Pulzar

Partyajánló

Faculty–Lesson 5 @ Mokka Cuka

Dátum 2007. július 7.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Electro, Minimal
Faculty–Lesson 5A Chi Recordings klubja igazi szónikus mixtúra. Olyan zenék, zenészek, műfajok, ritmus-, és hangzásvilágok összeházasítását tűzte ki céljául, melyek egyre kevesebb átjárást engednek meg a partyvilág tagozódásával, viszont egyaránt magas szinten ingerlik agyunk érdekesség-receptorait és a végtagjaink mozgáskultúráját irányító idegsejtjeinket. Brokenbeat, dub, house, jazz, techno, hiphop, breakbeat, dubstep, d’n’b, electro ésatöbbi a Chi Rec.-nél egyre megy.Mokka Cuka

Faculty–Lesson 5 @ Mokka Cuka

A Chi Recordings klubja igazi szónikus mixtúra. Olyan zenék, zenészek, műfajok, ritmus-, és hangzásvilágok összeházasítását tűzte ki céljául, melyek egyre kevesebb átjárást engednek meg a partyvilág tagozódásával, viszont egyaránt magas szinten ingerlik agyunk érdekesség-receptorait és a végtagjaink mozgáskultúráját irányító idegsejtjeinket. Brokenbeat, dub, house, jazz, techno, hiphop, breakbeat, dubstep, d’n’b, electro ésatöbbi a Chi Rec.-nél egyre megy.

Aktuális: Régi ismerős teszi tiszteletét az 5. fakultáción, az Európában másfél éve hiánycikknek számító Dave Tipper személyében. Az aktuálisan Hawaii-on lakó és stúdiózó Tipper vezetésével bepillanthatuk a mára szinte áthatolhatatlan masszával bevont breakbeat-glóbusz fortyogó magjába és meggyőződhetünk róla, hogy van élet a popzenén túl is. A tavaly megjelent 6. albumát (The seemless unspokable something) épp a napokban surround-osító breakbeat pionyír széttördelt ritmikái, scratch-teknikája, finom (vagy éppen harsány) dallamai nem különösebben szorulnak bemutatásra, legutóbb az 5 éves Chi szülinapon tombolt 700 ember hiphop és breakbeat között ingadozó szettjére. Tipper mellett Európa egyik legnevesebb drumfunk/dubstep partysorozatának (IchiOne - Amszterdam) rezidense, Pressure teszi tiszteletét nálunk, hogy minimál és dubstep környéki zenéiből szemezgetve adjon egy csavart az estének. A hazai mezőnyt erősíti még Cadik, illetve a Faculty rezidens Fine Cut Bodies, minimalizálva annak az esélyét, hogy valamilyen glitchközeli műfaj kimaradjon a repertoárból.

Buli Infó:

Előadók:
Tipper (TipperMusic – US/UK)
Pressure (IchiOne – NL/IR)
Cadik (All Soundz - H)
Fine Cut Bodies (Chi - H)

Időpont: 2007. július 7. (szombat)
Helyszín: Mokka Cuka, Hajógyári Sziget, Május 9. park, Budapest
Belépő: ingyenes!
Infoline: 06209744751 / info@chi-recordings.com

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • FreshHouse.FM

    24h House, Electro and More
  • HouseTime

    24h Electro, House & More
  • FG DJ RADIO

    Francia
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • TRAFFIC RADIO STATION

    Bolgár elektronikus rádióadó
  • E L E C T R I Q U E

    Wicked Beats from NETMUSIQUE.com

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó