kedvenc house és techno zenéit mutatja be a kiadványon.
  • Charles Webster - Coast 2 Coast

    Charles Webster, a deep techy house veteránja állítja össze az NRK kiadó Coast 2 Coast című mix sorozatának legújabb darabját. A duplalemezes kiadvány egy aktuális és egy retrospektív mixet tartalmaz majd.

Kapcsolódó cikkek

  • Grünanlage fesztivál újratöltve!

    Az évente megrendezésre kerülő The Grünanlage fesztivál ismét visszatér!
  • A Melt! befejezve

    A leipzigi Melt! fesztivál, idei júliusban megrendezésre kerülő 12. eseményéhez, bejelentette a végleges fellépőinek névsorát.
  • Íme a Time Warp idei line up-ja

    A kezdeti fellépők névsorának novemberi prezentálását követően a Time Warp Mannheim központú fesztiválja véglegesítette line up-ját.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó