Pulzar

Partyajánló

I. Hungarian Techno Festival – Party Boat! @ Újpest-Rakpart

Dátum 2006. augusztus 4.
Helyszín Újpest-Rakpart
Stílus ismeretlen
I. Hungarian Techno Festival – Party Boat!Néhány napja Európa egyik nagyvárosában újraéledt a Techno: Berlinben ismét megtartották a Loveparade-et! Hogy csinálták, mikor minden ellenük szólt, mikor százával gördítették a szervezés elé az akadályokat? Szeretetből, méghozzá a zene és az emberek iránt érzett szeretetből...Újpest-Rakpart

I. Hungarian Techno Festival – Party Boat! @ Újpest-Rakpart

Néhány napja Európa egyik nagyvárosában újraéledt a Techno: Berlinben ismét megtartották a Loveparade-et! Hogy csinálták, mikor minden ellenük szólt, mikor százával gördítették a szervezés elé az akadályokat? Szeretetből, méghozzá a zene és az emberek iránt érzett szeretetből...

Mindeközben egy kis, közép-kelet európai országban, pontosan hazánkban már második hete dolgozott egy maroknyi csapat egy másik álom megvalósításán, mely nem volt más, mint a Magyar Techno Fesztivál... Tudjuk, hogy Németországban sokszor annyian vannak, azt is tudjuk, hogy előrébb tartanak, azt is beláthatjuk, hogy a cégek támogatói kedve, és tőkéje messze nagyobb szabású gondolatok megvalósítását teszi lehetővé, de azt is tudjuk, hogy valahol el kell kezdeni, és igenis itt, Magyarországon!

Kamion, hajó... Mi különbség? Ha kicsit szabadjára engedjük a képzeletünket, nem nehéz látni a reményteli jövőt, melyben augusztus eleje mindig elhozza Budapestre a szeretet felvonulását, egy menetet, melyen számtalan Party Hajó végigvonul a főváros folyóján, és az egész napos önfeledt táncolás után egy végső helyszínen, a Csepel szigeten kikötve az összes ember egy óriási színpadnál táncolhat még két napon keresztül!

Álom, vagy valóság? Dr. Motte is két járművel és 150 igazi partizóval kezdte ’89-ben, nekünk csak egy hajónk van, de az 500 fős! Ne maradj le, légy részese a zene, a kultúra térhódításának! A Techno jővőéért!

www.technofestival.com

Indulás:
Újpesti rakpart (17.00.)

Végállomás:
Boráros tér (kb 20.00)

Belépő:
Flyerrel 500HUF, Flyer nélkül 800HUF

Fellépők:
2006.08.04. 17h-tól: SZEKA vs MAKKAY, JANKEC
2006.08.05. 17h-tól MISS GRITTA vs HAMMOND, SADE RUSH

Regisztrálás:
Küld el TELJES NÉVED, és a "4" vagy "5" számot a dátumnak megfelelően SMS-ben a 20 971 97 76 telefonszámra!
Vagy emailben ugyanezen információkat küld az info@technofestival.com címre!

16 órától lehetőség van a beszállásra. Kérünk szépen minden kedves Vendéget, hogy időben érkezzenek, mert a hajó pontban 17:00-kor kifut a kikötőből!

Indulási hely megközelítése:
Hélia szálló előtti kikötő, ahol a Pesti alsó rakpart felkanyarodik.

Megközelthető: Jászai Mari térről és a Keleti pályaudvarról a 79-es trolival a DRÁVA vagy VÁG utca megállóig, majd a Hélia szálló mögé sétálva. (3-4 perc max.)

3-as Metróval (Kispestről, Nyugati pu.-ról, Újpestről) a Dózsa György úti megállóig, majd a Dráva utcai lépcsősoron felmenve a Duna felé tartva, 4 utcányi sétával érhető el a Hélia hotel, mely partszakaszán a hajó várakozik. (5-7 perc max.)

Autóval: A környék parkolózónái pénteken 18 órától nem fizetősek, így bárhol leállhattok. Ajánlható a Hélia szálló előtti PROFI áruház parkolója...

Ajánlott lemezek

  • Új Andro sikerek!

    Szinte pontosan egy évvel a Ching Ching első megjelenése után itt a következő release.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó