Pulzar

Partyajánló

DANNY TENAGLIA @ Studio, Budapest

Fellépők
DANNY TENAGLIAKereken tizenhat éve próbálkoznak újra és újra fáradhatatlanul a honi promoterek, hogy elhozzák a világ legjobb lemezlovasai között is elsőnek számító Danny Tenagliát Magyarországra.Studio, Budapest, Hajógyári sziget

DANNY TENAGLIA @ Studio, Budapest

Kereken tizenhat éve próbálkoznak újra és újra fáradhatatlanul a honi promoterek, hogy elhozzák a világ legjobb lemezlovasai között is elsőnek számító Danny Tenagliát Magyarországra.

Időközben felnőtt egy új generáció, és az elektronikus zenei életben is sok minden megváltozott, a New Yorkban alkotó dj- producer imázsa azonban nemhogy megkopott volna, hanem egyre erősödött. A dance szcénában töretlenül tartja magát a Tenaglia-kultusz, a földgolyó különböző nemzetiségű klubberei megőrülnek érte, istenítése határtalan.

Április 18-án végre mi is megtapasztalhatjuk azt az oly sokat dícsért klubélményt, amelyről hosszú évek óta halljuk a legendákat, és amelyről a rajongók egyöntetűen vallják, hogy semmi mással nem említhető egy lapon. A szupersztár művész fellépéséhez persze a legmagasabb nemzetközi normákkal mérve is hibátlan helyszín dukál: New York büszkesége a budapesti Studio vendégeként érkezik hazánkba!

Link: www.myspace.com/​dannytenaglia

Azt mondják, Danny Tenaglia felülmúlhatatlan, megtéríti még azokat is, akik csak ímmel-ámmal, mintegy társasági nyomásra érkeznek a buliba. Ám a végén ők is azon kapják magukat, hogy életükben nem volt még részük hasonló party-ban. Vagy ott vannak azok, akik találomra, mondhatni véletlenül megvettek egy Tenaglia- albumot valamikor régen a lemezboltban: azóta egytől egyik függőkké váltak. Valójában nem tudni, mi a titok nyitja, mi a konkrét oka annak, hogy ő lett minden idők legfelkapottabb sztár- dj-je. Afféle veleszületett, istenadta tehetség lehet a magyarázat, egy ajándék, mely csak a kiválasztottaknak adatik meg.

Mint ahogy mások elsőrangú politikussá, orvossá vagy színésszé válnak, úgy lett belőle kivételes nagyságú lemez-művész.  

Lassan húsz éve játszik főszerepet az elektronikus zenei porondon, és ez idő alatt nem csak a szakmán kívül álló, hétköznapi zenekedvelőket őrjítette meg: a 2000-ben rendezett Miami Winter Music Conference-en például az egyik hangfal tetején maga Carl Cox ropta, a Deep Dish-es Ali és Sharam egy másikon ugrándozott, míg Fatboy Slim a tömegben vegyülve táncolt rendületlenül Tenaglia fenomenális szettje alatt. Akkor éjjel Danny a DJ-k DJ-je lett, király a legnagyobbak között.

Mixeit, remixeit felsorolni is sok, a legemlékezetesebbek között ott van a Right Said Fred 'I'm Too Sexy', Jamiroquai 'Emergency on Planet Earth', Madonna 'Human Nature', Grace 'Not Over Yet', Janet Jackson 'The Pleasure Principle', Modjo 'Lady' vagy épp Green Velvet legendás 'Flash' átirata, és persze pár Global Undergorund lemez.

Díjai között megtalálunk szinte mindent, amit az elektronikus zenei szakma kioszthatott; míg a Depeshe Mode 'I feel loved' feldolgozásáért például Grammy-jelölést kapott.

Páratlan DJ-ödüsszeiája április 18-án Budapestre, a Hajógyári- szigeten található patinás Studioba vezeti. Az őt övező kultusz ígérete szerint másnap már másként gondolkozunk majd dj-kről, klubokról, zenéről...



 

forrás: http:/​/​www.novakijules.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó