Pulzar

Partyajánló

SUBPOiNT05 @ Mythos Music Club, Veszprém

Dátum 2008. április 11.
Helyszín Mythos Music Club, Veszprém
Stílus ismeretlen
SUBPOiNT05Áprilisban is jön a már megszokott SUBPOiNT, ezúttal ’G’ kezd: az alföldi úriember a kecskeméti underground szcéna egyik kiemelkedŐ alakja, Flack.SU-val közös kiadója a Glack Audio, melyet 2007-ben alapítottak. Húzós táncközpontú Breakbeat szettet várhatunk tőle.Mythos Music Club, Veszprém,

SUBPOiNT05 @ Mythos Music Club, Veszprém

Áprilisban is jön a már megszokott SUBPOiNT, ezúttal ’G’ kezd: az alföldi úriember a kecskeméti underground szcéna egyik kiemelkedŐ alakja, Flack.SU-val közös kiadója a Glack Audio, melyet 2007-ben alapítottak. Húzós táncközpontú Breakbeat szettet várhatunk tőle.
Zero Method a DSCi4 kiadó legújabb üdvöskéje, elsŐ kiadványát 2006-ban hozta ki a Gun Recordings. Stilusában a techstep dominál, de szettjében teret kap a liquidebb vonal is.
Végre köszönthetjük Mystification-t, a fiatal veszprémi komoly reputációt szerzett magának az elmúlt évben, olyan nagynevű kiadók is prezentálják zenéit, mint az ausztrál Hardline, vagy az újonnan életre hivott Wayside Recordings. Kőkemény technoid hangzás jellemzi a szettjét, és saját zenéi mellett természetesen a kedvencek is felcsendülnek majd.

Áprilisban is találkozhattok a házigazdákkal, Kenshin ismét a lemezjátszók közé csap, thacount pedig Neurosys-szal karöltve hoz egy közös liveact-et.


SUBPOiNT05
@ 2008.04.11.
22:00-05:00
Helye: Mythos Music Club, Veszprém, Szabadság tér 1.
Cervin-Vega! hangrendszer.
Belépő: 600 huf

Fellép:

G’ aka Ground Chief (Glack Audio, The Peepshow Owners) Zero Method (DSCi4, Protogen Records, Flight Recordings, Gun Recordings, Black Hoe) Mystification (Black Hoe Alimony, Wayside Recordings, Hardline, Hell’s Bassment, IntRec) Kenshin (SUBPOiNT) thacount & Neurosys live (SUBPOiNT × Mono)
Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó