Pulzar

Partyajánló

Need4Speed 3rd Birthday Bash @ K2, Budapest

Fellépők
Need4Speed 3rd Birthday Bash3. éve, hogy a Need 4 Speed csapata szórakoztatja a 180+os sebesség megszállotjait és ezúton szeretne kedveskedni minden drum & bass rajongónak. A meglepetés egy igazi öregmotoros és a szcénában egy viszonylag új - ám annál kiforrottabb - formáció lesz.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Need4Speed 3rd Birthday Bash @ K2, Budapest

3. éve, hogy a Need 4 Speed csapata szórakoztatja a 180+os sebesség megszállotjait és ezúton szeretne kedveskedni minden drum & bass rajongónak. A meglepetés egy igazi öregmotoros és a szcénában egy viszonylag új - ám annál kiforrottabb - formáció lesz.
A Cause 4 Concern-t minden valamire való dob és basszus hallgató ismeri, nem csoda hiszen az 1999 óta fennálló csapat nem egy olyan zenét tett le az asztalra amelyekre évek múltán is szívesen emlékszünk vissza. Ilyen örökzöld muszika az 'Antidote', a 'Luca', Peep Show, 'Face Lift', és még sorolhatnánk mert a lista nagyon hosszú... A 2005-2006os években kicsit megpihenő csapat napjainkban kezd új erőre kapni, mindezt bizonyítva legújabb albumukkal, a 'Pandemic LP' -vel, amely albumbemutatóját hallhatjátok ezen az estén.

A születésnapi megmozdulás másik fénypontja a Vicious Circle vendégszereplése lesz, akiknek a hangzásvilága szintén olyan sötét és erőteljes mint a C4C-é. A Universal Project - 'Jackhammer' zenéjéből készített zenéjük - melyben első megjelenésük is volt - mára legendává vált, melyet folyamatosan követtek a jobbnál jobb zenék: 'Doom Train', 'Shadrock', 'Hellrazor' , hogy csak egy párat említsünk. 'Welcome to Shanktown' című EP-jükkel pedig végleg bebizonyították, hogy csak és kizárólag minőségi munkát adnak ki a kezük közül.

Ők lesznek tehát a nagyterem fő atrakciói, és mellettük természetesen a Need 4 Speed szülőatyjai - Sounhunter és Vida L - is megvillantják tehetségüket. A kisteremben pedig a lassan megszokott gárda - Android & Khaist, Chriss & Damien, Webster - két kiváló fiatalaemberrel egészül ki, Savage-el és Igg-vel.

Gyertek és ünnepeljetek velünk március 22-én!

 

2008.03.22.

Need4Speed 3rd Birthday Bash

 

CAUSE 4 CONCERN (Renegade Hardware - UK)

VICIOUS CIRCLE (Renegade Hardware - UK)

SoundHunter (Need4Speed)

Vida L (Need4Speed)

 


New Kids Stage:

Android & Khaist

Chriss & Damien

Webster

Savage

Igg



Helyszín: Club K2
Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Belépő: 2000HUF




Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Kollektiva-est a Balaton Soundon heves olaszokkal

    A Kollektiva idén egy teljes este házigazdája lesz a Balaton Soundon. Július 14-én, szombaton a különleges kialakítású Burn Studios Frame Array helyszínen a budapesti dj-csapat, valamint néhány hazai formáció társaságában fellép a magas fordulatszámú újhullámos klubzenék egyik ásza, az olasz Keith & Supabeatz páros.
  • Kolombo – a hétköznapi különc

    A Galactic Boogie történetének egy új fejezetét nyitja meg szeptember 9-én, ugyanis most először lát vendégül DJ-t, méghozzá egyből egy nemzetközi favoritot, Kolombot. Érkezése előtt kicsit kifaggattuk hát, hogy ezzel is közelebb hozzuk hozzátok. Munkáról, szabadidőről, szokásokról és persze a zenéről is sok-sok érdekességet árult el a most először hazánkba érkező zseniális DJ/producer.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó