Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Ablak-A-Dubra with ANDRE CROM @ Cha-Cha-Cha 12, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. február 6.
Helyszín Cha-Cha-Cha 12, Budapest, VI.ker Bajcsy-Zsilinszky út 63. (Nyugati átjáróház).
Stílus Minimal, Tech-house, Electro
Ablak-A-Dubra with ANDRE CROMEgy újabb kellemes szerdai szőrmeápolásra hívnak most mindenkit, aki nem hajlandó kompromisszumokra, nem tűri, hogy agyát eltakarják a kommersz műszőrök és az álmeleget adó egyéb textúrák!Cha-Cha-Cha 12, Budapest, VI.ker Bajcsy-Zsilinszky út 63. (Nyugati átjáróház).

Ablak-A-Dubra with ANDRE CROM @ Cha-Cha-Cha 12, Budapest

Egy újabb kellemes szerdai szőrmeápolásra hívnak most mindenkit, aki nem hajlandó kompromisszumokra, nem tűri, hogy agyát eltakarják a kommersz műszőrök és az álmeleget adó egyéb textúrák!

Ó karneválok hónapja, huszonkilencből négyszer öltjük majd magunkra maszkjainkat. Zenés-táncos ceremóniánkra Berlinből és Genfből érkeznek mesterek. Elsőkent Andre aki egyeben Crom is lépeget a pultba bele.

Szió Misszió, gyere ismerd meg!

Lemezlovasként a közönség iránti szeretet és alázat, producerként a féktelen vásott kölyök játékossága és a zseni szenvedélyes kreativitása jellemzi. Sosem adja alább magánál, de mindig szem előtt tartja a szakma és a közönség iránti elkötelezettséget. Andre bő 10 éve DJ-zik, s abban a szerencsés helyzetben van, hogy már minden nagy példaképével állhatott egy pultban (Ricardo Villalobos, Steve Bug, Ellen Allien, Miss Kittin, Wighnomy Brothers, Magda, Troy Pierce, Jay Haze, stb.) Élete értelme a közönségét DJ-ként szórakoztatni.

Emberünkre akkor figyeltek fel producerként igazán komolyan, amikor az egyik legrégebbi berlini techno/house kiadó, a Sender Records kiadta az Ambulanz EP-jét. Azóta sorra kapja a meghívásokat a világ minden tájáról. Saját kiadója, a Heimatmelodie még éppen csak megalakult, máris újabb label indításán töri fejét.

Ahogy ő mondja ,,azért, mert annyi sok jó zene van". Pedig a Heimatmelodie is sikeres, máris mindenki lesi a következő megjelenést!

Február 6-án először jön Magyarországra Andre Crom, hogy elbűvölje, megtekerje, elszórakoztassa a Cha Cha Cha közönségét az Ablak-A-Dubra estjén!

Ablak-A-Dubra Február havi program


02.06.

Andre Crom (Heimatmelodie ,Liebe*Detail)02.13

Harry Axt (Leftroom, GPR)


02.20

Ripperton (Perspective)

02.27

AADomestique

Rizkid (TheSunMoonStars)

Belépő: 1500 HUF / tagoknak 1200 HUF

AADom:1000 HUF / tagoknak 800 HUF

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó