Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Need4Speed pres. CURRENT VALUE @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-01-26
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass
Need4Speed pres. CURRENT VALUEAz új év sem kezdődhet drum & bass őrület nélkül, erről pedig a Need 4 Speed csapata gondoskodik, akiknek 2007-ben számos színvonalas bulit köszönhettünk. 2008-as év első vendége a német Current Value lesz.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: zsofeee
összes résztvevő megtekintése

Need4Speed pres. CURRENT VALUE @ K2, Budapest

Az új év sem kezdődhet drum & bass őrület nélkül, erről pedig a Need 4 Speed csapata gondoskodik, akiknek 2007-ben számos színvonalas bulit köszönhettünk. 2008-as év első vendége a német Current Value lesz.

Tim Eliot lassan 10 éve meghatározó személyisége a drum & bass szcénának, de kevesen tudják, hogy már '92 óta tevékenykedik. Mégis első megjelenéséig 98-ig kellett várnia, amikor is a Position Chrome 22-es kiadványa napvilágot látott, rajta a 'Creative Robot'-al és a 'Solution'-el. Gyors ütemben haladva a mukálatokkal ugyanebben az évben már EP-vel jelentkezett - Frequency Hunt címmel -, a kezdeti sikerek után pedig ma már egyre nevesebb kiadók keresik őt fel: Tech Itch rec., Obscene, Algorytm, és még sorolhatnánk. Pályafutása csúcsát pedig napjainkban éli, bizonyítja ezt azzal is, hogy 'Faith' című zenéje ott csücsül a 'The Freak Family Circle Explosion' LP-n, olyan előadók társaságában mint pl: Panacea, Technical Itch, SPL, Gein és Limewax.

De ne csak a németről beszéljünk, hazai részről a Black Hoe albumbemutató showjának is lehetőséget ad a Need 4 Speed csapata: Migu és Samulkow előszeretettel fogja prezentálni az Alimony keményebbnél keményebb zenéit. Hallhatjuk továbbá Numek-et, és a házigazdákat: Soundhunter-t és Vida L-t.

A kisteremben pedig az NKOTB csapathoz frissen csatlakozó Chris & Damiem mellett Igg, illetve Android & Khaist zenél. És ne feletkezzünk meg a Consciusness Dilating csapatáról sem, akiket D.o.B. & Span, illetve a The Phelics képvisel.

2008.01.26.

NEED 4 SPEED PRES. THE DRUM AND BASS MADNESS

CURRENT VALUE (Tech Itch, Freak, Evol Intent, Algorythm, Barcode - GER)
NUMEK (BlackHoe, KillingSheep, MindSaw)
MIGU & SAMULKOW (Black Hoe Alimony Label Launch Show)
SOUNDHUNTER (Need4Speed)
VIDA L (Need4Speed)

New Kids Stage:

Igg (NKoTB)
Android & Khaist (NKoTB)
Chriss & Damiem ( NKoTB)
D.o.B. & Span (Consciousness Dilating)
The Phelics (Consciousness Dilating)

VJ: Praxisonoscope

Helyszín: Club K2
Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Belépő: 1500HUF


http:/​/​www.myspace.com/​currentvalue
http:/​/​www.myspace.com/​numek
http:/​/​www.clubk2.hu/​

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó