Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Soundz Live @ Hangár, Sopron

Fellépők
Továbbá még: Benzon, cS
Dátum 2008-01-26
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus Hip-hop, Drum and Bass, Breakbeat, Trip-hop
Soundz LiveJanuár 26-án egy a soproni partyk megszokott hangzásvilágától merőben eltérő zenei koncepciójú rendezvény jön létre a Hangár falai között, Soundz Live elnevezéssel.Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Soundz Live @ Hangár, Sopron

Január 26-án egy a soproni partyk megszokott hangzásvilágától merőben eltérő zenei koncepciójú rendezvény jön létre a Hangár falai között, Soundz Live elnevezéssel.

Soundz LIVE
2008.01.26.
Sopron, Hangár Music Garden

Jazzszerű live koncert
(jazz, hip-hop, trip-hop, funk)

Benzon dj set
(soulful drum&bass)

cS dj set
(jazzy hip-hop, trip-hop, glitch-hop)


A buli elsődleges szándéka, hogy a városban eddig mellőzöttnek tekinthető, vagy gyökereiben sem létező zenei stílusokat szólaltasson meg, úgy mint a hip-hop, trip-hop, funk, mindez nagy mértékű jazz implantációval kikerve, valamint a könnyed, mélyebb muzikalitást magában hordozó, helyenként atmoszferikus drum&bass.

Szintén az est alapkritériuma, hogy dj szettek mellett helyet kapjanak élő hangszerek, valamint az élő vokál, egyfajta harmonikus fúziót alkotva az elektronikus zenékkel.
Ezen alapgondolatok jegyében lép fel a budapesti Jazzszerű zenekar. Az 5 tagú formációt a nívós drum&bass esteket prezentáló Braindeath csapat ceremóniamestere, a hip-hop szcénában is jól ismert MC Cornelius (Hetesy Kornél) vezeti dob (Gulyás Kristóf), gitár (Szőke Barna), basszusgitár/nagybőgő (Keresztes Zoltán) és egy dj (Őrsi András) scratchen és hangmintázáson alapuló játékának kíséretével.

Az Egerből útnak indult, ma már a fővárosban működő zenekar szemtelenül rövid idő alatt robbant be a magyar underground zenei életébe. Egy éves létezésük ellenére több tucat koncertet adtak szerte az országban (Jazz n Bass @ Merlin, Sziget, No Man's Land Festival, Trans Europe Fesztivál, Egrix, Egal Club, Filter, Tűztate, stb.). Jazz, funk, hip-hop, trip-hop és pop elemekkel dúsított zenéjük egyedi hangzást és saját zenei felfogást tükröznek, mellyel jó eséllyel rövid időn belül a legnívósabb honi underground zenekarok között köszönthetjük őket. Soproni debütálásuk igazi kuriózumot jelent a Hangár programjai között, melyről lemaradni nem érdemes!


A koncertet követően Benzon végletekig könnyed játéka nyújthatja az est méltó levezetését. A főként Microforms partykról jól ismert dj ezúttal is drum&bass-szel utaztat majd egy külön, erre az alkalomra összeállított szelekcióval a stílus legkifinomultabb hangzásvilágából, igazodva az esemény zenei szellemiségéhez.


A buli warm upját cS viszi egy főként akusztikus hip-hopra, trip-hopra építkező szettel, helyenként glitch-hoppal torzítva az egyébként idillien ringatózó jazzes hangulatot. Szintén kalandos utazásra számíthatunk, javasolt tehát a korai érkezés.
A rendezvény nem titkolt célja egy zeneileg érettebb közönség megtalálása és összefogása, alternatívát kínálva a megszokott partyhangzások mellé.
Várjuk tehát a zenei újdonságra nyitott füleket!

Belépő: 23.00-ig 1200 HUF, 23.00-tól 1500 HUF
info: benzon.microforms@gmail.com
www.myspace.com/​jazzszeru
www.myspace.com/​rob_benzon
coming soon: www.jazzszeru.hu

 

 Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó