Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

Bladerunnaz pres. DJ Marky & Stamina MC @ Studio, Budapest

Dátum 2008-03-29
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus ismeretlen
Bladerunnaz pres. DJ Marky & Stamina MCDJ Marky néhány év alatt hihetetlen népszerűségre tett szert drum and bass körökben és ezeken kívül is. A brazil lemezlovas elképesztő mixtechnikája és trükkjei (lemezen dobolás, szkreccselés fejjel lefelé tartott lemezjátszón) egy szempillantás alatt az élvonalba röpítették, remek zenei ízlése azokkal is megszeretette a dobbasszust, akik addig idegenkedtek tőle.Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: PP
összes résztvevő megtekintése

Bladerunnaz pres. DJ Marky & Stamina MC @ Studio, Budapest

DJ Marky néhány év alatt hihetetlen népszerűségre tett szert drum and bass körökben és ezeken kívül is. A brazil lemezlovas elképesztő mixtechnikája és trükkjei (lemezen dobolás, szkreccselés fejjel lefelé tartott lemezjátszón) egy szempillantás alatt az élvonalba röpítették, remek zenei ízlése azokkal is megszeretette a dobbasszust, akik addig idegenkedtek tőle.

Bladerunnaz pres. DJ Marky & Stamina MC
2008. március 29.
Stúdió

Jegyek

Elővételben:
2500 Ft - március 10-20-ig az összes elővételes helyen, de
2000 Ft - Az első száz db jegy kizárólag a SUBVIBE-ban
3000 Ft - március 21-29-ig

Helyszínen:
3500 Ft - normál jegyár
5000 Ft - V.I.P. jegy (külön bejárat, külön wc, felszolgálás, fotelek, asztalok...)

Elővételes helyek:
SUBVIBE - BP., V. Irányi u. 5.
Nyugati NON-STOP - Nyugati tér (a pályaudvar mellett)
TRAFFIC Stores - WestEnd CC, Mammut bevásárlóközpontok
Ticketportál - www.ticketportal.hu - online és az oldalukon feltüntetett helyeken is

line up
DJ Marky (Innerground, Movement - Br)
Stamina MC (V Rec., Movement - UK)
DJ Lee (Metalheadz - UK)
SKC (Tactile)
Chris.su (Tactile)
Longman (Tactile)
Safair (Tactile)
Bratwa (Tactile, Different Drum)
Bal (Vampire Rec., Different Drum, Bladerunnaz)

DJ Marky (Innerground, Movement - UK)

DJ Marky néhány év alatt hihetetlen népszerűségre tett szert drum and bass körökben és ezeken kívül is. A brazil lemezlovas elképesztő mixtechnikája és trükkjei (lemezen dobolás, szkreccselés fejjel lefelé tartott lemezjátszón) egy szempillantás alatt az élvonalba röpítették, remek zenei ízlése azokkal is megszeretette a dobbasszust, akik addig idegenkedtek tőle. Marky az a drum and bass DJ, akivel mindenki imád együtt zenélni Laurent Garnier-től Fatboy Slim-ig. Marky leggyakrabban Stamina MC társaságában lép fel, aki nem a szokványos ceremóniamester, hiszen remekül énekel is, ha a helyzet úgy kívánja.
Marky több éve nem járt már Budapesten, és a közönség minden évben követeli őt. Most végre teljesülhet a vágyuk.

Stamina MC (Movement, V Recordings)

Stamina 1994-ben került kapcsolatba komolyabban a tánczenével. Ekkortájt a DJ-zés foglalkoztatta, mixelni tanult és megvette első lemezeit. A ragga és reggae inspirálta jungle számokhoz Stamina szövegeket írt, és egyszercsak azon kapta magát, hogy MC-ként is üzemel. A DJ/MC '96-ban a Pressure FM kalózadón hétvégenként két órás szettekkel szórakoztatta a londoni hallgatóságot és jöttek az első klubbulik is. A kalózadók és klubok forgatagában találkozott a Movement rezidens Ruffstuffal és DJ Flight-tal, akik nagyban segítették Stamina karrierjét.
Stamina 2000-ben csatlakozott a neves Movement partisorozathoz, miután egy barátja megkérte, hogy MC-zzen szettje alatt. A Movement esteken találkozott először a brazilokkal, Marky-val és Patife-fal, akikkel 2001-ben közösen kezdett el dolgozni.
Azóta Stamina hangja több számból is visszaköszön (Marky + XRS - LK, D.Kay + Epsilon - Barcelona, Roni Size - On  On), valamint a London Elektricity élő zenekari felállását erősíti, akikkel koncertDVD-t is megjelentetett (Live Gravy). Stamina MC, a Movement klub rezidens MC-jeként azóta körbeutazta a fél világot olyan neves játékosok oldalán, mint Marky, Bryan G, Roni Size, High Contrast vagy éppen D-Bridge.

DJ Lee (Metalheadz - UK)

Lee karrierje a brit tánczenében a '80-as évek végén kezdődött. Első állandó fellépőhelye a swindoni The Brunnel Rooms klub volt, ahol ő, Doc Scott, LTJ Bukem, Grooverider és Fabio voltak a rezidensek. Szettjei akkora hatással voltak az ide látogatókra, hogy a szigetország minden részéből elkezdték bombázni fellépési ajánlatokkal.
Danny Bukem '94-ben a Soho-beli Mars klubban elkezdte a "Speed" elnevezésű, úttörőnek számító partysorozatot. Ő és Fabio voltak, akik az első drum and bass esteket meghonosították London West End negyedében. Szükségük volt rezidensekre, akik lépést tudnak tartani Fabio és Bukem újszerű zenei hangzásával. A két mester mellé Doc Scott, Kemistry és Storm, valamint Lee kapott felkérést a megtisztelő pozició betöltésére. Ők lettek a hely állandó lemezpörgetői.
Lee neve egybeforrt a Metalheadz csapattal és a Timeless kiadóval, ahova Atlas nevű labelének jegelése után vissza is tért. Az osztrák D.Kay segítségével producerkedik is, közös számaik többek közt Matrix Metrójánál, a Hospitalon, valamint a Metalheadz kiadónál jelentek meg.


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó