Pulzar

Partyajánló

Mindfields @ Vespa Café

Dátum 2008-01-25
Helyszín Vespa Café
Stílus ismeretlen
MindfieldsEgy szó, ami talán gondolatébresztő lehet minden progressive elektronikus zenerajongónak mostantól! Nem is olyan régen indult be ugyanis az amerikai Frisky rádió műsorán a show, ami szintén ezt a nevet viseli, Retroid és Dynamic Illusion vezetésével, akik hazánkban, de leginkább külföldön vívták ki magunknak a megtisztelő helyet a szcénában.Vespa Café

Mindfields @ Vespa Café

Egy szó, ami talán gondolatébresztő lehet minden progressive elektronikus zenerajongónak mostantól! Nem is olyan régen indult be ugyanis az amerikai Frisky rádió műsorán a show, ami szintén ezt a nevet viseli, Retroid és Dynamic Illusion vezetésével, akik hazánkban, de leginkább külföldön vívták ki magunknak a megtisztelő helyet a szcénában.

 

Apró büszkeséggel töltheti el minden zenerajongó szívét, amikor halljuk Retroid újdonsült Morphosis labeljának a sikereit, és mind emellett Dynamic Illusion produceri sikereit szerte a nagyvilágban… Ismerősen cseng a nevük? Hát persze, hisz mindegyikükkel volt már szerencsétek találkozni rádiós mixekben track címekben vagy akár élőben is. Nevük szinte már garancia lenne a sikerre, de hogy a spektrumot tovább színezzük csatlakozott a lineup-hoz Skykid is, aki anno és most is kifinomult zenei ízléséről vált ismertté, mindemellett volt lehetősége a Deep in da Night és Revolution partik fényét csiszolgatni. Most új névvel, de még több elhivatottsággal és lelkesedéssel fogja elkápráztatni a közönséget DI.-al karöltve. A felsorolást nem lehet befejezni, hiszen Neck is szerves része lesz a megmozdulásnak, aki az egyik szervező és vezér egyénisége a békéscsabai Escape partiknak és vendég lemezlovasa megannyi bulinak. Mind dj tapasztalata, mind pedig zenei egyénisége garancia a szórakozásra. És aki ezeknek a kiváló lemezlovászoknak előkészíti a terepet, az Kardy lesz, aki kedves cimborája a srácoknak, a deep, progressive, és tört ütemek megszállottja, de nem utolsósorban a tökéletes személy arra, hogy bemelegítse a talajt általatok.

Mitől lesz ez más, mint a többi buli? Miért fontos hogy Te is megjelenj?? Hiszen a válasz magától értetődő, mint általában. Igen, a zene lesz más… Más, mint azt sajnos pár éve megszokhattuk kis és nagy nevektől egyaránt. Itt azt az érzést fogják prezentálni az úriemberek, amit régóta nem kaphatott meg a magyar közönség a bulikban. Egy emocionális, és egyben kellemes éjszakát tölthet el az, aki őket választja.

Zenéjük és munkáik célja a boldogság, a felhőtlen öröm, és ez által egy érzelem dús atmoszféra megteremtése, azért amiért ezt másutt nem kaphatjátok meg régóta. Itt nem a trendek fognak dominálni, a srácoknak nem céljuk követni a domináns dj-k szeszélyeit, nem az a fontos, hogy „oda csapjanak”, hanem, hogy TI igényesen szórakozzatok és mosollyal az arcotokon térhessetek haza. Egy új zenei érzés megvalósításának lehetőségével várnak minden érdeklődőt és zeneszerető bulizót nagy szeretettel, január 25.-én a kellemes és igényes Vespa Music Club-ban az Andrássy út 47. szám alatt, ami a megfelelő hely szerepét tölti be egy ilyen családias hangulatú éjszakához.

 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó