Pulzar

Partyajánló

Mindfields @ Vespa Café

Dátum 2008. január 25.
Helyszín Vespa Café
Stílus ismeretlen
MindfieldsEgy szó, ami talán gondolatébresztő lehet minden progressive elektronikus zenerajongónak mostantól! Nem is olyan régen indult be ugyanis az amerikai Frisky rádió műsorán a show, ami szintén ezt a nevet viseli, Retroid és Dynamic Illusion vezetésével, akik hazánkban, de leginkább külföldön vívták ki magunknak a megtisztelő helyet a szcénában.Vespa Café

Mindfields @ Vespa Café

Egy szó, ami talán gondolatébresztő lehet minden progressive elektronikus zenerajongónak mostantól! Nem is olyan régen indult be ugyanis az amerikai Frisky rádió műsorán a show, ami szintén ezt a nevet viseli, Retroid és Dynamic Illusion vezetésével, akik hazánkban, de leginkább külföldön vívták ki magunknak a megtisztelő helyet a szcénában.

 

Apró büszkeséggel töltheti el minden zenerajongó szívét, amikor halljuk Retroid újdonsült Morphosis labeljának a sikereit, és mind emellett Dynamic Illusion produceri sikereit szerte a nagyvilágban… Ismerősen cseng a nevük? Hát persze, hisz mindegyikükkel volt már szerencsétek találkozni rádiós mixekben track címekben vagy akár élőben is. Nevük szinte már garancia lenne a sikerre, de hogy a spektrumot tovább színezzük csatlakozott a lineup-hoz Skykid is, aki anno és most is kifinomult zenei ízléséről vált ismertté, mindemellett volt lehetősége a Deep in da Night és Revolution partik fényét csiszolgatni. Most új névvel, de még több elhivatottsággal és lelkesedéssel fogja elkápráztatni a közönséget DI.-al karöltve. A felsorolást nem lehet befejezni, hiszen Neck is szerves része lesz a megmozdulásnak, aki az egyik szervező és vezér egyénisége a békéscsabai Escape partiknak és vendég lemezlovasa megannyi bulinak. Mind dj tapasztalata, mind pedig zenei egyénisége garancia a szórakozásra. És aki ezeknek a kiváló lemezlovászoknak előkészíti a terepet, az Kardy lesz, aki kedves cimborája a srácoknak, a deep, progressive, és tört ütemek megszállottja, de nem utolsósorban a tökéletes személy arra, hogy bemelegítse a talajt általatok.

Mitől lesz ez más, mint a többi buli? Miért fontos hogy Te is megjelenj?? Hiszen a válasz magától értetődő, mint általában. Igen, a zene lesz más… Más, mint azt sajnos pár éve megszokhattuk kis és nagy nevektől egyaránt. Itt azt az érzést fogják prezentálni az úriemberek, amit régóta nem kaphatott meg a magyar közönség a bulikban. Egy emocionális, és egyben kellemes éjszakát tölthet el az, aki őket választja.

Zenéjük és munkáik célja a boldogság, a felhőtlen öröm, és ez által egy érzelem dús atmoszféra megteremtése, azért amiért ezt másutt nem kaphatjátok meg régóta. Itt nem a trendek fognak dominálni, a srácoknak nem céljuk követni a domináns dj-k szeszélyeit, nem az a fontos, hogy „oda csapjanak”, hanem, hogy TI igényesen szórakozzatok és mosollyal az arcotokon térhessetek haza. Egy új zenei érzés megvalósításának lehetőségével várnak minden érdeklődőt és zeneszerető bulizót nagy szeretettel, január 25.-én a kellemes és igényes Vespa Music Club-ban az Andrássy út 47. szám alatt, ami a megfelelő hely szerepét tölti be egy ilyen családias hangulatú éjszakához.

 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó