Pulzar

Partyajánló

Kai Alce @ Barokko, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. február 22.
Helyszín Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.
Stílus ismeretlen
Kai AlceFebruár 22-én, a Liszt Ferenc téren, deep house, a Barokko Club & Lounge falai között. Tastemaker Intl. party, Kai Alce és Little Juan Magic, valamint In:Form (Freakyhouse) és a Soulmates a lemezjátszók mögött...Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.

Kai Alce @ Barokko, Budapest

Február 22-én, a Liszt Ferenc téren, deep house, a Barokko Club & Lounge falai között. Tastemaker Intl. party, Kai Alce és Little Juan Magic, valamint In:Form (Freakyhouse) és a Soulmates a lemezjátszók mögött...
FEB.22. Péntek @ BAROKKO
LateNightBasiX & Tastemaker Intl. presents
KAI ALCE
(Detroit-Atlanta / Mahogani Music, Track Mode, Real Soon, Tastemaker)
LITTLE JUAN MAGIC
(Detroit-Atlanta / Tastemaker, Navyseal House Troops)
IN:FORM
(Freakyhouse)
SOULMATES

Kai Alce (Tastemaker Intl., Mahogani Music, Reel Soon Records)
"You gotta realize, Kai is a soldier in this deep house game." - Brett Dancer, Trackmode Recordings

A new york-i születésű Kai Yuri Alce gyermek éveit St. Croix szigetén töltötte, igazi karibi hangulat és zene közepette. Szüleivel nem sokkal később visszatértek New York-ba, ahol szemtanúja lehetett a hip hop születésének. A hip hop, funk és disco mellett, édesanyjától hozott soca és édesapjától hozott jazz vonások napjainkban is erősen felfedezhetők deep housedj szettjeiben. Detroit-ba költözése után nem sokkal, a legendás Music Institute a város első számú underground dance klubjává vált, ahol Kai Alce 16 évesen kezdett dolgozni. Következésképpen szemtanúja lehetett a house műfaj kialakulásának, fejlődésének és mindemellett, olyan dj-kel dolgozhatott, mint Derrick May, Kevin Saunderson, D. Wynn, Alton Miller, vagyChez Damier. A főiskolai évek után Atlantába költözött a Club Velvet-nél kezdte, ami Amerika top 5 klubjának egyike volt, majd következett a Traxx, Kaya, 688 Madhouse, Oxygen, Nomenclature, Yin Yang Music Cafe. Mindezeket megkoronázta egy 8 éves rezidencia a DEEP: Saturday Nights, a világhírű MJQ Concourse-nél, ahol vendége volt Phil Asher, Tedd Patterson, JovonnésKing Britt, hogy csak egy párat említsünk. Azután, hogy megszilárdította déli és D-town gyökereit, létrehozta a Deep Detroit House Sessions bulikat. Hosszú évek sikeres munkája alatt, olyan hírességek voltak vendégei, mint Alton Miller, Brett Dancer, Moodyman, Mike HuckabyésTheo Parrish.A jelenleg Detroit - Atlanta transzplantációként funkcionáló dj és producer munkássága, olyan neves kiadók gondozásában látott napvilágot, mint például a Mahogani Music, ami Kenny Dixon Jr (Moodyman) kiadója, a londoni Real Soon records, illetve Brett DancerTrackmode címkézőjeés végül, de nem utolsó sorban a Tastemaker Intl.


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó