Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 300 Ft
Elővételben 2008. március 14.-ig1 000 Ft

Partyajánló

Timemachine @ Wekerle Sándor Szabadidőközpont

Fellépők
TimemachineTommyboy, Budai, Jámbor, CalmanWekerle Sándor Szabadidőközpont

Timemachine @ Wekerle Sándor Szabadidőközpont

Tommyboy, Budai, Jámbor, Calman

MÁRCIUS 15.

Dátum: 2008.03.15. /szombat/


Helyszín: Wekerle Sándor Szabadidőközpont, Mór, Táncsics M. u 25.

Infoline: 06306812434

E-mail: info@timemachine.hu, info@fezenklub.hu

Belépő: Elővételben 1.000Ft, a helyszínen 1.300Ft

Eéővételes jegyek kaphatók Móron a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban és a Ticketportal jegyirodákban (http://www.ticketportal.hu)

Kapcsolódó cikkek

  • Indul Újvidék legnagyobb fesztiválja, az EXIT!

    21. alkalommal várja a fesztiválozókat Újvidék egyik legkülönlegesebb helyszínén, a Péterváradi erődben az EXIT Fesztivál. Július 7-től 12-ig 40 helyszínen olyan világsztárok lépnek fel, mint Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J vagy éppen Sama’ Abdulhadi. A fesztiválon idén is egyetlen magyar kapott lehetőséget a bemutatkozásra, így Saya Noé varázsolja majd el a közönséget a péntek esti órákban.
  • Faith No More a jubileumi VOLT-o

    A jubileumi VOLT Fesztivál az elvárásokat is felülmúló világsztár-kínálattal várja vendégeit Sopronba. A hamarosan teljesnek mondható line-up újabb nevekkel bővült: az idei év talán legfontosabb hazai rockzenei eseményének ígérkezik a Faith No More fellépése a 20. VOLT Fesztiválon, az elektronikus zene szerelmesei pedig ikonokat és új neveket egyaránt köszönthetnek az idei VOLT-on: jön Caspa, Toddla T és a Camo & Krooked.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó