Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2009. június 7.-ig2 000 Ft
Elővételben 2009. június 20.-ig2 500 Ft
Az első száz darab jegy a Subvibe-ban1 500 Ft

Partyajánló

Fields of Joy @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. június 20.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Drum and Bass
Fields of JoyTíz éve már, hogy a Bladerunnaz először gondolta úgy, hogy ideje kibújni a füstös klubok világából és a szabadba vinni a drum and bass-t.Studio, Budapest, Hajógyári sziget

Fields of Joy @ Studio, Budapest

Tíz éve már, hogy a Bladerunnaz először gondolta úgy, hogy ideje kibújni a füstös klubok világából és a szabadba vinni a drum and bass-t.

Tíz éves a Bladerunnaz és a Fields of Joy

 

 Ez az alkalom lett a Fields of Joy partysorozat első része, amelyet a festői szépségű Garancsi tónál rendeztek meg. A meghívott fellépők között volt Matrix, Fierce, és meglepetésként egyenesen Bécsből átruccanva DJ Lee táncoltatta a roppant hideg nyári éjszaka ellenére is lelkes közönséget. Nem túlzás azt állítani, hogy ezen az estén legenda született, amely most a Bladerunnaz-zal együtt kerek számhoz, a tízeshez érkezett.

Azóta túl vagyunk már kilenc júniusi (és két félnek számító augusztusi) Fields of Joy-on, és nem túlzás azt állítani, hogy aki az első óta közel került a dobbasszushoz, azoknak mind megvan a maguk saját FOJ-élménye.

Legyen az első garancsi tavi vagy a második, kétnapos dunavarsányi buli, a gyönyörű Citadellás napfelkeltés vagy éppen zápor verte harmadik és negyedik, akár az időjárás által zárt térbe kényszerített, de extatikus hangulatú ötödik, vagy a hatostól következő Mokka Cukás széria, ahol újabb tömegek érezték át a szabadtéri drum and bass bulik többletélményét, minden dnb-rajongónak akad legalább egy emlékezetes, amire szívesen gondol vissza. Ha nem a dj-k nyújtotta, legtöbbször kiemelkedő teljesítmény maradt meg, akkor a csillagos égbolt, a bulizás a barátokkal vagy a varázslatos napfelkelték egyike biztosan beívódott mindenki memóriájába, aki valaha megfordult a Fields of Joy-on.

A fellépők listája is impozáns, a magyar DJ-k mellett megfordult a FOJ-on a nemzetközi drum and bass élet színe java. Ha csak ömlesztve felsoroljuk őket, már az is meggyőző: Matrix, Fierce, DJ Lee, Bad Company, J Majik, NME Click, Frenzic, MC Basim, A-Sides, Universal Project, London Elektricity, MC AD, D.Kay, 2Shy, Storm, Alley Cat, Andy C, Temper D, Cyantific, MC Lowqui, Commix, TC, DJ Zinc, Stamina MC, Ed Rush, MC RymeTyme, Fresh. pres Soundweapon, Shy FX.

A tízedik, jubileumi FOJ fellépőit a Bladerunnaz a nosztalgia jegyében válogatta össze. Velünk lesz a jelenleg legjobbnak és legtechnikásabbnak tartott drum and bass DJ, Andy C, aki évek óta sorra nyeri a szavazásokat a témakörben és aki három lemezjátszón mutatja be, hogy nem alaptalanul voksolnak rá a legtöbben. Andy-t a tavalyi FOJ-on még utolsó pillanatos beugrósként nálunk járt Dynamite MC kíséri el a fellépésre, hogy az egekig korbácsolja a hangulatot. A múltidézésben jelentős szerepet vállal az első Fields of Joy-on is zenélő Fierce, aki egy, az elmúlt tíz év során klasszikussá lett darabokból válogatott szettel készül a bulira. Végül, de nem utolsó sorban az első Fields of Joy akkori meglepetésvendégének, az azóta már többször emlékezetesen ismétlő DJ Lee-nek jut a lehetőség, hogy hajnalban az ő szettje köszönthesse a felkelő napot, ahogy tette ezt annak idején a Citadellán is felejthetetlenül.

Infók:

Bladerunnaz pres. Fields of Joy 10

ANDY C, DYNAMITE MC, FIERCE, DJ LEE

2009. június 20., szombat

Studio

 

Jegyárak:

Az első száz darab jegy a Subvibe-ban 1500 HUF!

Június 2 – június 7 között 2000 HUF

Június 8 – június 20 között 2500 HUF

A helyszínen 3000 HUF

 

Elővételi helyek:

Subvibe (V. ker. Váci u. 40)

Nyugati nonstop

Traffic üzletek (Westend)

Ticketportal és offline elárusítóhelyei országszerte. Itt a jegy egységesen 2500 forintba kerül.

 

Line up

Andy C (Ram Recordds - UK) – 3 decks set

Dynamite MC (Full Cycle – UK)

Fierce (Quarantine, - UK) – old school set

DJ Lee (Metalheadz - UK) – sunrise set

Chris.su (Subtitles)

Spinline (Frequency)

Mastif (Bladerunnaz, Black Hoe)

Bal (Brand:nu, Bladerunnaz)

 

Visual: Urbanizer

 

Andy C

Sokak szerint a világ legjobb drum and bass DJ-je, amit bizonyít, hogy sorra nyeri a szakmai és közönségszavazásokat világszerte és neve garancia az óriási bulira. Technikáját sokan próbálják utánozni, de keveseknek sikerül, ráadásul Andy mindig egy lépéssel a többiek előtt jár a lejátszott zenék frissességét tekintve és mixtechnikában is. A Fields of Joy-ra három lemezjátszós szettel készül, amelyben a legforróbb dubplate-ek mellett bizonyosan jópár régi kedvenc is felcsendül majd.

 

Dynamite MC

A Full Cycle MC-je közvetlen stílusával és laza dumájával már rég belopta magát a hazai közönség szívébe is, és időről időre más és más DJ oldalán visszatérve újra és újra bizonyítja, hogy nem véletlenül szolgált rá a rajongók szeretetére. Tavaly „potyautasként” érkezett Fresh oldalán a Mokka Cukába, az idei Fields of Joy-on már mint hivatalos fellépőt köszönthetjük a No. 1. dnb DJ oldalán.

 

Fierce

Fierce volt az első, tíz éve megrendezett Fields of Joy egyik sztárvendége. Az akkoriban a Virus és a Metro kiadókat képviselő DJ azóta saját kiadót alapított Quarantine néven, ahol saját kiadványok mellett a neurofunk irányzat nagy tehetségeinek (Break, Silent Witness, Noisia, C4C) zenéit jelenteti meg. Fierce kiváló DJ és a jubileumi buli alkalmából egy old school szettel készül, benne sok-sok klasszikussá lett darabbal.

 

DJ Lee

Lee volt az első Fields of Joy meglepetésvendége, aki Bécsből ruccant át egy kis örömzenélésre a Garancsi tóhoz. A Magyarországra szinte hazajáró DJ a Bladerunnaz barátjának vallja magát és számtalanszor bizonyította már, hogy aki őt választja az a legjobb zenéket hallhatja majd. Legendás szettek fűződnek a nevéhez, a Citadellás „napfelkelte szettjét” mai napig emlegeti mindenki, aki ott volt azon a varázslatos reggelen a város felett. A kerek évforduló alkalmából valami hasonlóra készül, vele köszönthetjük majd a napfelkeltét a Hajógyári szigeten.

 

Chris.su

Krisztián a legnépszerűbb hazai drum and bass DJ, legalábbis az ImpulseCreator – drumandbass.hu 2008-as közönségszavazása alapján. Neve az évek során nemzetközileg is ismertté vált, zenéiért olyan kiadók vetélkednek egymással, mint a Commercial Suicide, a Subtitles vagy a Renegade Hardware. A bakelitkorongok mellett számos külföldi fellépésen öregbítette hazánk drum and bass életének hírnevét, és szerzett számtalan rajongót a világ minden táján.

 

Spinline

A háromtagú Spinline a mélyebb, minimalista drum and bass híve, legalábbis a stúdióban. Zenéik meglehetősen kapósak játssza őket például a brazil csodadj, Marky, az amerikai Mathematics vagy a Metalheadz női üdvöskéje DJ Flight. Nemrégiben leigazolta őket az Andy C vezette Ram testvérkiadója, a Frequency. Bulikon az általuk képviselt stílusirányzatot ötvözik táncosabb darabokkal, így hatva egyszerre az agyra és a lábra.

 

Mastif

A régebben Stealth néven ismert Mastif névváltoztatása produceri tevékenységének kezdetére tehető. A néhány éve nem csak lemezeket pörgető, de zenekészítésben is aktív DJ a drum and bass durvább vonalát képviseli, így állandó fellépője az extrém drum and bass partysorozat Therapy Session budapesti állomásainak.

 

Bal

Bal számtalan bulin bizonyította már, hogy a legkisebbtől a legnagyobb létszámú közönséget is képes megmozgatni alkalomhoz illő szelekciójával és szórakoztató mixeivel. Bálint egy ideje a stúdióban is aktív, zenéit egyre többen játsszák világszerte, amint ez Marcus Intalex, Flight, D-Bridge vagy Marky szettjeiben is tetten érhető. Kiadványai olyan kiadók diszkográfiáját gazdagítják, mint a hospitalos Nu:tone vezette Brand:nu vagy a Source Direct fele által igazgatott Vampire Recordings.

 

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó