Pulzar

Partyajánló

Pride Island Európa with BOY GEORGE @ Fővárosi Nagycirkusz

Fellépők
Dátum 2007. augusztus 4.
Helyszín Fővárosi Nagycirkusz
Stílus Drum and Bass, Minimal, Electro, House,
Techno, House
Pride Island Európa with BOY GEORGECHICKS ON SPEED - Európa legvagányabb elektropop csajbandája, egy igazán különleges élő koncerttel és performance-szal először Magyarországon. BOY GEORGE - egy exklúzív dj set, mely idén csak két melegfesztiválon szólal meg a Sydney Mardi Grass-n és itt Budapesten a Pride Island EuropánFővárosi Nagycirkusz

Pride Island Európa with BOY GEORGE @ Fővárosi Nagycirkusz

CHICKS ON SPEED - Európa legvagányabb elektropop csajbandája, egy igazán különleges élő koncerttel és performance-szal először Magyarországon. BOY GEORGE - egy exklúzív dj set, mely idén csak két melegfesztiválon szólal meg a Sydney Mardi Grass-n és itt Budapesten a Pride Island Europán

Egy igazi tolerancia ünnep fantasztikus környezetben, szupersztárokkal és Európa legjobb meleg pasijaival

Desiré Dubounet bemutatja:
PRIDE ISLAND EUROPA 2007

Fantasztikus környezet:
A városligeti műjég-pálya egy homokos tengerparttá alakulva várja a melegeket és barátaikat valamint az e-muzsika kedvelőit AUG 2-5. között. Napközben ingyenes programok, bazár, medence, bárok, étterem, sportpályák és színpad szolgálja a fergeteges hangulatot.
Esténként pedig fantasztikus bulik, sztárfellépőkkel.

Programok:

AUG 2. QUEENTASTIC - a Eurovision dalfesztivál norvég középdöntős formációja

AUG. 3. CHICKS ON SPEED
- Európa legvagányabb elektropop csajbandája, egy igazán különleges élő koncerttel és performance-szal először Magyarországon.

AUG. 3. BELOCCA
(MUZZAIK productions) pörget tovább a Chicks on Speed után a Speed Queen party keretein belül.

AUG. 4. BOY GEORGE
- egy exklúzív dj set, mely idén csak két melegfesztiválon szólal meg a Sydney Mardi Grass-n és itt Budapesten a Pride Island Europán

A kiemelt sztárfellépők mellett magyar sztárok koncertjei és prominens magyar DJk, többek közt a Candy! rezidensei: Candyman és Anton.

Mr Gay Europe
A verseny, mely 26 ország meleg srácaival képviselteti magát a fesztivál teljes ideje alatt.
AUG. 2. Csütörtök fürdőruhás verseny a Pride Island-en (ingyenes program)
AUG. 4. Szombat a nagy döntőgála a Fővárosi Nagycirkuszban.

Pride Island Europa 2007
Egyszerűen kihagyhatatlan!
Részletek a programfüzetekben és a www.PrideIslandEuropa.com weboldalon

Boy George:
Budapesten a nemzetközi clubzenei legenda Boy George. A sztár DJ elfogadta a meghívását a Pride Island Europa 2007 rendezvénysorozatnak, és ebből az alkalomból hazánk fővárosába utazik egy exklúzív szettel, amit a hazai és nemzetközi közönségnek készít. Ígérete szerint, most is olyan friss zenei csemegékkel áll majd a DJ pult mögé az extrémitásoktól cseppet sem mentes Boy George, amelyek emlékezetessé teszik ezt az éjszakát. A party helyszínét éppen ezért a szervezők igyekeznek szintén egy extrém, de méltó helyre leszervezni, így a Fővárosi Nagycirkuszban látjuk vemdégül mindazokat, akik elfogadják a meghívást erre az igencsak magas színvonalú partyra.

George Alan O'Dowd, ismertebb nevén Boy George 1961-ben született az angliai Kent tartomány Eltham városában. A popénekes és zeneszerző komolyabb hírnévre először a 80-as években tett szert, az akkor alakuló Culture Club nevű zenekarával. A glam rock stílusban játzó zenészt saját bevallása szerint is, pályája elején olyan élő legendák befolyásolták mint Iggy Pop vagy David Bowie.

A külső jegyeiben, azaz hihetetlen smink és haj-, valamint ruhakollekciókbn fellépő Boy George a kezdeti népszerűség után töbször is visszatért már sikeresen a nemzetközi zenei vérkeringésbe. Zenei stílusa nagyjából a rock, raggie és elektro műfajokkal rokoníthatóak. Újabban zenei producerként, Dj-ként működik, és kap meghívásokat a legmenőbb kluboktól.

Legismertebb slágerei: a "Do You Really Want To Hurt Me"; "The Crying Game"; "Electro Hetero";

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó