Pulzar

Belépő
Mindenkinek300 Ft

Partyajánló

The Fishes Night @ Blue River Állóhajó, Budapest

Fellépők
The Fishes NightHa a halak jegyében születtél mindenkép itt a helyed!Blue River Állóhajó, Budapest, 1056 Petőfi tér 8. kikötő

The Fishes Night @ Blue River Állóhajó, Budapest

Ha a halak jegyében születtél mindenkép itt a helyed!

Az elektronikus zene kedvelőinek: / Cristian / Rene Mascarpone/ és Zeal

biztosítja a jó hangulatot!(elektronik / deephouse)

A helyszín: Blue River Pup állóhajó /Petőfi tér 8 kikötő

Kikötő dij: 300Ft

halaknak ingyenes + ajándék koktél

Gin-tonic, Cubalibre, és Vodkanarancs akció egész este!

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Új megjelenéssel kezdi az évet Andre

    Mindig nagy öröm magyar producerek nemzetközi sikereiről beszámolni: ezúttal a Hairy Records emblematikus alakjának számító Andras Bader teljesítményére van miért büszkének lennünk.
  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • MÁR KAPHATÓK A JEGYEK A KECEL FESZTIVÁLRA!

    Május 22-től már kaphatók a Kecel Fesztivál elővételes jegyei!
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.
  • Minilogue (Live/DJ) helyszínváltozás!!!

    Hairy közlemény: "Hittünk, bíztunk és tettünk is azért, hogy az év utolsó Hairy buliját Budapest legújabb klubjának falai között éljük meg VELETEK. Az idő azonban csak nem akart megállni, sőt egyre jobban sie-tett. Ellenünk dolgozott. Félkész vagy (el)kész? Merült fel a kérdés, ami mára választ is talált magának. Pici türelmet kérünk még, higyjétek el megéri. A legújabb Minilogue live természetesen nálunk fog debütálni, csupán a hely változtat színt. A december 29-i rendezvény, a Corinthia Grand Hotel Royal ***** Royal Clubjában kerül meg-rendezésre. A maximális audio élmény érdekében mindkét teremben a francia L'ACOUSTICS - napjaink egyik, ha nem a legjobb - hangrendszere teljesít majd szolgálatot, a vizuális hatá-sokról pedig a Monkey Presso gondoskodik."
  • Hairy Records

    A kedves kis Szimpla kert adott otthont legújabb interjúnknak, amelyet a Hairy rec. csapatával követtünk el. Felejtsd el kedves olvasó, hogy tartani lehet a srácokkal az előre elgondolt menetet. Volt kedvük mesélni hát had meséljenek.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó