Pulzar


Kövess minket!
Belépő
VIP5 000 Ft
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Dátum 2010-11-06
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus House, Dance, Trance

Fellépők 
Albin Myers, Andro, Davis, Nikola,
Timo, Roberto
A RiseFM már megint készül valamire...és állítólag nagy buli lesz!Lassan nincs is olyan ember, akinek a legújabb színpadi látványelemek, a speciális fény- és hangtechnika, a csúcshangzás, a konfetti ágyúk és az igazán őrületes party hallatán ne a RiseFM rádió által szervezett buli jutna eszébe.Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Az esemény résztvevői:
összes résztvevő megtekintése

A RiseFM már megint készül valamire...és állítólag nagy buli lesz! @ Studio, Budapest

Lassan nincs is olyan ember, akinek a legújabb színpadi látványelemek, a speciális fény- és hangtechnika, a csúcshangzás, a konfetti ágyúk és az igazán őrületes party hallatán ne a RiseFM rádió által szervezett buli jutna eszébe.

És milyen igaza van...
Annyi biztos, hogy ott, ahol a RiseFM és DJ csapata, a NiteForce megfordul, teltház és felejthetetlen hangulat uralja a teret. És akkor most térjünk a lényegre, újra itt van A BULI maga: november 6-án TWILIGHT PARTY azoknak, akik készen állnak egy fergeteges house estre! A helyszín pedig Magyarország legnagyobb klubja, a STUDIO.
Ezen az estén a NiteForce DJ csapat (Roberto, Nikola, Davis, Andro) mellett egy igazi sztár DJ, Albin Myers is bitorolja majd a lemezjátszókat. A svéd fenegyerek - aki először jön zenélni Magyarországra - jelenleg olyan megjelenésekkel ostromolja a slágerlistákat, mint a „Time Like These”, a „Jump“ vagy a „There 4 U”. Ez utóbbihoz készült egy klub- mix változat is, amelyet Albin John Dahlbäck-kel közösen hozott létre: a remix „MyBack” néven nyáron látott napvilágot, a Nero Recordings gondozásában. A nemzetközi elismeréseket bezsebelő Myers most Budapestet veszi célba és az igazi pörtésre szomjazó hazai közönséget.
A legutóbb több mint 9000 főt megmozgató DJ csapat már készen áll a nagy napra, mi pedig várjuk, hogy felcsendüljön végre: 
„NITEFORCE IS READY TO ATTACK!“
 
2010. 11. 6. STUDIO Twilight Party – Szigorúan profi bulizóknak!

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó