Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Anima DJ-set @ Kultiplex, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. december 22.
Helyszín Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.
Stílus Techno, Techno, Hard Techno, Breakbeat,
Electro, House
Anima DJ-setAz Anima Sound System és megannyi más zenei produkció producerpárosa, Németh Gergő és Prieger Zsolt különleges DJ-setjével mutatkozik be december 22-én, szombaton éjjel a Kultiplexben. Az ingyenes partyn nemcsak David Bowie zenéje találkozik az új francia elektroval, az ősfunk seggrázása meg a Kraftwerk ritmusaival vagy a hardrock kőkemény riffjeivel, hanem Menzkie látványos ledfal-vizuáljával is. A DJ-páros előtt Tommy Brutkho melegít.Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.

Anima DJ-set @ Kultiplex, Budapest

Az Anima Sound System és megannyi más zenei produkció producerpárosa, Németh Gergő és Prieger Zsolt különleges DJ-setjével mutatkozik be december 22-én, szombaton éjjel a Kultiplexben. Az ingyenes partyn nemcsak David Bowie zenéje találkozik az új francia elektroval, az ősfunk seggrázása meg a Kraftwerk ritmusaival vagy a hardrock kőkemény riffjeivel, hanem Menzkie látványos ledfal-vizuáljával is. A DJ-páros előtt Tommy Brutkho melegít.

Nem mindennapi Anima-hír az is, hogy januárban egyszerre három Anima-album jelenik meg: a remixeket (többek között Kim Cascone, Kevin, Tigrics, a Transglobal Underground és Hortobágyi László verzióit) tartalmazó Upload/Download című lemez, a londoni előadókkal (JC001, Heidi Levo, Jeremy Thompson) rögzített koncertlemez, illetve a Najmányi Lászlóval közösen készített hangoskönyv (Karl-Heinz Koala) is, ráadásul mindez ingyenesen, kizárólag a neten, letölthető lemezborítókkal.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó