Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 900 Ft
Elővételben 2008. április 30.-ig3 500 Ft

Partyajánló

Karl Bartos @ VAM Design Center

Karl Bartos @ VAM Design Center

A Kraftwerk egykori tagja exkluzív audiovizuális DJ szettjével érkezik Budapestre 2008 április 29-én a BrandFestival® Digital záró rendezvényére.

Karl Bartos, a hangok professzora a VAM Design Centerben

Budapest Digital Party

Ha valakire rámondhatjuk, hogy az elektronikus zene élő legendája, akkor Karl Bartos az. A hetvenes évek közepén csatlakozott a Kraftwerkhez, társszerzője volt olyan alapslágereknek, mint a The Robots, The Model vagy a Tour de France. A több milliós lemezeladásokkal rendelkező Kraftwerk a legnépszerűbb elektronikus együttesek egyik, zenéjük nemcsak a legfontosabb elektronikus zenekarokra és előadókra volt nagy hatással, de korunk popzenéje vagy az amerikai hip-hop sem lenne ugyanaz, ha nincs a Kraftwerk.

A hangok professzora a zenekarral való szakítása után sem hagyott fel a zenéléssel, szerzőként és producerként olyan csapatok oldalán tűnt fel, mint az OMD, az Electronic, a svéd The Mobile Homes, de készültek közös munkái a német Anthony Rotherrel és Deine Lakaiennel is. A többmilliós példányszámban eladott 2003-as szólóalbuma, a Communication visszatér anyazenekarának zenei világához, de Bartos ŰŰnemcsak koncerthelyek és fesztiválok, hanem művészeti egyetemek közkedvelt vendége: rendszeresen tart előadásokat Rómában, Amszterdamban és Moszkvában, emellett a berlini Művészeti Egyetem felkérésére egy új, Hangelméleti tanulmányok - Akusztikus kommunikáció néven induló szak létrehozásán is foglalatoskodik. Egy hiteles és elismert popikon, aki a mai napig aktuális és friss - függetlenül a szinte hétről hétre változó zenei trendektől és divatirányzatoktól. A Digital Party további fellépői Bartos mellett a hazai színeket Chrom és Cadik képviseli.

Karl Bartos

Budapest Digital Party

2008. április 29.

VAM Design Center

Budapest, Király u. 26.

Pontos kezdés: 22.00

Belépő

Elővételben: 3500 FT

Helyszínen: 3900 FT

További információk:

www.brandfestivaldigital.hu

www.ticketpro.hu


-----------------------------------------------------------------

Hello Cabaret a Merlinben

A Nagy Britmánia stábja ismét egy exkluzív, különleges, nagyszabású rendezvényre készül - ezúttal május elsején a Merlinben. A londoni és budapesti kreatív munkások ünnepén a legfrissebb és legkreatívabb zenekarok és DJ-k lépnek majd fel, ráadásként pedig két debütkoncert is lesz. Itt adja majd első koncertjét a londoni magyarokból álló, electro clash formáció, az Ágaskodó Telivérek, és bemutatkozik majd a Zságer testvérek új elektroboogie zenekara, a Demon Superior. Magyarország kedvenc new wave-indie formációja, az EZ Basic is fellép, a koncertek után pedig Budapest három legnagyobb DJ alakulata csap össze (TESCO DISCO vs. Girls and Mathematics vs. Lollipop).

A Hello Cabaret bizarr, rejtélyes performanszára (hárfással, artista törpével, majommal) mindenkit szeretettel várunk.

Időpont: 2008. május 1., este tíztől

Helyszín: Merlin (1052 Budapest, Gerlóczy u. 4.)


A fellépők

Ágaskodó Telivérek

Demon Superior

EZ Basic

A koncertek után Budapest három legnagyobb DJ formációja csap össze:

TESCO DISCO vs GIRLS AND MATHEMATICS vs Lollipop

Fabricius legújabb hülyesége!

www.hellorepublic.com



Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó