Pulzar

Partyajánló

Sound of Cream with LEON BOLIER(NL) @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. április 18.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus ismeretlen
Sound of Cream with LEON BOLIER(NL)A "Sound of Cream" parti immáron tényleg nem ismeretlen a partizók körében, hiszen 2008.03.21-én ismét megmutatta, hogy van helye a hazai klubéletben! Cliff Coenraad fellépése a Tabulounge Music Club-ban TELTHÁZASRA sikeredett! Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Sound of Cream with LEON BOLIER(NL) @ Tabu, Budapest

A "Sound of Cream" parti immáron tényleg nem ismeretlen a partizók körében, hiszen 2008.03.21-én ismét megmutatta, hogy van helye a hazai klubéletben! Cliff Coenraad fellépése a Tabulounge Music Club-ban TELTHÁZASRA sikeredett!

Képek a rendezvényről:

Partyphoto, Programmagazin, Pulzar, Soundhead.


"Sound of Cream" with LEON BOLIER (NL) @
Tabulounge, Budapest 2008.04.18. Péntek 


Mivel a jónak senki nem akar elrontója lenni, a partikat folytatjuk!

Következő nemzetközi vendégünknek nem ismeretlen Magyarország, hiszen már járt nálunk a tavalyi évben. Akkor egy kisebb helyen, de annál nagyobb bulival lepett meg minket. Leon Bolier most ismét megmutathatja, hogy miért is került újra rá a választás...

Leon Bolier 1980-ban jött a világra és normális gyerekkora volt egészen 14 éves koráig. Abban az évben kezdett el érdeklődni a house zene iránt a stílus sikeressége folytán. Talált trackereknek nevezett programokat és elkezdett ő maga is zenéket csinálni
Nagy hatással volt rá az "Energy 52 – Cafe del Mar" című száma, ami az akkori évek himnusza volt, és onnantól kezdve tudatosult benne, hogy az ő stílusa a trance zene lesz.

2003-ban Leon és testvére, Bart, csinált egy remixet az akkoriban a Warner Musicnál dolgozó Maykel Pironnak. A "Libra – Calling Your Name (Subsphere Remix)" című szám az első volt azon sok-sok kiadvány és remix közül, melyek a világ valamennyi nagy trance kiadójánál, mint például az Armada, a Black Hole Recordings, a Spinnin Records, a Bonzai Music, az FTM Records és a Be Yourself Music jelentek meg Subsphere, Mindsensation, Precursor és temészetesen a saját neve, Leon Bolier alatt.
Az első saját kiadványa a "Subsphere – Infiniti" volt a Green Martian-nál és a híres trance oldalon, a
www.trance.nu –n rögvest a hét lemezévé választották.

Azóta Leon napjaink legjobb trance producerévé érett. Csinált szívmelengető progressive számokat, nagy trance himnuszokat, lüktető techno ütemeket és mindig szolgál újabb és újabb remixekkel, melyek minden esetben legalább az eredeti verziók szintjét megütik, sőt akár túl is szárnyalják azokat.
Számait minden neves DJ játssza a világon, csak említésképpen: Tiesto, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Marco V, Judge Jules, Paul Oakenfold, John Digweed, Laurent Garnier, Marcel Woods, Above & Beyond és sokan mások.

Leon Bolier–nek van egy másik nagy szenvedélye, ami nem más, mint a DJ-skedés és hogy körbeutazza a világot és sajátos stíluskeverékével feltüzeli a tánctereket, amerre csak jár.
2007-ben több gigantikus méretű bulin pörgette a lemezeket: Mexikóban, Ukrajnában, Magyarországon, Venezuelában, Oroszországban, Indonéziában, Nagy-Britanniában és természetesen Hollandiában, és a csillaga tovább emelkedik 2008-ban is. Leon új száma az ’Ocean Drive Boulevard’ a Spinnin Records-nál jelent meg, és Joop-pal közösen egy másik mestermű kiadása is közeledik a nagyszerű High Contrast kiadónál.

Ha kiváncsi vagy te is Leon Bolier mesteri szettjére, akkor gyere el 2008.04.18-án Budapest egyik legszebb szórakozóhelyére, a Tabu Lounge Music Clubba a Mammut II 4. emeletére, ahol 2. Magyarországi fellépésére kerül sor a “Sound of Cream” party keretein belül, és természetesen a kihagyhatatlan laser show keretein belül!

A partin az első 400 vendég most is ajándék “Sound of Cream” mix CD-t is kap!

www.leonbolier.com
www.myspace.com/leonbolier

 

Helyszín: Tabu Lounge – Budapest, Mamut II, 4. emelet
Web:
www.tabulounge.huwww.soundofcream.com
DJ-k: Leon Bolier (NL), Tebron, Antoos
Belépő: Hölgyeknek éjfélig INGYENES, utána 1000 HUF, Uraknak 1500 HUF
Info: +36.30.270.63.95, +36.30.747.19.31


 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Bedrock_Underground Sound Of Miami

    2012. március 19-én, vagyis éppen ma jelenik meg a Bedrock új válogatása, amivel már a Miami WMC kezdetéhez igazodik. A világ legnagyobb elektronikus zenei seregszemléjére afféle bemelegítés gyanánt 10 exkluzív felvételt szedtek csokorba a patinás kiadónál – mixeletlen (DJ-barát) formában. A kompilációban a kedvenc bedrockereinken túl elcsíphetünk néhány elképesztően tehetséges új jövevényt is.
  • Bedrock 50

    Napvilágott látott az 50 -edik kiadvány Digweed kiadójánál!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó