Pulzar

Partyajánló

Compact Disco - Lank, Schiipman, Daesmith @ Club Cool, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 27.
Helyszín Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.
Stílus Progressive House, House, Progressive House, Trance
Compact Disco - Lank, Schiipman, DaesmithClub COOL: Lank, Shiipman, DaesmithClub Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.

Compact Disco - Lank, Schiipman, Daesmith @ Club Cool, Budapest

Club COOL: Lank, Shiipman, Daesmith

Compact Disco
Club Cool
2007.09.27. csütörtök

Csütörtökön ismét jelentkezik a Weekday Progression project – ezúttal a Club Cool-ban. A tavaly nyár óta futó rendezvénysorozat egy hét kihagyás után folytatja hódító útját őszi-téli rezidenciájának helyén. A belváros szívében megbúvó Cool szezonnyitó party-ja egyben Compact Disco lesz, mely speciális line up-al várja a hétköznapi bulik szerelmeseit.
A játékos nevű klubest februárban debütált, és azóta rendszeresen szerepel a WDProgression programjában. A repertoárt tekintve a zenei komplexitás áll a középpontban, az éjszaka menetéhez illően a finomabb groove-októl a feszesebb ütemekig megtalálható minden, mi hallójáratok ingere. A szeptember 27-ei dátum különlegessége, hogy két olyan fellépőt is szerepeltet, kik eddig még nem játszottak Compact Disco-n.
Lank mindenképp exkluzívnak mondható. A fiatal dj/producer javarészt a Strictly! színeiben tündököl, de önálló fellépésein szintén megállja a helyét. Neve garancia a nívós szelekcióra – akár easy, akár party track-ekről van szó.
Daesmith-t a feltörekvő dj-k közt jegyzik, annak ellenére, hogy lassan tíz éve ténykedik. Zenei ízlését a minőségi house darabok teszik ki, szettjeit szereti azok szélesebb válfajával ötvözni.
A party harmadik fellépője Schiipman, a Compact Disco házigazdája és kiötlője. Személye a Coronita-hoz, a Sunday Cooling-hoz és a Justmusic.fm-hez is köthető. Saját klubestjén műsorában általában dinamikus felvételeket részesít előnyben.
Ez tehát az aktuális Compact Disco triumvirátus. Akinek kedve szottyan egy kis csütörtök esti őrülethez, az nézzen le a Club Cool nyitóbulijára! Aztán a többit majd meglátja…J
www.wdprogression.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó