Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

APOKALYPSA - HUNARIAN SESSION @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-05-10
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Techno, Hard Techno
APOKALYPSA - HUNARIAN SESSIONBizonyára sokan hallottak már Csehország legnagyobb techno buli sorozatáról, melynek neve Apokalypsa. Az évek óta futó rendezvény kinőtte magát, és a DirtyBass csapata kapta a megtiszteltetést, hogy megrendezze az első magyar apokalipszist a K2 falai között. Az est különlegessége, hogy a nagyteremben kizárólag hölgyek tűnnek majd fel a dj pultban, ráadásul nem is akárkik!Ki más is lehetne az est fénypontja mint a csehországi Apokalypsa rezidense, Misa Salacova. Legutóbbi magyarországi fellépésén fergetegeset alkotott, tudhattuk hát, hogy fogjuk őt még látni és hallani.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: SchranzQrush hardstyle22 Zsu_K2 manocska
összes résztvevő megtekintése

APOKALYPSA - HUNARIAN SESSION @ K2, Budapest

Bizonyára sokan hallottak már Csehország legnagyobb techno buli sorozatáról, melynek neve Apokalypsa. Az évek óta futó rendezvény kinőtte magát, és a DirtyBass csapata kapta a megtiszteltetést, hogy megrendezze az első magyar apokalipszist a K2 falai között. Az est különlegessége, hogy a nagyteremben kizárólag hölgyek tűnnek majd fel a dj pultban, ráadásul nem is akárkik!Ki más is lehetne az est fénypontja mint a csehországi Apokalypsa rezidense, Misa Salacova. Legutóbbi magyarországi fellépésén fergetegeset alkotott, tudhattuk hát, hogy fogjuk őt még látni és hallani.

20 éves volt amikor egy prágai clubban kezdett el dolgozni, majd a vártnál is lelkesebb fogadtatás hatására a klub rezidens dj-je lett. A hirtelen jött népszerüségét kihasználva, egyre több radiós műsorban vendégeskedett, interjúkat adott, és európa egyik legnagyobb elektronikus zenével foglalkozó magazinja Xmag is elismerően ír róla.Persze ezt nem csak annak köszönheti, hogy jó dj, hanem szépségének is. Salacova ugyanis főállású top modell, igazi cseh szépség. Nem véletlen tehát, hogy a Rave magazin címlapján is szerepelt már. Jelenleg főleg Csehországban és Szlovákiában játszik, de gyakran kap meghívást Európa többi országába is.


Salacova mellett fellép Miss Groove, Veronica Craft és Dork. A DirtyBass teremben pedig a hazai kiválóságok: BoncsAir, Glonczi, Simon, Nils, Slave és Hadova.

2008.05.10.

APOKALYPSA

Hungarian Session

MISA SALACOVA (CZ)
Miss GROOVE
VERONICA CRAFT
DORK


Small Stage:

BoncsAir

Glonczi
Simon
Nils
Slave
Hadova

VJ: PRAXINOSCOPE


Helyszín: Club K2
Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Belépő: 1500HUF

www.michaelasalacova.cz
www.clubk2.hu
 Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó