Pulzar

Partyajánló

Need4Speed 3rd Birthday Bash @ K2, Budapest

Dátum 2008. március 22.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus ismeretlen
Need4Speed 3rd Birthday Bash3. éve, hogy a Need 4 Speed csapata szórakoztatja a 180+os sebesség megszállotjait és ezúton szeretne kedveskedni minden drum & bass rajongónak. A meglepetés egy igazi öregmotoros és a szcénában egy viszonylag új - ám annál kiforrottabb - formáció lesz.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Need4Speed 3rd Birthday Bash @ K2, Budapest

3. éve, hogy a Need 4 Speed csapata szórakoztatja a 180+os sebesség megszállotjait és ezúton szeretne kedveskedni minden drum & bass rajongónak. A meglepetés egy igazi öregmotoros és a szcénában egy viszonylag új - ám annál kiforrottabb - formáció lesz.
A Cause 4 Concern-t minden valamire való dob és basszus hallgató ismeri, nem csoda hiszen az 1999 óta fennálló csapat nem egy olyan zenét tett le az asztalra amelyekre évek múltán is szívesen emlékszünk vissza. Ilyen örökzöld muszika az 'Antidote', a 'Luca', Peep Show, 'Face Lift', és még sorolhatnánk mert a lista nagyon hosszú... A 2005-2006os években kicsit megpihenő csapat napjainkban kezd új erőre kapni, mindezt bizonyítva legújabb albumukkal, a 'Pandemic LP' -vel, amely albumbemutatóját hallhatjátok ezen az estén.

A születésnapi megmozdulás másik fénypontja a Vicious Circle vendégszereplése lesz, akiknek a hangzásvilága szintén olyan sötét és erőteljes mint a C4C-é. A Universal Project - 'Jackhammer' zenéjéből készített zenéjük - melyben első megjelenésük is volt - mára legendává vált, melyet folyamatosan követtek a jobbnál jobb zenék: 'Doom Train', 'Shadrock', 'Hellrazor' , hogy csak egy párat említsünk. 'Welcome to Shanktown' című EP-jükkel pedig végleg bebizonyították, hogy csak és kizárólag minőségi munkát adnak ki a kezük közül.

Ők lesznek tehát a nagyterem fő atrakciói, és mellettük természetesen a Need 4 Speed szülőatyjai - Sounhunter és Vida L - is megvillantják tehetségüket. A kisteremben pedig a lassan megszokott gárda - Android & Khaist, Chriss & Damien, Webster - két kiváló fiatalaemberrel egészül ki, Savage-el és Igg-vel.

Gyertek és ünnepeljetek velünk március 22-én!

 

2008.03.22.

Need4Speed 3rd Birthday Bash

 

CAUSE 4 CONCERN (Renegade Hardware - UK)

VICIOUS CIRCLE (Renegade Hardware - UK)

SoundHunter (Need4Speed)

Vida L (Need4Speed)

 


New Kids Stage:

Android & Khaist

Chriss & Damien

Webster

Savage

IggHelyszín: Club K2
Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Belépő: 2000HUF
Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó