Pulzar

Partyajánló

DÓRI B-DAY BASH @ Vespa Café

Fellépők
Dátum 2008. november 29.
Helyszín Vespa Café, Budapest
Stílus Electronica, House, Breakbeat
DÓRI B-DAY BASHKedves partizó, barát, haver, ismerős! November 29-én a Vespa-ban a helyed. Hogy miért? Mert egy fergeteges születésnapi buli hangulat vár olyan merész zenei line-up-val, ami ritkaság a fővárosban.Vespa Café

DÓRI B-DAY BASH @ Vespa Café

Kedves partizó, barát, haver, ismerős! November 29-én a Vespa-ban a helyed. Hogy miért? Mert egy fergeteges születésnapi buli hangulat vár olyan merész zenei line-up-val, ami ritkaság a fővárosban.


2008.11.29.Szombat

 @ VESPA MUSIC CLUB
Helyszín: Vespa Music Club – Budapest, Andrássy út 47.

Belépés ingyenes!!!
 
Dj's:
FINE CUT BODIES aka KEVIN (chi-recordings) http:/​/​www.finecutbodies.com
SIKZTAH (meccaevents) http:/​/​www.sikztah.com
SKIZ (deepimpression) http:/​/​www.deepimpression-community.blogspot.com
SABRE (deepimpression) http:/​/​www.deepimpression-community.blogspot.com
TOBI (deepimpression) http:/​/​www.deepimpression-community.blogspot.com

Start: 22:00
End: ? (ameddig a keménymag bírja)

 

Lesz minden mit egy mai magyar elektronikus zene kedvelő fiatal kívánhat: tech-house, proggie, minimal-house, electronica, bassline-house.. etc.

A fellépők zenei sokszínűsége alkotja majd azt az összehangolt egységet ami egy jelképes utazásra hív ezen az estén.

 

A zenei idegenvezetőkről:

 

FINE CUT BODIES aka KEVIN

Zenei világa a minimál techno-tól a tánczenéken át az experimentál elektronikáig terjed, beleértve a dub, a headz, a broken beat, house, techno, electro, breakbeat, stb. irányvonalakat is. Ízlését legfőképpen nem stílusok, hanem zenei hozzáállás határozza meg, a kisérletező, de nem öncélú, újszerű, de nem befogadhatatlan hangzásvilágok, perkusszív ritmusok, mélyen lüktető groove-ok állnak hozzá a legközelebb.

Készített már remixeket: Freaks, Überzone, Elite Force, Jason Sparks, Danny Bonnici, Péterfy Bori, Tipper, Audio Soul Project, Transparent Sound, Habersham, Erik Sumo, Neo.. stb.

Ezen felül zenéi megtalálhatók: a híres FabricLive sorozat 41. korongján, illetve Y4K sorozat is jegyzi a nevét (Überzone), vagy a Hi-Fi-on, mely Phil K alkotása.

 

Érdemes meghallgatni

SIKZTAH:

Győr városának legismertebb e-zenei prókátora. Munkássága a party szervezésen át, a grafikusi ténykedésen keresztül, a zeneírás mélyébe torkollik. Ez a sokrétűség leginkább dj szettjeiben összpontosul. A 90-es évek hip-hop-jának nyomvonalán elindulva újabbnál újabb stílusirányzatokkal szélesítette zenei spektrumát, mint pl: drumandbass/jungle, kezdeti breaks, bigbeat és downtempo, majd 2002-től a mostani hangzásvilágában jelentősebb szerepet játszó house is csatlakozott.

Jelenleg legnépszerűbb produceri munkája a We gotta groove című track, melynek klippjét az MTV Hungary-n is sűrűn láthatjuk.

 

Októberi top 10

01.  Boy 8-Bit - The Suspense Is Killing Me -

02.  Keith Mackenzie - Open Ya Drapes      (Electric Soulslide remix) -

03.  Stanton Warriors Feat Big Daddy Kane - Get Wild (Bassbin Twins remix) -

04.  Machines Don't Care - Sound Boy Massive -

05.  Stupid Fresh Ft Lo Fi and Lee Call Of The Crowther - Stretch The Canvas -

06.  Calverton vs Majestic Mc - Gimmie Da Mic (Will Bailey & Mikey Hook remix) -

07.  Tits & Clits - Attack Of The Living Dead (Sikztah meets Romero remix) -

08.  Dan F - Politics Of Summer (tm7 remix) -

09.  The Beat Monkeys - How You Like Me Now? (Rico Tubbs remix) -

10.  Sikztah - Late Nite Turkey Attack (Main 'Kemény Pulyka' remix) –

 

SKIZ

Eleinte az acid a house és tribal vonal állt érdeklődése középpontjában, majd a technora illetve a techhouse-ra irányult figyelme. 16 évesen dj társával (Flieg Andrással) együtt elindult az Underground Records által rendezett bedroom dj versenyen, melyen párosuk előkelő helyezést ért el, így meghívást kaptak a Tilos Rádió péntek esténkénti műsorába. Több ízben vendégeskedtek a stúdióban, ahol a házigazda Tommyboy mellett alkalmuk nyílt dj Misjah-val is együtt zenélni.

Az idő múlásával zenei ízlése is változott, a techno helyét fokozatosan a minimal és a deephouse stílus vette át. 2003-ban egy évnyi hallgatás után létrehozta a Deepimpression név alatt futó önnálló 'deephouse café' estjét.

 

Novemberi top 10

01. 16 bit Lolitas - Nobody seems to care (Original mix)

02. Freedarich and Stiggsen - Redlights (Piemont Remix)

03. Gavin Herlighy - Indian Horn

04. Unders & Drrie - 3 days in Kazachstan (Stimming remix)

05. Toni Morena & Oscar Hervas - El Ritual

06. Solar & Poppcke - Starlit Skies

07. Mutant Clan - Kensai

08. Tiger Stripes - Hooked (Solomun remix)

09. Dimitri Andreas - Run and hide

10. Daso & Pawas - Bummelzug (HOSH remix)

 

SABRE:

A Freee magazin nevével fémjelzett csütörtök estéken került közelebbi kapcsolatba a house muzsikával a magazin akkori dj-gárdájának (Budai, NewL, Sylvie,) valamint az új generáció képviselőinek (Chriss, Blackman) köszönhetően.

2004 augusztusában Frankhegyen, Dandy és Bug mellett vendég dj-ként játszott először Deepimpression party-n, majd Tobival egy időben, 2004 szilveszterén csatlakozott végleg a csapathoz. Jelenleg zenei stílusát a tech-es, kalandozó hangzásvilág határozza meg táncolásra késztető, pörgő ritmikával fűszerezve. Elite Force-ot idézve: tech + funk = J, ez dj Sabre ar's poetica-ja is lehetne.

 

TOBI:

Zenei pályafutása egy szólógitár megvásárlásával vette kezdetét 1992-ben, két évvel később megalapította első zenekarát, az Age of Diseaes-t. A formáció igyekezett elszakadni az általános sémáktól, így a „klasszikus" heavy metal-t előbb rap-pel, majd később elektronikus elemekkel ötvözték, ezzel alakítva ki saját stílusukat. Ekkor látott napvilágot Moby Everything is Wrong albuma, mely komoly hatást gyakorolt Tobira és érdeklődését az elektronikus zenék irányába fordította. MB Project 60 days című trackjében is az ő általa feljátszott gitárfutam hallható, mely 2005. márciusában jelent meg bakelit korongon a Slam jr. neve által fémjelzett Strictly! Recordsnál és nem csak Magyarországon, hanem Nyugat-Európában – többek között az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban - is komoly sikert aratott.

 

Mindezek fényében, zenei utazásra készülve legyél ott Te is 2008. novemberének utolsó szombatján a Vespa Music Club-ban!

Kapcsolódó cikkek

  • Gerrard megverte a DJ-t

    Hogy kerül egy futballistáról szóló hír a pulzarra? Tehetnénk fel a kérdést. Sajnos már nem csak a botfülű klubtulajok célpontjaik a lemezlovasok, de már a hőbörgő futballisták is verik őket.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó