Pulzar

Partyajánló

Nick Warren + Jody Wisternoff = Way Out West @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. június 11.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus House, Progressive House, Tech-house, Trance
Nick Warren + Jody Wisternoff = Way Out WestHáromszoros hurrá! Június 11-én, pénteken az Open-air terrace-szal kibővített STUDIO egy igazán különleges partival lepi meg a hazai partiarcokat.Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: Synthetic89 Alley_ Kicsivivi bettixxl
összes résztvevő megtekintése

Nick Warren + Jody Wisternoff = Way Out West @ Studio, Budapest

Háromszoros hurrá! Június 11-én, pénteken az Open-air terrace-szal kibővített STUDIO egy igazán különleges partival lepi meg a hazai partiarcokat.

A progressive house és trance egyik állócsillaga, Nick Warren, és a népszerű brit DJ, Jody Wisternoff érkezik Budapestre, akik önálló DJ-szettjeik után közösen is színpadra lépnek, megszólaltva legendás live-act formációjukat, a Way Out Westet.

"Nem vagyunk egy nyálas popzenekar, igényességre törekszünk" - válaszolta egy újságírónak Jody, mikor azt firtatta, miért ad ki viszonylag ritkán új albumot a Way Out West. Tény, hogy a WOW 1994 óta datálható fennállása óta nem árasztotta el megjelenéseivel a lemezboltok polcait, de persze, ha zeneszerző társunk neve így hangzik: Nick Warren, ezen nincs is mit csodálkozni. A 2005-ös Don't Look Now után itt a We Love Machine, melynek megjelenése kapcsán a hazai közönséggel különösen jó viszonyt ápoló Nick Warrentől szinte sértésnek is számítana, ha Magyarországon nem mutatná be az új albumot. Ilyen természetesen nem eshet meg!
The Gift, Ajare, Mindcircus, Killa... Csak néhány azokból a Way Out West slágerekből, amelyek még ma is a fülünkbe csengenek. Persze, ha csak eszünkbe jutnak Nick Warren legemlékezetesebb Global Underground lemezei, vagy kiadója, a Hope Recordings zenéi, netán hallottuk már Jody Wisternoffot élőben fellépni (például a Hungexpon a 2006-os Renaissance Winterfesten), máris több nyomós érvünk van arra, hogy a Hajógyári Sziget felé vegyük az útirányt. Mindez viszont egy frenetikus Way Out West live-acttel megspékelve... Stílusosan úgy kiálthatunk fel: Wow!
A STUDIO visszatérő vendége, Nick Warren és Jody Wisternoff egy-egy kétórás DJ-szettel, ketten együtt pedig egy fergetegesnek ígérkező Way Out West live-acttel érkeznek Budapestre. A magyar szcénát ez alkalommal a TrueSounds csapat két DJ-je, Mattan és Invoice, valamint a közelmúltban Aranylemezzel és Fonogram-díjjal is kitüntetett Andrewboy képviseli majd. A helyszín kapcsán érdemes megjegyezni, hogy Nick Warren több interjújában is elmondta: a STUDIO a kedvenc klubja Európában!
We Love Machine, nyilatkoztatta ki legutóbbi albumán a Way Out West.

Ajánlott lemezek

  • Francia arany - Antoine Clamaran

    Az olimpia idején joggal kapja fel mindenki a fejét egy aranyra. Még ha ez a Gold a zenei életből jön is. De hogy folytassuk a sportos vonalon, Antoine Clamaran francia DJ maratoni utat tett meg a párizsi kluboktól a világhírnévig.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó