Pulzar

Partyajánló

SF.: Basteroid - ”Upsets Ducks” Album Tour @ Hangár, Sopron

Dátum 2007. október 13.
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus ismeretlen
SF.: Basteroid - ”Upsets Ducks” Album TourA nyári zsongás után itt az ideje, hogy ismét kedvenc klubjaink falai között ropjuk végig a szürke őszi hétvégéket. Az egyik legérdekesebbnek ígérkező party Október 13 -án kerül megrendezésre a soproni Hangár Music Garden -ben ahól a Junkie & Hawky Dj páros egyre népszerűbb Secret Fusion klubestjének keretében a Német Areal Records tulajdonosa és producere Basteroid mutatja be Szeptemberben megjelent ”Upsets Ducks” című albumát.Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

SF.: Basteroid - ”Upsets Ducks” Album Tour @ Hangár, Sopron

A nyári zsongás után itt az ideje, hogy ismét kedvenc klubjaink falai között ropjuk végig a szürke őszi hétvégéket. Az egyik legérdekesebbnek ígérkező party Október 13 -án kerül megrendezésre a soproni Hangár Music Garden -ben ahól a Junkie & Hawky Dj páros egyre népszerűbb Secret Fusion klubestjének keretében a Német Areal Records tulajdonosa és producere Basteroid mutatja be Szeptemberben megjelent ”Upsets Ducks” című albumát.

Idén Márciusban a kiadó másik kiválósága, Metope már bemutatta a soproni közönségnek, hogy milyen is az Areal hangzás és biztosak lehetünk abban, hogy Basteroid is osztatlan sikert fog aratni. A stílus legnívósabb és legismertebb magazinja, a Groove az év egyik legjobb minimal-techno albumának nevezte nemrég megjelent albumát és így a német live act -ek 1. osztályába emelték őt.

Remixelt már Depeche Mode -ot és Sven Väth Fifth Season-án is találkozhatunk nevével. A koszos, néha disco-s elemekkel fűszerezett produkciója igazi csemegének számít a vájtfülüek számár ezért első Magyar fellépése igazi különlegességnek ígérkezik.
A rendezvényen természetesen fellép meg Junkie és Hawky is. Mindketten az újgenerációs Dj-k elitjébe harcolták magukat az évek folyamán és egyedi hangzásukkal Nyugat – Magyarországon sikerült kialakítaniuk saját bázisukat, ahol hónapról hónapra külföldi tehetségeket mutatnak be a közönségnek.
Aki teheti, látogasson el erre a nem mindennapi buliba és Szórakozzun ”Barátok közt, Jóban rosszban” !!!

 

2007.10.13. Secret Fusion - Basteroid " Upsets Ducks" Album Tour

Basteroid live! ( areal rec. - berlin - D ) www.myspace.com/​basteroid 
Junkie & Hawky ( secret fusion )
Vj Pixelstar

helyszín: Sopron, Hangár Music Garden
start: 22:00 , end 06:30
belépő: éjfélig 1500 HUF, utána 2000 HUF
www.secretfusion.hu 
info@secretfusion.hu 
www.myspace.com/​sfjunkie

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó